Omtaler om datingnettsider


  Scam på forfængelighed

  VennerMedFordeler

  Læg godt mærke til 2 kommentarer, som giver dette site en god vurdering. Lign. Kommentarer er gjort på lign. Sider. Hvilket burde allerede nu ringe en klokke hos mange.
  Er de feedback og vurderinger givet her ikke nok, så læs videre:

  Måtte af min nysgerrighed tjekke denne side, som så mange andre der er menneskelige og single, måtte jeg se om dette var et rigtigt sted.

  Lige som de positive kommentarer, sådan fungerer denne side.
  Nutidens bedste "scam" eller denne side går ud på, at lure folk for penge på deres ensomhed eller forfængelighed.
  Du vil få en masser af opmærksomhed fra nær og- fjernområder af kvindelige eller mandlige operatører efter dine preferenser. Disse operatører får lønn for, at sidde og udgive sig for en anden person, online jobs for unge, som sidder i Spanien, Grækenland, Malta og lign. Steder.
  - først og fremmest skal det siges, at udgivelse for en anden person er ulovligt og imod lovgivningen for menneskerettigheder via. EU.

  Når dete er nævnt, så vil jeg kort påpege nogle få punkter for oprigtigheder.
  - Profiler er af jenter/kvinder eller mænd fra Østeuropa. Mange har karakterer heraf, lige ledes kan billeder indikerer for herkomst af oprindelse.

  Efter du har oprettet en profil og skrevet lidt, så starter underholdningen. Selv uden profilbillede, eller du gør så mye, vil du få en masse opmærksomhed.
  For at svare tilbage kræves det kredit. Dette må du købe dig til.
  Funktionen for operatørene er at holde samtalerne igang, og få dit til at svare. Jo mere du skriver, jo mere kredit må du opkøbe.

  For 299kr, kan du sagtens få opmærksomhed og en god snak på 20 sætninger, men for din egen skyld. Her anbefaler jeg dig spare de penge, tage på en oprigtig cafe eller butikk, og du kan få absolut samme opmærksomhed/snak/flirten med folk.

  Vil ikke opfordre til prostitution, men er man så ensom, så en tur til Østeuropa vil faktisk bedre kunne svare sig.

  Hvad angår sidens garanti for date og tilbagebetaling, så læs godt op der.
  Du skal min være medlem for 6 måneder. Have kontakt med 7 forskellige i løbet af en uge, og hvis du ikke får dig en date er der fuld refundering.
  - Så længe går min tålmodighed ikke til og teste dette ud, men er os rimelig sikker på du på 6måneder ikke vil få refusion med de krav, udover at hav spænderet min. 20.000kr.


  Fordeler
  Fineste måde at scamme folk på i dag på forfængelighed.
  Hvor mange andre scammer på frygt/virus/datatyveri er dette den næststørste sektor.

  Ulemper
  Jeg synes det amoralsk og tjene penge på andre på denne måde, men os benytte sig af andres identitet/billeder.

  Fin side

  Intimkontakt.no

  En utrolig fin side for å treffe andre personer, er bare en ting Jordan får en lagt inn en annonse på den siden der ??

  Fordeler
  Oversiktlig og enkelt

  Denne siden gjør meg så kåt!

  Ektekos

  Det er mange menn her inne som er ute etter uforpliktende sex. Jeg har hatt sex med flere menn, men nå virker det som det er alt for mange jenter på siden og for få menn. Sliter med å finne menn som er ledig for å møte meg. Skulle ønske det var flere menn på siden. Ellers er siden midt i blinken for min del.

  Fordeler
  Det er her man bør melde seg på om man ønsker å finne en å ha sex med.

  Ulemper
  For få menn og for mange damer. Skulle ønske det var flere menn på siden.

