Omtaler om datingnettsider


  baresexmter - Baresexmøter

  Den sider er bare tull. De fleste dame vil at du skrever din epost adressen inn om de kan tar kontakte deg. Hvorfor jeg er på son sider vis folk ønsker kontakt med en gang over mailen. Også viser nesten 98% av dame ikke egne bilden. Vis du ønske at de gir bilden fri til deg så kommer de med personvern er viktig og vil ikke at du kan se bilden. Jeg syns du kan spare penger og søke en annen sider.

  Fordeler
  Bare tull. Har ikke noen kontakt i nærheten. Ofte kommer meldingen/interessen fra østsiden (Oslo). Det er ikke mulig og selekteres i områder.

  Ulemper
  Da jeg på jakt etter en alternative. Har ikke funnet noen.

  Svindel og bedrag - VennerMedFordeler

  Kort og godt svindel. Veldig mange identiske meldinger fra tilsynelatende forskjellige mennesker. Lovnader om møter som aldri blir noe av, dyre meldinger. Siden er full av falske profiler, og slik det ser ut driftet av siden selv. Kun utnytter oss som søker. Ligg unna, du blir lury

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt, dette er svindel!

  betaling - BodyContact

  Utrolig bra,har fått masse kontakter,og gleder.Et skår i gleden ,jeg får ikke fornyet mitt medlemskap.jeg har visa og det har godt ok.Nu går ikke det ,så jeg trenger HJELP.Hjelp meg.På forhand takk. Mvh. Carsten Sandvold. (jegvilsuge)

  Svindel og bare fiktive profiler - VennerMedFordeler

  Jeg har vært på siden i vel et år. Svarene er tilforlatelige og mange virker som det er et ekte mennesker bak svarene, noe det kan være. Helt umulig å møte noen av de du har snakket med selv om de virker interessert i et møte frem til du foreslår et konkret tidspunkt. Da er det alle mulige unnskyldninger benyttet som årsak til at det ikke går å møtes. Bortkastede penger og hold klar av siden. Dette fra en som virkelig har brent seg!

  Fordeler
  Hyggelig side hvis du ikk er ute etter å møte noen fysisk

  Ulemper
  Bare fiktive profiler

  Stort sett bare juksekontakter - Hotflort

  Ser ut som om det er de samme kontaktene som på VoksneDates. Dvs 98 % luremuser. Styr unna. Dyrt og bortkastede penger.

  Fordeler
  Mange bilder av pene damer, men det finner en jo over alt

  Ulemper
  Juks og bedrag. Dyrt som en får ingenting igjen for.

  Dette er ren svindel. - VennerMedFordeler

  Jentene er "chat-operatører" som får provisjon av meldingene de lokker folk til å sende, gjør man ett bildesøk finner man de samme bildene flere andre steder, en av "jentene" der har bilder som er brukt helt tilbake til 2008, gjorde en test og sendte 3 meldinger, alle besøkte profilen min noen timer etterpå. i samme minutt, en stund senere svarte de meg og det var kun 3 minutter mellom første og siste svar.

  Fordeler
  Ingenting!

  Ulemper
  At det er svindel satt i system.

  SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Treffenny

  SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!DVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!

  Fordeler
  Ingenting er å like med SVINDEL!!!

  Ulemper
  NETTSVINDEL!!!!! NETTSVINDEL!!!!! NETTSVINDEL!!!!!

  Det beste jeg har gjort på lenge - Norsk Flortkontakt

  Fant en hyggelig og deilig dame relativt raskt, det er mange fine damer registrert på siden. Ville bare anbefale denne siden da det virker. Er en ryddig side men matcher og flirter, ser fram til å møte min nye deilige dame.

  Fordeler
  Ryddig side

  Ulemper
  For mange deilige damer hehe

  Jeg syns denne siden har gitt meg mye! - VennerMedFordeler

  Har hatt mange fine samtaler med damer her inne, nå har jeg kommet i kontakt med en nydelig dame. Dette er jo bare helt herlig. Så skjønner ikke helt hva dere mener med alt negativt om denne siden. Er jo så mange nydelig damer her inne.

