Vennmedfordeler

Vennmedfordeler.com Vennmedfordeler.com

Vennmedfordeler Omtaler

  For en positiv overraskelse

  Må si jeg ikke hadde truen på denne siden, men ble veldig overrasket. Virker skikkelig seriøs og er skikkelig avhengighetsskapende! Pass på:) Er innom hver dag flere ganger om dagen. Har samtaler fra morgen til kveld. Funnet meg nå en kjempe dame. Er veldig takknemlig for å ha funnet meg en god venn å snakke med.

  Fordeler
  Utrolig mange damer inne på denne siden.

  Ulemper
  Kan ikke finne noen mobilapp.

  Koser meg med denne siden.

  Fant mange jenter i nærheten av meg selv, men det virker også som det er mange jenter her fra hele landet. Ble overveldet på en positiv måte. Hadde ikke forventet dette. Dette må være den beste datingsiden jeg noen gang har logget meg på. Fant fort tre jenter jeg nå har kontakt med. Anbefaler denne siden på det sterkeste. Har lett etter en skikkelig side. Var bekymret i starten for om det skulle være nok jenter her og trodde det kanskje var litt dødt.. Det var det overhode ikke. Virker som att denne siden er kjempepopulær blant damene.Her er det mere enn nok for alle:)

  Fordeler
  Fine damer og nok av det!!

  Ulemper
  Jeg knotet med å finne frem til matchene mine, men fant ut av det. Kunne vært en mobil app, men kanskje det er det. Ikke så mye negativ å si, for ser ut som alt virker fint. Det viktigste er att det er damer her. hehe

Besøk Vennmedfordeler

Send inn din egen omtale