Svindel

Blir stadig kontaktet av damer fra 19-70år som vil møtes. Har prøvd å få til møte med noen av dem, men ender bare opp med å chatte på siden til kr. 20,- per melding. Dette blir for dyrt hvis man ikke passer på. De har mange falske, eller underholdingsprofiler som de velger å kalle det, som man ikke kan møte. Spør man om dette med den man chatter med sier de selvfølgelig nei. De får betalt per melding man sender.....

Fordeler
Lett å bli kvitt pengene dine...

Ulemper
Treffer aldri noen...

Besøk FlirtyTreff Omtaler om FlirtyTreff

4 replies

Jeg har samme opplevelse som Erik mht Flirtytreff.

Meldingene er urimelig dyre, og koster rundt 20 kr pr stk.

Jeg gjorde ett bildesøk og fant bildet på en twitterkonto som ikke hadde vært i bruk på 5 år. Bildet lå også på flere andre tjenester.

Jeg tolker det slik at noen utgir seg for å være personen på bildet og skriver korte meldinger og får bruker til å skrive flere meldinger i respons. Når det blir snakk om å treffes, så er det ikke mulig, og blir bortforklart med at det er for tidlig eller noe.

Det kan tenkes at enkelte profiler er ekte, uten at jeg har kunnet verifisere det. Når i tillegg ingen av kontaktene skriver på dialekt eller bruker lokale uttrykk, og forskjellige kontakter bruker samme ord, og samme måte å tiltale deg på, så syns jeg det lukter.

Jeg hadde konto der i nesten to uker, og slettet meg i går etter å ha kastet bort 3500 kr. uten å ha oppnådd et eneste møte. :-(

En pakke på 25 meldinger kostet 525 kr og 50 meldinger kostet 950 kr. Dette er horrible priser!
Da er det mye bedre å bruke andre tjenester der du betaler 4 - 500 kr pr måned f.eks. og ikke har restriksjoner på antall meldinger.

Opplever fiktive utenlandske kvinner. Bak disse sitter det norske og skriver. De er veldig agressive, de tilbyr sex.
Jeg vil høre med politiet om noe kan gjøres?

Opplever at dame ikke e kr sisterer

Jeg trenger hjelp, jeg kan ikke logge inn på siden Kan du hjelpe meg?

Besøk FlirtyTreff Omtaler om FlirtyTreff

Skriv et svar til denne omtalen

Send meg en e-post når noen skriver en annen omtale om FlirtyTreff
Send meg en e-post når noen svarer på min omtale
Jeg godtar vilkårene for bruk