Anmeldelser skrevet fra denne IP-adressen (69055)

DinFling - Stopp trekken på kortet mitt. Kanskje famili

1

Anmeldelse:
Jeg har alltid vært en mann som har gjort rett og rede for
meg og jeg har alltid møtt andre som har vært redelige helt til nå. Det startet i julimnd. i 2018. Tok et prøveabbonent til Kr.49.- som skulle stå i 3 dager. Der tok jeg dessverre feil. I oktober/ november , blir jeg varslet fra banken om utgiftene som kommer hver mnd. og som jeg ikke har godkjent eller gjort rede for. 3 kontoer er lagt til (nesten 1000 kr mnd.) Kan dette være lovlig? De jeg har snakket med kaller det ren svindel og bør anmeldes.
En annen ting at det finnes ikke en mulighet i deres repetoar hvor det går å melde seg av eller bli slettet. Er det lov? Ser at andre etterlyser en kode for å bli slettet. Vær så
snille mot meg å send meg den for nå orker jeg ikke mer. Dette tar livet av meg. Jeg får ikke sove om natta p.g.a.dette
Er i dårlig forfatning ellers også p.g a sykdom. Hvis det ikke skjer straks blir min konto sperret og det er ikke jeg som sperrer den men familien har satt ned foten her. Vær litt greie å send meg koden så er alt over fra min side. Hvis ikke er jeg redd det blir en helvets reise men som ikke jeg skal delta i. Sier takk på forhånd jeg for at dette kan ordnes på denne måten.

Fordeler:
Ingen fordeler.

Ulemper:
Ser ikke ut til at det er mulig å komme ut av det uten masse trøbbel. Koster masse penger.

Jens Nybøl anbefaler DinFling ikke til venner/familie

Kommentarer skrevet fra denne IP-adressen