Hjelp deg å finne din NextLove! NextLove ble stiftet i 2013 for å tilby en tjeneste for single og skilte foreldre, og de som ønsker å møte de, for å skape varende og meningsfulle forhold. Vi har laget dette samfunnet for å hjelpe deg å finne noen som du kan starte det neste kapittelet i ditt liv sammen med. Det er trygt og gøy å møte mennesker på NextLove! Vårt team sørger for at våre brukere er trygge og at det ikke finnes falske profiler på siden vår. Våre profesjonelle administratorer sørger for at NextLove er er trygt og konfidensielt 24/7. Vi har også gjort det enkelt for deg å rapportere mistenksom aktivitet og profiler, og brukere som ikke følger Brukervilkårene våre vil bli blokkert og svartlistet (IP, e-post, osv.) umiddelbart. For å hjelpe oss tilrettelegge for din sikkerhet, vennligst ha dette i tankene: Vær alltid forsiktig når du kommuniserer med noen du aldri har møtt. Du må aldri avsløre ditt fulle navn eller noen andre personlige detaljer i din profil eller når du snakker med en fremmed. Hvis noen presser deg for denne type informasjon så kutt all kontakt umiddelbart og rapporter dem ved å bruke blokker/rapporter funksjonen, slik at vi kan ta hånd om saken. Hvis noen spør om penger så er dette et klart tegn på svindel og brukeren burde bli blokkert og rapportert umiddelbart. Hvis du bestemmer deg for å møte noen personlig så fortell en venn eller et familiemedlem hvor du skal og når du kommer hjem. Det er også en god ide å ha egen transport og møtes på et offentlig sted. Det er ganske enkelt. Men det viktigste er å ha det gøy!

Hvordan det virker

Lag en profil helt GRATIS Velg et fengende brukernavn og last opp et bilde for f 15 ganger s mye oppmerksomhet som medlemmer uten bilde. Deretter kan du la andre medlemmer se din personlighet ved fylle ut din profil. Du kan ogs la andre brukere se dypere ved fylle ut emner som: "Hva jeg gjr med livet mitt", "Hva jeg dagdrmmer om" og "Min perfekte date".


Bli kjent med nye mennesker

Sk blant vre medlemmer, les deres profiler og finn nye mennesker snakke med. Det er mange mter kommunisere med andre medlemmer p hos NextLove, blant annet blunk, private meldinger og gaver. I tillegg til dette s jobber teamet vrt med finne nye funksjoner som gjr det lettere for deg mte din perfekte match hos NextLove. Noen av disse er allerede p vei.


Hvordan kan jeg oppgradere mitt medlemskap?

Du kan oppgradere ditt medlemskap ved klikke p 'OPPGRADER TIL PREMIUM' knappen verst til hyre p skjermen. Du vil kunne velge en betalingsmetode og en medlemskapsplan. Klikk deg videre ved klikke p den grnne knappen og flge instruksjonene.


Hva er et Premium Plus medlemskap`

Er du interessert i et medlem, men hun/han har ikke et medlemskap? Premium Pluss pner for at alle GRATIS medlemmer kan skrive til deg, noe som ker antall medlemmer du kan kommunisere med!


Kontakt

NextLove.no [email protected] Next Love Ltd Registreringsnummer C60580 The Plaza Commerical Centre, Level 8, Suite 5 Bisazza Street, Sliema, Malta SLM1640 Malta Representanter fra kundeservice er tilgjengelige 7 dager i uken


NextLove Omtaler

  meetchat.club/sweety98

  Jeg anbefaler dette nettstedet til deg > meetchat.club/sweety98

  Umulig slette profilen sin

  Jeg signerte for et halvt rs medlemsskap, og det var ikke fr det begynte nrme seg utlp av perioden at det for alvor gikk opp for meg at det ikke var en kategori for slette profilen! I tillegg vil eierne automatisk oppdatere abonnementet for en ny periode, og svarer p epost at dette gikk tydelig fram av betingelsene, s da sitter jeg der med skjegget i postkassa, og et livslangt abonnement p ei mkkaside som virket useris fra ende til annen.

  Fordeler
  Absolutt ingen! Traff ingen serise personer p ett halvt r.

  Ulemper
  Drlige og mangelfulle profiler, med svrt stor prosentandel utlendinger som tilsynelatende oppgir ha bopel i Oslo, men som det viser seg for en stor del er amerikanske soldater. Men aller aller verst er jo den automatiske viderefringa av det svindyre abonnementet, og uten mulighet for avslutte medlemsskapet - kun fryse det. Dette er virkelig utsk pengesvindel fra ende til annen. Styr unna, for all del!

