Sosial Nettverksbygging

Rekkefølge:

1

Anmeldelser av og erfaringer fra Zoosk

Zoosk

Zoosk kommer opprinnelig fra USA og begynte som en Facebook-App. Nå kan man også bruke Zoosk uavhengig av Facebook. I løpet av få måneder kunne 60 millioner Zoosk-brukere glede seg. Nå er 60 000 nordmenn registrte på Zoosk og dette antallet stiger hver dag. Optisk og teknisk er Zoosk.com en tanke kitsj, men er innenfor rimelighetens grenser. Målgruppen er i første rekke yngre mennesker opp til 35 år.

Zoosk er en App som kan benyttes med Iphone, Ipad og Android.
Les mer »

Besøk Zoosk

2

Anmeldelser av og erfaringer fra Biip.no

Biip.no

Biip er veldig kjent, og i dag Norges største nettsamfunn med over 430.000 brukere. Dette er kanskje den mest brukte sosiale nettverk siden i norge, foruten om facebook, som er den største giganten internasjonalt. Biip er hovedsakelig ikke internasjonal, og en veldig seriøs side. Den har eksistert ganske lenge, og er dermed ingen amatør aktør på markedet. Her møter du mennesker i alle aldere fra hele Norge, men gjennomsnittsalderen på Biip.no er 15-19 år. Her finner du lett venner, og siden lar deg både chatte og sende gratis sms til de du vil ta kontakt med. Her kan du lett opprette en profi
Les mer »

Besøk Biip.no

3

Anmeldelser av og erfaringer fra Lycos

Lycos

Kom om bord på Lycos Chats nettsamfunn. Dette temabaserte chatsamfunnet er stedet for å møte nye mennesker, ha det gøy, slappe av, og kanskje finne din perfekte match. Våre vennlige styrmenn er der for å hjelpe, og som en familiechat er de der for å hjelpe til å holde våre yngre chattere trygge også.
Les mer »

Besøk Lycos