Victoria Milan

Savner du lidenskap? Fanget i et momotont kjærlighetsløst forhold? Er du lei av at partneren din reiser så mye, eller ønsker du bare å sprite opp hverdagen? Victoria Milan er dedikert i å skape en trygg, anonym og konfidensiell møteplass. Victoria Milan er norges første møteplass for gifte og samboende som søker det lille ekstra i livet. Flørt og bli kjent med tusenvis av menn og kvinner som er i samme situasjon som deg. Victoria Milan er Nordens første datingside for gifte- og samboende mennesker som søker en affære. Enten du søker en anonym web-flirt, en engangsaffære eller et noe mer langvarig forhold tilbyr Victoria Milan en trygg og diskré møteplass på nettet. Du vil møte personer i en tilsvarende følelsesmessige situasjon, og få muligheten til å starte en affære ved hjelp av vårt verktøy, som er tilrettelagt for å bevare din identitet, konfidensialitet og sikkerhet. Victoria Milan er nettverket for deg som har en partner, men søker det lille ekstra i livet. Her kan du enkelt og helt anonymt få kontakt med potensielle partnere via din datamaskin. Vil tilbyr en helt privat affære der du kan finne en som oppfyller dine etterlengtede drømmer. Går ekteskapet på tomgang? Er du nysgjerrig og lysten eller bare interessert i et følelsesmessig forhold igjen? Dette nettstedet er noe for deg. Ved medlemsregistrering vil du forbli anonym samtidig som du prater med andre medlemmer. Du velger selv hvem du ønsker og ikke ønsker kontakt med, hvem du vil dele bilder med, oppgi din identitet til og hvem du vil eventuelt møte. Mange mennesker som er i et forhold finner det enklere og mer sikkert å starte en affære med en person utenfor hjembyen sin eller i et annet land i forbindelse med for eksempel forretningsreiser, ferier eller liknende. Victoria Milan sitt nettverk av medlemmer registrert fra hele Norge, Sverige og Danmark gir deg muligheten til nettopp dette.

Dating for gifte og samboende

Internasjonale undersøkelser viser at rundt 30% av medlemmene på de tradisjonelle datingsidene for single er gift eller i et forhold, men skjuler eller lyver om sin sivilstatus. Victoria Milan er en datingside spesielt designet og tilrettelagt for gifte, samboende og andre som er i et forhold. Du vil derfor kunne være ærlig og åpen om din sivilstatus.


Bli medlem gratis.

Normalt kan du bli medlem av Victoria Milan, og prøve oss helt gratis og anonymt. Dersom du er fornøyd kan du oppgradere medlemskapet ditt ved å kjøpe et av våre abonnementer som gir deg tilgang til et utvidet spekter av kommunikasjonsverktøy og funksjoner.


100% anonymt og konfidensielt

Som medlem på Victoria Milan er du 100% anonym. Du trenger ikke oppgi noen identifiserende personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og lignende for å bli medlem. Alt du trenger å gjøre er å lage et brukernavn og opprette en epost adresse på en av de mange gratis tilbyderne (Hotmail.com, Gmail.com, Yahoo.com etc), så er du igang! Du kan søke, kommunisere og bli kjent med andre medlemmer uten å avsløre din identitet og kun dele personinformasjon med medlemmer som du føler deg trygg på.


Sikkerhet

Det skal være både sikkert og morsomt å treffes via Victoria Milan. Vi har profesjonelle administratorer som kontinuerlig overvåker Victoria Milan for å sørge for at din trygghet og konfidensialitet er ivaretatt. Alle medlemmer kan enkelt rapportere mistenkelige aktiviteter og profiler via et "rapportér denne brukeren" ikon som er synlig på profilen til alle medlemmer. Brukere som bryter Bruksvilkårene blir sperret for tilgang og svartelistet (IP, emailadr m.m.).


Kun ekte medlemmer med ekte profiler

Victoria Milan tillater kun ekte medlemmer med ekte profiler. I motsetning til de mange nettstedene som på forsiden publiserer falske bilder av "modellpene" - brukere for å lokke deg til innmelding, innvilger vi kun medlemskap til mennesker vi mener er ekte og som du kan relatere deg til. Profiler som mistenkes å være falske blir umiddelbart kontrollert og eventuelt slettet.