  Tull og tys

  Hold dere unna..Bare tull...Fikk masse mld fra tilsynelatende skende damer..s fort medlemskpet ble oppgradert og jeg fikk svart s kom aldri noen svar tilbake.. Har mistanke om at nextlove driver sender ut mail for lokke deg i betal fella, og sl kloa i pengene dine...Jeg sperret ogs kortet mitt slik at de ikke fikk tappet noe penger av meg

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt

  Svindel og bedrag

  Et Maltabasert selskap er ikke til stole p, de melker penger ut av meldemmene. Jeg mener dette er svindel, hvis man sker etter mennesker der, s kommer det opp veldig mange fra Stodsbyye, faktisk 255, sker du opp Stodsbyye p google, s kommer det ingen direkte treff, men sker du p Stadsbyyen, s fr du oppe en liten plass i Folldal Kommune med maks 30 bygninger, medregnet fjs og utedo, 255 single menn og damer fra denne plassen?

  Fordeler
  Ingen ting

  Ulemper
  ALT

  NextLove support

  Mitt navn er Ann og jeg representerer NextLove. Vi er klar over at noen av vre kunder kan ha hatt en negativ opplevelse av nettsiden vr, og det nsker vi forandre. Alle priser er tilgjengelige p www.nextlove.no, for alle medlemskap og kreditter. Dersom man ikke finner de prisene man nsker, s kan kundeservice kontaktes for mer informasjon. Alle dine meldinger vil komme frem til mottaker, det samme gjelder chat meldinger. Men NextLove kan dessverre ikke pta seg ansvaret p hva mottakeren velger gjre etter meldingen er kommet frem. NextLove er regulert slik at noen typer ord ikke kan brukes, og dette er gjort slik at upassende sprk ikke kan bli sent til andre medlemmer p nettsiden. Det er enkelt slette sin profil p NextLove, enten man er gratis medlem eller Premium. Dette kan gjres ved logge inn, klikke p ditt bilde i hyre hjrne og deretter p "Innstilliger" og "Deaktiveringsvalg". Vi tar ogs alltid imot tilbakemeldinger, slik som at det ikke er noen fritekst, da vi setter pris p at vre medlemmer som bruker nettsiden hver dag kommer tilbake med forslag de kanskje synes er bedre. Dersom du har sent e-poster til NextLove kundeservice og ikke ftt noe svar, s er det mest sannsynlig at svaret har havnet i spam/sppel-mappen din, da vi alltid svarer p hver eneste e-post som kommer inn. Vrt kundeservice team er alltid tilgjengelig for flere sprsml eller videre hjelp 24/7. Men merk deg at dersom det er mye traffikk s kan det g opptil 24 timer fr de kan komme tilbake med et svar. Dersom du nsker vite mer om NextLove s kan du kontakte kundeservice direkte p: [email protected]

  Hold dere unna

  Laget profil og betalte for Premium pluss. 1) Alle priser er eks mva. 2) Meldinger kommer ikke frem til mottaker 3) Kundeservice svarer ikke p mail 4) Ord som f. eks "Action" er ikke lov skrive 5) Ingen plass til fritekst - Profiltekst er styrt av f.eks "Hva nsker du for familien din". 6) Premium pluss betyr ikke at du kan benytte alle tilgjengelige tjenester. De koster "Kreditter" som du m kjpe i tillegg...! 7) Kostnad for tillegg fremkommer ikke noe sted. Opprettet og driftes fra Malta. STYR UNNA!

  Fordeler
  Fin TV-reklame

  Ulemper
  Se begrunnelse i anmeldelsen over

  Umulig slette profil

  Jeg har en gratis profil p nextlove.no, angret med en gang, da man m betale for absolutt alt. Alts ingen vits i reklamere for gratis profil, nr det er umulig se noe som helst uten betale. Det er ogs umulig slette profilen, og etter 6 mail/ henvendelser til dem ang dette, har jeg enda ikke ftt noe svar, eller tilbakemelding p mottatt Mail. Jeg har ogs kontaktet dem p Facebook uten hell. Og de reklamerer med at kundeservice er tilgjengelig 24/7. Alts umulig slette profil og umulig f tak i noen som har med nextlove.no gjre. Hvor kan man henvende seg videre for f slettet denne profilen?

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Mange

Besøk NextLove

Send inn din egen omtale