  35 Crossdresser for older man

  SMS-dating.su

  My name is Kristina. I’m a crossdresser/transvestite. Looking for older man, age 40-60. To live together like man and wife. I live in Norway. I can relocate to any city in Norway and be a mans wife/housewife. I’m very girly, feminine girl. I’m 172cm tall and 58kg weight. I like tall men. Manly, strong, loving, caring. Can be overweight, I like it. I like big strong men :). Looking for active man. I’m bottom only. I see myself as a straight woman. I like straight men, can be bisexual also. I’m waiting for you, waiting to live with you as your wife, housewife. Send me SMS at 95007073. Waiting for you!
  Kristina 💕

  Fordeler
  💕

  Ulemper
  💕

  35 Crossdresser for older man

  SMS-dating.su

  My name is Kristina. I’m a crossdresser/transvestite. Looking for older man, age 40-60. To live together like man and wife. I live in Norway. I can relocate to any city in Norway and be a mans wife/housewife. I’m very girly, feminine girl. I’m 172cm tall and 58kg weight. I like tall men. Manly, strong, loving, caring. Can be overweight, I like it. I like big strong men :). Looking for active man. I’m bottom only. I see myself as a straight woman. I like straight men, can be bisexual also. I’m waiting for you, waiting to live with you as your wife, housewife.
  Kristina 💕

  Fordeler
  💕

  Ulemper
  💕

  Angrer ikke ett sekund

  Tid For Kos

  Om det er noen som lurer på om dette er en bra og seriøs side eller ikke, så vil jeg bare si at jeg ikke angrer et sekund med å ha registrert meg på denne siden. Har fått kontakt med masse hyggelige jenter. Noen er til og med desperat kåte. Er nesten overflod av jenter som ønsker oppmerksomhet. Jeg stortrives med siden. Har også fått god hjelp av kunde support når det har vært noe jeg lurer på. Siden er oversiktlig, ryddig og fremstår som profesjonell. Helt klart min favorittside. Kjempe underholdning.

  Fordeler
  Høy underholdningsverdi, masse ledige damer og god kundeservice.

  Ulemper
  Kan ikke påpeke noe negativt, da det ikke er noen funksjoner som jeg mener mangler. Det eneste er at jeg skulle ønske siden var gratis.

  Som å lande på jomfruøya

  Bareflort

  Advarsel! Her er florerer det av kåte jenter. Tydelig vis alt for mange jenter her og få menn. Er som å lande på en øde øy som ikke er øde:) Bare masse kåte damer og ingen menn. Blir jo overfalt av alt for mange desperate jenter.
  Går nesten ikke å velge seg noen, for stadig dukker det opp nye jenter som tar kontakt. Makan til underholdning og side skal man lete lenge etter. Må bare si jeg er storfornøyd med siden, men er svært avhengighetskapende.

  Fordeler
  Fult av desperate damer som ikke har fått seg en mann på lenge. Er positivt dette om man leter etter en jente å være med.

  Ulemper
  Avhengighetsskapende. Kan skape problemer det i hverdagen:) Ellers ikke noe å utsette.

  Svindel

  Trengerkos

  Denne siden sender haugevis med meldinger, angivelig fra damer i nærheten av hvor man bor. Men om man prøver å svare så kommer det bare unnskyldninger/ bare rør, eller ingenting igjen.
  Det samme gjelder også de fleste lignende sider..
  PS, jeg har sannsynligvis fått flere meldinger enn det finnes damer i området, en del av dem ser også ut til å være "gjengangere" fra andre lignende grupper...

  Fordeler
  Ingenting...

  Ulemper
  Ingenting godt å si....

  Flotte greier!!

  FlirtyTreff

  Fått napp her i alle fall!

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Dyrt

  Helt rått

  Trengerkos

  Ikke lenge etter jeg meldte meg på denne siden, så fikk jeg kontakt med en helt utrolig fin, hyggelig og snill dame. Har fått masse henvendelser av ledige single damer her, men holder meg til denne ene damen. Er så fornøyd med denne siden. Fant det jeg var ute etter. Er mere enn nok jenter her. Så vil anbefale med å registrere seg på siden. Har ingen ting å utsette. Er i tillegg kjempeunderholdning. Helt super side.

  Fordeler
  Enkel side å navigere seg igjennom, brukervennlig og mange hyggelige jenter.

  Ulemper
  Ikke noe spesielt å utsette. Skulle ønske det var mulig å sende gratis meldinger.

  Her har jeg kost meg

  Vennmedfordeler

  Ekstremt mange fine damer og de holder ikke igjen. Ja her har jeg kost meg skikkelig! Opphissende mildt sagt. Utrolig rask og god kundeservice. Noe som har vært det mest overraskende med denne siden. Er lett og bruke, så helt topp. At det var mange kåte jenter her. Det viste jeg da jeg fikk tips av en venn om denne siden. Sidener stappfull av kåte damer i alle aldersgrupper.

