Hjelp deg å finne din NextLove! NextLove ble stiftet i 2013 for å tilby en tjeneste for single og skilte foreldre, og de som ønsker å møte de, for å skape varende og meningsfulle forhold. Vi har laget dette samfunnet for å hjelpe deg å finne noen som du kan starte det neste kapittelet i ditt liv sammen med. Det er trygt og gøy å møte mennesker på NextLove! Vårt team sørger for at våre brukere er trygge og at det ikke finnes falske profiler på siden vår. Våre profesjonelle administratorer sørger for at NextLove er er trygt og konfidensielt 24/7. Vi har også gjort det enkelt for deg å rapportere mistenksom aktivitet og profiler, og brukere som ikke følger Brukervilkårene våre vil bli blokkert og svartlistet (IP, e-post, osv.) umiddelbart. For å hjelpe oss tilrettelegge for din sikkerhet, vennligst ha dette i tankene: Vær alltid forsiktig når du kommuniserer med noen du aldri har møtt. Du må aldri avsløre ditt fulle navn eller noen andre personlige detaljer i din profil eller når du snakker med en fremmed. Hvis noen presser deg for denne type informasjon så kutt all kontakt umiddelbart og rapporter dem ved å bruke blokker/rapporter funksjonen, slik at vi kan ta hånd om saken. Hvis noen spør om penger så er dette et klart tegn på svindel og brukeren burde bli blokkert og rapportert umiddelbart. Hvis du bestemmer deg for å møte noen personlig så fortell en venn eller et familiemedlem hvor du skal og når du kommer hjem. Det er også en god ide å ha egen transport og møtes på et offentlig sted. Det er ganske enkelt. Men det viktigste er å ha det gøy!

Hvordan det virker

Lag en profil helt GRATIS Velg et fengende brukernavn og last opp et bilde for å få 15 ganger så mye oppmerksomhet som medlemmer uten bilde. Deretter kan du la andre medlemmer se din personlighet ved å fylle ut din profil. Du kan også la andre brukere se dypere ved å fylle ut emner som: "Hva jeg gjør med livet mitt", "Hva jeg dagdrømmer om" og "Min perfekte date".


Bli kjent med nye mennesker

Søk blant våre medlemmer, les deres profiler og finn nye mennesker å snakke med. Det er mange måter å kommunisere med andre medlemmer på hos NextLove, blant annet blunk, private meldinger og gaver. I tillegg til dette så jobber teamet vårt med å finne nye funksjoner som gjør det lettere for deg å møte din perfekte match hos NextLove. Noen av disse er allerede på vei.


Hvordan kan jeg oppgradere mitt medlemskap?

Du kan oppgradere ditt medlemskap ved å klikke på 'OPPGRADER TIL PREMIUM' knappen øverst til høyre på skjermen. Du vil kunne velge en betalingsmetode og en medlemskapsplan. Klikk deg videre ved å klikke på den grønne knappen og følge instruksjonene.


Hva er et Premium Plus medlemskap`

Er du interessert i et medlem, men hun/han har ikke et medlemskap? Premium Pluss åpner for at alle GRATIS medlemmer kan skrive til deg, noe som øker antall medlemmer du kan kommunisere med!


Kontakt

NextLove.no [email protected] Next Love Ltd Registreringsnummer C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Representanter fra kundeservice er tilgjengelige 7 dager i uken


NextLove Omtaler

  meetchat.club/sweety98

  Jeg anbefaler dette nettstedet til deg > meetchat.club/sweety98

  Umulig å slette profilen sin

  Jeg signerte for et halvt års medlemsskap, og det var ikke før det begynte å nærme seg utløp av perioden at det for alvor gikk opp for meg at det ikke var en kategori for å slette profilen! I tillegg vil eierne automatisk oppdatere abonnementet for en ny periode, og svarer på epost at dette gikk tydelig fram av betingelsene, så da sitter jeg der med skjegget i postkassa, og et livslangt abonnement på ei møkkaside som virket useriøs fra ende til annen.

  Fordeler
  Absolutt ingen! Traff ingen seriøse personer på ett halvt år.

  Ulemper
  Dårlige og mangelfulle profiler, med svært stor prosentandel utlendinger som tilsynelatende oppgir å ha bopel i Oslo, men som det viser seg for en stor del er amerikanske soldater. Men aller aller verst er jo den automatiske videreføringa av det svindyre abonnementet, og uten mulighet for å avslutte medlemsskapet - kun fryse det. Dette er virkelig utsøk pengesvindel fra ende til annen. Styr unna, for all del!

