Hete treff-Styr unna! Rein Svindel!!!

Hete treff-Styr unna! Rein Svindel!!!

Lopper deg for penger.Trekker mer enn de skal.Nesten bare falske profiler.Kjenner det igjen på måten de skriver på og at de aldri vil treffe noen.Bare haugevis av spørsmål om alt mulig piss mens de lopper deg for penger.Profesjonell svindel med folk som har som jobb og utgi seg for og være noen de ikke er og lure intetanende idioter(som meg selv)til og bruke penger.

Fordeler
Er det noen?

Ulemper
Alt!!!

Besøk HeteTreff Omtaler om HeteTreff

7 replies

vilduhameg.com er en datterside av disse svindlerpiratene med falske profiler og databoter som svarer på meldinger. bare svindel så styr unna.

dette er svindel til første klasse og vil fremheve alle andre som er i samme båt.
Hver forsiktig og ikke bruk denne siden er du snill.
Alt er bare FAKE og du vil aldrig treffe noen du kan bli en venn eller kjær der inne.
Alle bilder som kommer opp er tatt frafacbook eller andre sider vi er inne på.'
Nattaklemmer

Jeg mistet kortet mitt og registrerte det nye men da går det plutselig ikke ann å betale for den mislyktes og jeg har alltid penger på det.. faen dumme meg er lettlurt gitt! Er ei jeg har snakket en god del med der men hun spør hvorfor jeg ikke svarer og grunnen ser man over fordi transaksjonene deres suger! Flere som har hatt det problemet?

Takk får advarsel .
Om dette stedet på nettet.

Nettsiden er gjennomsyret av hackere, som opererer på denne måten: De stopper en utgående melding (slik at partneren aldri får den) og besvarer meldingen selv tilbake til avsenderen.

Jeg har rapportert inn til Kundeservice flere ganger, men de avviser det hele.

Disse fake-meldingene kommer tilsynelatende fra partneren. Profilen, altså navn og grafikk, ser identiske ut. Innholdet i disse meldingene kan også være godt etterlignet, slik at svarene er vanskelig å skille ut fra de ”ekte” svarene (fra partneren). Dermed vet ikke avsenderen hva han skal tro.

Får dere svar som virker litt underlige, med hyppig bruk av ord som ”vennen”, ”vennen min”, ”hehe”, og en skrivestil ulik den dere er vant med fra partneren, er sjansen stor for at det er et hacker-svar.

Ettersom slike svar betyr at hackere har innsyn i private dialoger med privat og intimt innhold, bryter dette med norske lover om personvern.

Den som føler seg berørt her kan kontakte Datatilsynet, på telefon 22 39 69 00. De godtar anonyme henvendelser (anonym oppringning er menyvalg på alle mobiler). Ringer du fra fasttelefon taster du * 31 * foran nummeret.

Helt utrolig at det er mulig å lure folk på denne måten

Jeg var inne på noen kontakter på hetetreff.com.Brukte bare heldigvis 220.- på 10 kreditter.Fikk svar fra noen damer.Stusset litt på mange skrivefeil.Trakk meg ut fra alt sammen etter at kreditten var brukt opp.Prøvd å sende en mail.Mail adressen fantes ikke.BARE SVINDEL.HOLD DERE VEKK FRA DENNE SIDEN

Besøk HeteTreff Omtaler om HeteTreff

Skriv et svar til denne omtalen

Send meg en e-post når noen skriver en annen omtale om HeteTreff
Send meg en e-post når noen svarer på min omtale
Jeg godtar vilkårene for bruk