Omtaler om datingnettsider


  Saadin

  Hjertelysten

  Jeg er gut på 25 år. Jeg har lyst få kjæreste ellers venn.

  Jeg er veldig hyggelig kar.

  E-post. [email protected]

  Jeg bor i Bærum

  Yonn

  Knulle Venn

  Jeg er single og første gang her. Jeg hadde en kjæreste men nå er vi ikke sammen.Derfor trenger jeg ei som jeg kan kose med noen dager i uken.

  Fordeler
  Kose oss

  Ulemper
  Jeg vet ikke

  Har fått mange damer herifra

  Hyggelig Treff

  Jeg har fått meg masse damer fra denne siden. Er en råbra side! I alle fall for den som er ute etter noe uforpliktende.

  Er fult av damer som søker sex og de er ikke vanskelige å be om man spør om nakenbilder. Siden er helt perfekt for min del.

  Fordeler
  Masse damer som er ute etter det samme som meg.

  Ulemper
  Ikke mye å utsette. Siden virker helt utmerket. Skulle ønske det var noe form for månedsabonnement, men det er det ikke.

  unreliable date.

  KristenDate

  I subscribed in this year.

  I thought they were a reliable christians. However, I sent some messages to them, but they didn't answer my concerns.

  Moreover, in that site for to contact them is just by email, but they didn't answer.

  Also, there are some scams profile.

  I tried to unsubscribed, sent many messages, however up to now, they didn't say anything. Please, don't waste time with this site.

  They are like a mafia!!  Fordeler
  I don't like nothing.

  Ulemper
  They are fake.

  Svindel

  VennerMedFordeler

  Velorganisert svindel fra ende til anne. Har skrevet med mange pene profiler. Alle er veldig positive og sier de er interessert i date når man tar det opp, men det "passer" merkelignok aldrig. Har skrevet med noen nærmest er år, men de har stadig problemer med å finne ut når det "kan passe". Dette er GARANTERT SVINDEL !

  Ulemper
  Pene bilder

  Unge jenter

  SMS-dating.su

  Ønsker kontakt med unge jenter som vil komme til mg utenforBryneRogaland og ha sex. Text Meg På 92244744 💖

  Fordeler
  Utveksle mobilnummer og treffes

  Ulemper
  Siden er ikke helt oppe å går

  Prøver meg på trekant!

  Trengerkos

  Nå som både meg og to andre venninner har fått oss elskere fra denne siden, så skal vi nå prøve å få oss en trekant minst. Vi får se. En skikkelig opphissende side! Jeg har måtte melde meg av en annen side da det var mangel på menn. Gikk over hit og har ikke angret et sekund.

  Fordeler
  Lett å komme i kontakt med likesinnede

  Ulemper
  Ingen klager.

  Avtalt 4 møter

  FlirtyTreff

  For en suksess. Avtalt fire dater på en dag! Ikke verst. Endelig en side det er mange menn. En venninne av meg anbefalte også denne siden. Hun har fått seg fast elsker. Her er det bare å registrere seg. Sexy side!

  Fordeler
  Menn som er ute etter det samme som meg.

  Ulemper
  Kunne vært enda flere menn her, men ikke noe spesielt å utsette. Har avtalt møter, så er kjempefornøyd!

  Fake og bare fake.

  FlirtyTreff

  Nå har jeg brukt opp alle kredittene mine og er ferdig med denne plattformen for godt. Alle damene her er ekstremt kåte og vil gjerne treffe deg, men det kommer aldri til å skje. Her er det kun personer som utgir seg for damer som du ønsker å møte. Styr unna denne siden, om du ikke vil kvitte deg med masse penger på profiler du aldri kommer til å møte.

  Fordeler
  Skjønner ikke hvor dere har klart å finne sa mange pene og vakre damer

  Ulemper
  Dyrt og umulig å oppnå fysisk kontakt med profilene

  iddiotisk

  BodyContact

  Bodykonrakt er bare noe iddiotis tull

  Man blir jo blokka for ingenting å så får du ikke vite hvorfor eller få kontakta noen om det heller .

  Fordeler
  Ikke en dritt 🤬

  Ulemper
  Alt fot lett å høre på dem som meller inn noe galt og når man blir blokkert for man ikke mekling om det en gang og ikke om noe der man kan henvenne deg

  Jeg ønsker flere menn!

  HeteTreff

  Det har vist seg å være for få menn på siden. Før så fikk jeg meg flere menn fra denne siden. Nå er det vanskelig. Må være superpen om man skal få seg noe her. Tror alle menn kan velge å vrake. Jeg er ute etter sex og kun det.. Har møtt noen menn og hatt sex med flere, men ikke nå i det siste. Dette tror jeg da kommer av at det er for få menn på siden og alt for mange damer. Flere av venninnene mine er på denne siden. Hun ene som er superpen får seg alltid noe, vi andre er ikke så heldige. Er en helt perfekt side, men om jeg ikke får meg noe snart, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har brukt dildoen nå flere kvelder. Søker desperat etter menn.

  Fordeler
  For et halvt år siden fikk jeg meg to menn og har fått flere menn før det, men nå er det vanskelig. Fordelen med denne siden er at siden er at de fleste her er ute etter det samme.. Fin side sånn sett og enkel å bruke.