  Tull og tøys

  Hold dere unna..Bare tull...Fikk masse mld fra tilsynelatende søkende damer..så fort medlemskpet ble oppgradert og jeg fikk svart så kom aldri noen svar tilbake..

  Har mistanke om at nextlove driver å sender ut mail for å lokke deg i betal fella, og slå kloa i pengene dine...Jeg sperret også kortet mitt slik at de ikke fikk tappet noe penger av meg

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt

  Svindel og bedrag

  Et Maltabasert selskap er ikke til å stole på, de melker penger ut av meldemmene. Jeg mener dette er svindel, hvis man søker etter mennesker der, så kommer det opp veldig mange fra Stodsbyøye, faktisk 255, søker du opp Stodsbyøye på google, så kommer det ingen direkte treff, men søker du på Stadsbyøyen, så får du oppe en liten plass i Folldal Kommune med maks 30 bygninger, medregnet fjøs og utedo, 255 single menn og damer fra denne plassen?

  Fordeler
  Ingen ting

  Ulemper
  ALT

  NextLove support

  Mitt navn er Ann og jeg representerer NextLove. Vi er klar over at noen av våre kunder kan ha hatt en negativ opplevelse av nettsiden vår, og det ønsker vi å forandre.

  Alle priser er tilgjengelige på www.nextlove.no, for alle medlemskap og kreditter. Dersom man ikke finner de prisene man ønsker, så kan kundeservice kontaktes for mer informasjon.

  Alle dine meldinger vil komme frem til mottaker, det samme gjelder chat meldinger. Men NextLove kan dessverre ikke påta seg ansvaret på hva mottakeren velger å gjøre etter meldingen er kommet frem.

  NextLove er regulert slik at noen typer ord ikke kan brukes, og dette er gjort slik at upassende språk ikke kan bli sent til andre medlemmer på nettsiden.

  Det er enkelt å slette sin profil på NextLove, enten man er gratis medlem eller Premium. Dette kan gjøres ved å logge inn, klikke på ditt bilde i høyre hjørne og deretter på "Innstilliger" og "Deaktiveringsvalg".

  Vi tar også alltid imot tilbakemeldinger, slik som at det ikke er noen fritekst, da vi setter pris på at våre medlemmer som bruker nettsiden hver dag kommer tilbake med forslag de kanskje synes er bedre.

  Dersom du har sent e-poster til NextLove kundeservice og ikke fått noe svar, så er det mest sannsynlig at svaret har havnet i spam/søppel-mappen din, da vi alltid svarer på hver eneste e-post som kommer inn.

  Vårt kundeservice team er alltid tilgjengelig for flere spørsmål eller videre hjelp 24/7. Men merk deg at dersom det er mye traffikk så kan det gå opptil 24 timer før de kan komme tilbake med et svar.

  Dersom du ønsker å vite mer om NextLove så kan du kontakte kundeservice direkte på: [email protected]

  Hold dere unna

  Laget profil og betalte for Premium pluss.

  1) Alle priser er eks mva.
  2) Meldinger kommer ikke frem til mottaker
  3) Kundeservice svarer ikke på mail
  4) Ord som f. eks "Action" er ikke lov å skrive
  5) Ingen plass til fritekst - Profiltekst er styrt av f.eks "Hva ønsker du for familien din".
  6) Premium pluss betyr ikke at du kan benytte alle tilgjengelige tjenester. De koster "Kreditter" som du må kjøpe i tillegg...!
  7) Kostnad for tillegg fremkommer ikke noe sted.

  Opprettet og driftes fra Malta.

  STYR UNNA!

  Fordeler
  Fin TV-reklame

  Ulemper
  Se begrunnelse i anmeldelsen over

  Umulig å slette profil

  Jeg har en gratis profil på nextlove.no, angret med en gang, da man må betale for absolutt alt. Altså ingen vits i å reklamere for gratis profil, når det er umulig å se noe som helst uten å betale. Det er også umulig å slette profilen, og etter 6 mail/ henvendelser til dem ang dette, har jeg enda ikke fått noe svar, eller tilbakemelding på mottatt Mail. Jeg har også kontaktet dem på Facebook uten hell. Og de reklamerer med at kundeservice er tilgjengelig 24/7. Altså umulig å slette profil og umulig å få tak i noen som har med nextlove.no å gjøre. Hvor kan man henvende seg videre for å få slettet denne profilen?

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Mange

Besøk NextLove

Skriv en omtale