Flirt.com - 3 Anmeldelser

Flirt.com Logo

20% anbefalt, 3 Anmeldelser

  1. Flirt.com
  2. Flirt.com Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Flirt.com

Flirt.com

Online dating tjeneste for den fødte flørter

Bli medlem av en verden med gratis online dating på Flirt.com. Få nye venner og finn den store kjærligheten eller noen for et romantisk og flørtende forhold. Bla gjennom tusenvis av kontaktannonser fra single menn og kvinner på jakt etter en date som kanskje kan føre til noe mer spennende og langsiktig enn kun en flott kveld tilbrakt sammen i en pub eller restaurant.

Flirt.com Details

Hits: 712

URL: http://www.flirt.com/

Kategorier: Casual Dating

Anmeldelser: 3


Flirt.com anmeldelser (3):

Flirt.com - Flirt.com - Ikke kjøp abonnement her !

0

Anmeldelse:
De lurer deg inn med å gi deg et tre dagers abonnement som har en så vanskelig prosedyre å si opp at mange får nok det ikke til før de plutselig må betale for et kjempedyrt månedsabonnement. I tillegg til en svært vanskelig prosedyre for å si opp abonnementet som man må bekrefte en 5-6 ganger, før man til slutt får oppgitt et 800 nr man m å ringe til og oppgi en kode man får oppgitt. Her drar de ut tiden lengst mulig og forsøker med alle midler til å få deg til å beholder abonnementet. Det er tydelig at de her også skal tjene penger på telefonsamtalen ved å dra den ut lengst mulig. Selv etter trusler om anmeldelse og henvisninger til GDPR lov så fortsatte de bare. Nei, dette er en tjenste dere må skygge langt uanna !

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Utrolig vanskelig å si opp abonnementet.
Elendig og provoserende kunderservice.

Hans Hanse anbefaler Flirt.com ikke til venner/familie

Flirt.com - Meldingsensur

1

Anmeldelse:
Denne siden driver utstrakt sensur ved å la kun jentene som har Webcam show,se det jeg skriver. Jeg har lagt merke til at alle meldinger fra meg,blir stående som (ikke lest ) Dette gjelder også e post som jeg har skrevet og sendt til de personene som egentlig vil ha kontakt med.
Med en gang jeg sender en melding til de som har Webcam tilbud så får jeg svar med en gang! Det som er rart er at alle meldinger figurerer som ules Ellers ikke lest . Og jeg får svar fra de som kan ttilby Webcam shov ,men ikke fra noen andre.😣😣

Fordeler:
Har ingen fordeler med denne siden siden svindelen er så utspekulert at det er kun pengene som betyr noe.

Ulemper:
Den største ulempen med denne siden er at . Har du blitt medlem så er det vanskelig og si opp avtalen.Mulighete til å få kontakt med lokale damer er lik Null!

Tore Wilhe anbefaler Flirt.com ikke til venner/familie

Flirt.com - Flirt.com er vanskelig å melde av

0

Anmeldelse:
Flirt.com har mulighet for et billig 3-dagers prøveabonnement. Når en har betalt prøveabonnementet en får en tydelig mail tilbake at det er automatisk fornyelse, da til måntlig høyeste pris. Greit nok så langt, problemet er bare abonnementet ikke lar seg si opp.
Etter å ha gjennomgått en komplisert avmeldingsprosedyre, fikk en følgende melding: "For å fullføre kanseleringen av den automatiske betalingen, vennligst ring operatøren vår på +44 3444824945 eller" (trykke på en kobling til skype). Koblingen til Skype virket ikke, og jeg våget selvfølgelig ikke å ringe nummeret - fryktet at de da kunne trekke enda mer gjennom min telefon.
Selv om jeg ikke gjennomførte riktig, fikk jeg etter to timer melding om at avmeldingen var i orden.

Ulemper:
Når ting er så vanskelig, skaper det utrygghet.

Jarle Hage anbefaler Flirt.com ikke til venner/familie

Skriv en anmeldelse av Flirt.com

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende


Ja, jeg ville anbefale Flirt.com til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Flirt.com til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Flirt.com


Hjem » Casual Dating » Flirt.com