  Fordeler
  Masse nydelige damer

  Ulemper
  Kunne vært litt billigere

  Må si at jeg syns denne siden har gitt meg mye! - EksotiskFlirt

  Etter mye snakk med flere damer så har jeg endelig funnet en herlig dame som jeg nå driver å avtaler treff med. Så må si jeg er super fornøyd. Må anbefale dette til dere alle.

  Fordeler
  Mange deilige damer og lett å komme i kontakt.

  Ulemper
  Litt dyrt dessverre

  Må si at jeg syns denne Hyggelig treff har gitt meg mye! - Hyggelig Treff

  Anbefaler alle som trenger noen å snakke med eller nyte herlige damer om å sjekke denne siden. Selv er jeg veldig fornøyd. Ja det koster litt men har selv fått kontakt med ett par herlige damer der.

  Fordeler
  Mye fine damer

  Ulemper
  Koster litt

  Scam - Hyggelig Treff

  Alle kvinner er fiktive. Konseptet er at du skal bruke penger for å få love til å sende melding. Du vil aldri få en mailadresse eller et telefonnummer. Masse tullprat kun for å få deg til å kjøpe mer kreditter PS. Dette står også i vilkårene til "Hyggelig Treff" helt nederst på siden

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  En forbannet scammerside

  FAKE - VennerMedFordeler

  Absolut fake, pene damer med østeuropeisk bakgrund på alla bilder, vill chatte mer og mer för att lure ut mer penger av dig.

  Fordeler
  Ingen førdel what so ever

  Ulemper
  Att siden finnes og ikke er sperret før svindel

  Denne nettsiden er bare svindel! - VennerMedFordeler

  Det er svært dyrt å chatte med andre på dette nettstedet, og damene man kommer i kontakt med er veldig interessert i å chatte, men ikke noe mer. Damene skriver mye om hvor interessert de er i deg og skriver hotte meldinger, men når det kommer til stykket, har de alltid en unnskyldning for at de ikke kan treffes. Men de vil veldig gjerne fortsette å chatte. Jeg har fått akkurat samme melding fra forskjellige damer, selv lengre meldinger som er på bokstaven helt lik melding fra forskjellige damer så det er tydelig at dette er svindel. Det er åpenbart at de bare vil ha deg til å fortsette å chatte for å få deg til å betale i dyre dommer. BARE SVINDEL!!! STYR UNNA!!!

  Fordeler
  Ingenting!

  Ulemper
  Bare svindel for å ta pengene dine!

  Mest lureri. - EksotiskFlirt

  For det meste falske profiler. Har reversert søkt en stor del av bildene og funnet at mye av bildene er hentet fra andre nettsteder. Dette er ren svindel. Kast heller pengene i do

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Svindel

  Lurerier - SexPartner

  Er bare lurerier Oppgir 499 per år mener 499 per måned Falske profiler er i hvert fall 80 prosent

  Fordeler
  Ikke noe

  Ulemper
  Fraud

  Vennermedfordeler-svindel - VennerMedFordeler

  Styr unna, vennermedfordeler.com er utelukkende falske profiler som søker å få deg til å sende flest mulig meldinger for å flå deg for mest mulig. Til de som har vært der, vær tøff nok å dra til politiet å anmeld forholdet. Dersom de får flere anmeldelser på samme nettsted, vil de starte etterforskning. Jeg har anmeldt.

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Svindel

  Blir jeg lurt? - VennerMedFordeler

  Mistenkelig mange som "liker" en godt voksen mann,men profilene virker ekte,og jeg får "ekte" svar.Ikke noe mas om penger eller noe.Jeg er ikke spesielt naiv,og det er ikke tvil om at det er mennesker av kjøtt og blod bak profilene. Men det som er mistenkelig,er at det alltid er jeg som skal skrive først.Hvis jeg ikke gjør det,hører jeg ikke noe,uansett hvor god kontakt vi har hatt.Og alt som er av tall i meldingene blir sensurert bort,for å hindre direktekontakt.Så hvordan i h.skal det da være mulig å avtale møte med noen?