  Fordeler
  Masse kåte jenter å finne på siden.

  Ulemper
  Ingen fast pris. Savner månedsabonnement. Må kjøpe kreditt pakker. Så da lønner det seg med de største pakkene. Skulle ønske jeg kunne sende ubegrenset med meldinger.

  Ensomheten fikk en brå vending

  Voksen Eventyr

  I flere år har jeg følt meg ensom. Dette tok slutt etter jeg nå har funnet meg en kjempe hyggelig dame. Vi snakker sammen hver dag, dagen lang. Har også fått mange andre jenter som har vært interessert, men jeg holder meg til hun ene. Jeg setter pris på trofasthet. Er utrolig glad i denne siden. Vil takke denne siden og vil benytte anledningen til å anbefale siden til andre som lurer på om det er noen god ide eller ikke, med å melde seg på her.

  Fordeler
  Får mange meldinger av andre, så fordelen her er at det er mange jenter som søker kontakt med menn.

  Ulemper
  Får ikke lastet ned noen mobil app. Ikke noe problem, men hadde vært fint. Skulle ønske siden var billigere, men ellers ikke noe å utsette. Siden er enkel å bruke.

  Overrasket

  ModneNettTreff

  Må ærlig innrømme at jeg var skeptisk i starten, men nå etter noen uker, så angrer jeg ikke ett sekund på å ha meldt meg opp her. Dette er til nå min favorittside. Har lenge prøvd å finne meg den store kjærligheten, men nå ser det faktisk ut som jeg står i en litt ubeleilig situasjon. Jeg vet ikke hvem jeg skal velte. Luksusproblem, men fremdeles ett problem. Jeg skulle ærlig ikke trodd jeg skulle komme i noe sånt problem før jeg meldte meg på. Storkoser meg her.

  Fordeler
  For mange damer.

  Ulemper
  Avhengighetsskapende

  Har forelsket meg!

  Varmog Villig

  Føler jeg har forelsket meg nå for første gang på ni år. Har vært singel og ensom lenge, men nå føler jeg meg som ung igjen. Har sommerfugler i magen og er fryktelig spent på fremtiden. Takket være med at jeg registrerte meg her.

  Fordeler
  Mange å snakke med. Hyggelige fine jenter. Siden er oversiktlig og enkel å bruke. Ikke minst god kundeservice, når jeg lurer på noe.

  Ulemper
  Får ikke slettet meldinger i innboksen.

  For en side!

  Varme Flirt

  Har ikke opplevd makan til side! Utrolig bra. Overrasket over hvor underholdende dette var. Må bare anbefale alle til å registrere seg her. Føler meg ikke ensom ett sekund lengre. Masse villige jenter som ikke hoder igjen på noe.

  Fordeler
  Masse kåte jenter

  Ulemper
  Må kjøpe kreditter for å sende meldinger.

  Det funker for meg

  VennerMedFordeler

  Jeg er overrasket over noen av kommentarene her. Jeg har en annen opplevelse. Så langt har jeg allerede hatt to dater (jeg må si at en av dem var en total katastrofe, men den andre gikk veldig bra ;)
  ), og jeg har funnet noen interessante jenter. Jeg antar at tempoet er nøkkelen. Jenter kan lukte desperasjon og trang. Å være tålmodig og ærlig (og dristig!) vil komme deg lenger til slutt.
  Jeg anbefaler denne siden, jeg er fornøyd med den så langt.

  Tok knekken på ensomheten min.

  Treffenny

  Er så takknemlig for at jeg fant denne siden, så vil anbefale alle andre å registrere seg her. Storkoser meg og føler meg ikke ensom. Har nå klart å finne en jente jeg virkelig liker. Er masse andre damer her, så alle er ikke opptatte for å si det sånn, selv om jeg nå har fått meg dame herifra. Det virker som hun liker meg. Er utrolig glad i denne siden.

  Fordeler
  Trivelige damer som ikke holder skul på sine lyster og fantasier.

  Ulemper
  Finner ikke ut hvor mange kreditter jeg har igjen. Kontaktet kundesupport og fikk vite det, men er en funksjon som mangler. Noe som kunne vært forbedret, men jeg holder telling, så ikke noe stort problem. Kundeservise gir også god hjelp.