Kontakt:

Victoria Milan [email protected] Navn på bedrift: Digisec Media Limited Selskapets registreringsnummer: C56612 33 34 , Regent House, Bissazza Street Sliema Malta SLM 1640


Victoria Milan Omtaler

  meetchat.club

  Jeg anbefaler dette nettstedet til deg >>> meetchat.club/sweety98

  Svindel

  Dette nettstedet eksisterer kun for å loppe folk for penger. Det finns neppe en eneste ekte profil på hele siden - alt virker som det er laget for å lure deg inn på nye nettsider...

  Fordeler
  Absolutt ingen

  Ulemper
  Har du først betalt så er du svindlet! Rasshølene som har opprettet denne svindelsiden burde vært bakbundet og kastet i havet...

  Scam

  Som alle skriver. Dette er scam. Styr unna.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt

  Svindel

  Meldte meg inn. Var ikke helt tilstede da jeg gjorde det merket jeg. Så jeg angret umiddelbart. Sendte mail umiddelbart og referte til bruk av angreretten.

  Fikk kun svar om at de ønsket "feedback". Jeg er faen ikke interessert i å være der inne og ville bare vekk og få pengene tilbake.

  Sendte ny mail hvor jeg refererte til lovdata med paragraf osv. Slik at de vet at de bryter loven når de unnlater seg å gi kunden full refusjon innen rimelig tid.

  Får ikke svar og har betalt 1798,-kr for bare en jævla tabbe. Dyr tabbe. Kanskje det var karma? Ikke vet jeg.

  Styr unna. Scam og useriøse folk.

  Fordeler
  Ikke en jævla dritt.

  Ulemper
  Går ikke an å komme i kontakt med dem. Useriøse

  Styr unna folkens!!!!

  har vært medlem i 1,5 måned. denne siden er bare tull. de drar bare ut penger. jeg avsluttet alle automatiske fornyelser og deaktiverte min konto selv om jeg har gyldig medlemskap til januar.
  Bare falske profiler. har prøvd ut en del forskjellige siter og den er en av de verste! man blir bare kontaktet av scammere (profiler fra UK) deilige damer som liksom er "business women" og spør om du ønsker å fortsette samtalen på mail. man må være dum hvis man ikke gjennomskuer hele greia. Lokal damene svarer ikke i det hele tatt. skriver ikke hei en gang. og jeg ser bra ut og er i 30-årene. ikke at jeg skryter men dette er bare tap av tid og penger. derfor dere mannfolka som leser dette, STYR UNNA!

  Fordeler
  INGEN!

  Ulemper
  ALT SAMMEN

  Tull og tøys

  Til de av dere som får trekt kontoen etter avsluttet medlemskap...sperr kortet dere har brukt..Da får ikke de trekt mer på kontoen

  gratis profil

  Lagde gratis profil for å se hva dette var. De reklamerer jo med gratis. Men det eneste som ikke koster er å oppgi info om seg selv. Etter dette koster allt masse kr pr mnd. Det koster fa.... meg 299kr for å få sletta den gratis profilen også.. anbefales ikke til noen.. svindel fra ende til annen.. er jo ikke rart dem har råa til å bli omtalt i media, og drive med villedende reklame.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Allt koster masse. Ingenting positivt.

  victoria milan, avslutte konto

  Trenger hjelp. jeg kan ikke avslutte kontoen min på victoria milan, de trekker 399kr/mån siden snart to år tilbake gjennom min paypal uten at jeg har visst om det. Det går ikke att avslutte på hjemmesiden dems og de svarer ikke på epost. hva kan jeg gjöre? hjelp meg noen!!! [email protected]

  Hold deg unna Victoria Milan

  Det samme her også! de belastet kontoen min etter jeg sluttet. Det hjalp ikke å klage. Jeg anbefaler ikke denne sida: Victoria Milan

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt

  Victoria Milan lureri

  styr unna. de begynte å belaste kontoen etter jeg sluttet. Å etter jeg klagde så bare forsetter de å trekke meg.

Besøk Victoria Milan

Skriv en omtale