  Fordeler
  Tilsynelatende vanlige,hyggelige mennesker her inne

  Ulemper
  Sensurering av tall og tekst i meldingene, og en mistanke om at noe ikke er så ekte som det bør være.

  Voldsomt trykk fra kåte menn! - Norsk Flirt Club

  Her er mennene så kåte at dem gidder ikke å introdusere seg selv engang. Det er litt turnoff for min del, men heldigvis er det en del med god folkeskikk også, og de har jeg hatt flere av på besøk i sengen min. Ikke misforstå meg, jeg bruker portalen utelukkende for sex selv, men når de ikke gidder å spør hva jeg heter engang så får jeg litt avsmak. Virker som om noen har litt overtenning men det er kanskje normalt for en sex portal som denne?

  Fordeler
  Ekstremt mye menn i mitt område.

  Ulemper
  Flere er så kåte at jeg blir nesten skremt! De glemmer folkeskikk og manerer!

  Eldorado for folk med fetisjer! - Voksen Eventyr

  Vanlig sex har aldri vært noe for meg, jeg er veldig oppslukt i alt som innebærer spenning og er skittent! Jeg liker alt fra wetsex, føtter, BDSM, sexleketøy, rollespill osv... Endelig har jeg funnet en side med masse likesinnede på! Jeg trenger ikke å skamme meg innpå her, som jeg gjør innpå de klassiske dating appene.

  Fordeler
  Beste siden jeg har prøvd for folk som liker det litt utenom det vanlige!

  Ulemper
  Syns det er dumt de ikke godtar flere betalings metoder enn kort!

  Sexkontakt gjort enkelt! - Kosestund

  Jag var väldigt desperat och ny i Norge när jag hittade webbplatsen kosestund.\\r\\nJag flyttade hit i samband med arbete men kämpade för att hitta en sexvän.\\r\\n\\r\\nNu har jag faktiskt fler sexvänner och letar efter ännu mer! Jag får aldrig tillräckligt med kuk. Och som variation, lyckligtvis finns det ett bra urval här!

  Fordeler
  älskar sajten, den är direkt och männen är snygga

  Ulemper
  önskar att det fanns en webbkamera-funktion också

  Sosialt og veldig hyggelig! - HeteTreff

  Jeg er en aldrende mann uten for mye familie eller venner. Her finner jeg alltid noen å prate med, sende bilder meg og jeg har fått mange gode venninner her som vil høre på meg. Et par av dem har jeg våget meg å invitert på kaffe og napoleons kake, men da har vi snakket litt først, for jeg er veldig sjenert av meg..

  Fordeler
  Hyggelige damer og sosialt.

  Ulemper
  Jeg vet ikke

  Lokale stine tøs til min nytelse! - Ektekos

  Meldte meg inn her i tvil etter å ha trykket på en annonse på et forum, men etter å ha vært her en stund nå, så angrer jeg ikke 1 sekund. Sexlivet mitt er tilbake og damene er finere enn de noen gang har vært jeg får meg!

  Fordeler
  Matchspill, veldig enkelt og finne matcher!

  Ulemper
  Ikke den billigste siden

  Sex sex og mer.... SEX!! - FlirtyTreff

  I started var jeg litt sjenert, jeg har aldri vært innpå noe som det her før. Men etter å ha brukt siden en god stund nå, så har alle hemningene forsvunnet, jeg er mindre sjenert og jeg går rett på sak! Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg på 41 med 2 barn skulle få et aktivt og kinky sex liv igjen... Men tro meg, så fort jeg sender ungene til faren, så er det en ny mann hver dag ;) Takk til Flirtytreff !!

  Fordeler
  Alt

  Ulemper
  Ingen

  Sextreff og grisechat med eldre menn! LOVE IT!! - Frekkis

  Veldig god side for å hooke up med eldre menn! Jeg er bare 19 år, men har alltid tent på de som har erfaring. Etter jeg registrerte meg her, har jeg ikke engang vurdert andre sider. ANBEFALES!

  Fordeler
  Masse kåtinger for en tøs som meg

  Ulemper
  Dyrt