  Kåte jenter!

  Slemflirt

  Nå har det vært flere jenter som allerede har hatt lyst på meg. De sier de er så kåte. Bare sier det rett ut jeg.. Ja, dette en side for voksene. Er aldersgrense her. Her er det jenter som helt klart er ute etter mere enn å gå tur og ta en kaffe, for å si det slik. Makan har jeg aldri vært med på. Underholdning og storkoser meg. Er spent på fremtiden for å si det mildt. Spennende side!

  Fordeler
  Masse jenter, som er ute etter "kos" Kan man si det?:) Ja anbefales. Jeg har ikke angret etter jeg registrerte meg her.

  Ulemper
  Savner en app til mobilen, men går helt fint å bruke siden på mobilen. Kanskje noe som kan forbedres..

  Mistres Sorena

  SMS-dating.su

  Hi there. If you really like BDSM , give yourself enough time to Serve me , i seek to connect with play slaves , submissives and serious .
  I also enjoy introducing beginners to mi kinky world
  Test your LIMITS

  Kjempe side!

  NyeSjanser

  Storkoser meg her etter at jeg registrerte meg, så vil anbefale side. Fremstår som seriøs og jeg får god service.
  Siden er lett å bruke. Oversiktlig og ikke minst masse kåte villige damer som ikke legger skjul på noen ting. Helt perfekt side. Angrer ikke ett sekund med å ha meldt meg på her.

  Fordeler
  Super koselige jenter. Masse medlemmer.

  Ulemper
  Har ingen oversikt over hvor mange kreditter jeg har igjen.

  Koselig

  Norsk Flortkontakt

  Storkoser meg med denne siden, så må anbefale de som er i tvil på om dette er en god side eller ikke.
  Har følg meg mye ensom i det siste, men nå gleder jeg meg hver dag til å stå opp.
  Fått kontakt med en skikkelig hyggelig dame som er helt på bølgelengde med meg.
  Har også vært mange andre koselige damer her og damer er det nok av. Jeg har funnet den rette for meg. Er svært fornøyd.

  Fordeler
  Mange koselige damer. Siden er enkel å bruke.

  Ulemper
  Skulle ønske jeg hadde gratiskreditter.

  Rå bra! Deilig side

  Norsk Flirt Club

  Ble bare super opphisset. Har ikke klart å gjøre noe annet enn å chatte med jenter her inne. Kåte deilige damer som viser meg bilder av det en og det andre.
  Er så overrasket over underholdningen og over hvor mange sprudlende kåte dame det er her inne.
  Truffet midt i blinken. Dette er nå min favorittside!

  Fordeler
  Overflod av kåte villige damer!

  Ulemper
  Ingen gratis meldinger.

  Opphissende side!

  Kosestund

  Må si dette var en av de mest spennende sidene jeg noen gang her logget meg inn på. Det kryr av damer her inne. Skutt gullfuglen nå og er utrolig spent på hvordan dette utvikler seg.
  Får også super service. Siden har kundeservice som faktisk svarer og er behjelpelige. Utrolig proft! Bare tomler opp her! Super side!

  Fordeler
  Masse damer og god service.

  Ulemper
  Koster for meldinger.

  SCAM SITE

  Sexmoter

  Without doubt this site sexmoter is a scam of the worst kind, fake profiles that are looking to suck as much money out of you as possible and definitely all fake.... Stay away this is just a fraudulent scam on an epic proportion this site deserves a rating of -100 stars and the webpages that recommend this site should be ashamed all them are part of the scam and have no sham..... JOIN THIS WEBSITE IF YOU WANT TO BE ROBBED, NOTHING HERE EXCEPT BULLSH*T ..... WATCH YOUR CREDIT CARD BEING MILKED

  Fått mange koselige kontakter

  Tid For Kos

  Har lenge følt meg alene og ensom. Etter at jeg registrerte meg her, så har jeg fått meg flere koselige kontakter. Begynner å forelske meg i tre damer. Er nå et luksusproblem. Har alltid noen å snakke med. Må takke denne siden. Veldig fornøyd.

  Fordeler
  Koselige damer og god service. Enkel oversiktlig side. Enkel å bruke og forstå.

  Ulemper
  Kunne vært flere betalingsmetoder.