  Ulemper
  For få menn

  Svindel

  VennerMedFordeler

  Bare fake profilen som holder samtalen gående for å tømme din kreditt. Hold dere unna

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Fake fake fake

  Det hele er fake satt i system

  VennerMedFordeler

  Dette må være en av de frekeste dating sider på markedet. Her finnes det stort sett bare falske profiler og disse må være styrt av folk som jobber på heltid med det. Det hele går ut på å chatte og bare chatte for å bruke mest mulig kreditter. Så fort man ikke kontakter profilen blir det helt stille. Hele tiden kommer icebreakers av alt for unge jenter som vil komme i kontakt med deg og chatte. Etter noen chatter blir svarene mer og mer intetsigende og møter blir det aldri noe av. Alltid noen unnskyldninger. Ubegripelig for meg at denne dating siden for så godt omtale ?! Er det også fake ? Ubegripelig også at dette er lovlig ?

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Ingenting

  Perfekt!

  Frekkis

  Jeg har lett etter en sånn side lenge. En venn av meg tipset meg om denne siden. Må prøves ut. Skikkelig spennende, så jeg anbefaler alle med å se på denne siden. Skikkelig kult! Masse kåte damer. Trenger jeg å si mere?:)

  Fordeler
  Enkelt å komme i kontakt med jenter som søker uforpliktende sex.

  Ulemper
  Kan ikke komme på noen ulemper i farten. Bare ville anbefale siden, da jeg hørte en venn av meg hadde fått napp her. Jeg måtte lete lenge uten hell etter en sånn side som dette. Uten min venn, så hadde jeg ikke funnet siden. Derfor skriver jeg innlegget her. Sånn at andre blir oppmerksom. Hilsen Simon.

  Det er alt for få menn her!

  FlirtyTreff

  Min venninne har hat sex med to stykker fra denne siden, men jeg sliter med å finne en mann som er ledig. Skulle ønske det var flere menn her. Flere av venninnene mine er på denne siden. Har nok gått et rykte her, men det mangler menn. Ellers super side om man ønsker uforpliktende sex. Jeg gir ikke opp!

  Fordeler
  Kan møte menn for uforpliktende sex. Minst to av venninnene mine har fått seg en førte og til og med faste elskere fra denne siden.

  Ulemper
  Kan ikke se noen ulemper uten at det er alt for få menn på siden.

  Scam på forfængelighed

  VennerMedFordeler

  Læg godt mærke til 2 kommentarer, som giver dette site en god vurdering. Lign. Kommentarer er gjort på lign. Sider. Hvilket burde allerede nu ringe en klokke hos mange.

  Er de feedback og vurderinger givet her ikke nok, så læs videre:  Måtte af min nysgerrighed tjekke denne side, som så mange andre der er menneskelige og single, måtte jeg se om dette var et rigtigt sted.  Lige som de positive kommentarer, sådan fungerer denne side.

  Nutidens bedste "scam" eller denne side går ud på, at lure folk for penge på deres ensomhed eller forfængelighed.

  Du vil få en masser af opmærksomhed fra nær og- fjernområder af kvindelige eller mandlige operatører efter dine preferenser. Disse operatører får lønn for, at sidde og udgive sig for en anden person, online jobs for unge, som sidder i Spanien, Grækenland, Malta og lign. Steder.

  - først og fremmest skal det siges, at udgivelse for en anden person er ulovligt og imod lovgivningen for menneskerettigheder via. EU.  Når dete er nævnt, så vil jeg kort påpege nogle få punkter for oprigtigheder.

  - Profiler er af jenter/kvinder eller mænd fra Østeuropa. Mange har karakterer heraf, lige ledes kan billeder indikerer for herkomst af oprindelse.  Efter du har oprettet en profil og skrevet lidt, så starter underholdningen. Selv uden profilbillede, eller du gør så mye, vil du få en masse opmærksomhed.

  For at svare tilbage kræves det kredit. Dette må du købe dig til.

  Funktionen for operatørene er at holde samtalerne igang, og få dit til at svare. Jo mere du skriver, jo mere kredit må du opkøbe.  For 299kr, kan du sagtens få opmærksomhed og en god snak på 20 sætninger, men for din egen skyld. Her anbefaler jeg dig spare de penge, tage på en oprigtig cafe eller butikk, og du kan få absolut samme opmærksomhed/snak/flirten med folk.  Vil ikke opfordre til prostitution, men er man så ensom, så en tur til Østeuropa vil faktisk bedre kunne svare sig.  Hvad angår sidens garanti for date og tilbagebetaling, så læs godt op der.

  Du skal min være medlem for 6 måneder. Have kontakt med 7 forskellige i løbet af en uge, og hvis du ikke får dig en date er der fuld refundering.

  - Så længe går min tålmodighed ikke til og teste dette ud, men er os rimelig sikker på du på 6måneder ikke vil få refusion med de krav, udover at hav spænderet min. 20.000kr.

  Fordeler
  Fineste måde at scamme folk på i dag på forfængelighed.

  Hvor mange andre scammer på frygt/virus/datatyveri er dette den næststørste sektor.

  Ulemper
  Jeg synes det amoralsk og tjene penge på andre på denne måde, men os benytte sig af andres identitet/billeder.

  Fin side

  Intimkontakt.no

  En utrolig fin side for å treffe andre personer, er bare en ting Jordan får en lagt inn en annonse på den siden der ??

  Fordeler
  Oversiktlig og enkelt

  Denne siden gjør meg så kåt!

  Ektekos

  Det er mange menn her inne som er ute etter uforpliktende sex. Jeg har hatt sex med flere menn, men nå virker det som det er alt for mange jenter på siden og for få menn. Sliter med å finne menn som er ledig for å møte meg. Skulle ønske det var flere menn på siden. Ellers er siden midt i blinken for min del.

  Fordeler
  Det er her man bør melde seg på om man ønsker å finne en å ha sex med.

  Ulemper
  For få menn og for mange damer. Skulle ønske det var flere menn på siden.

  35 Crossdresser for older man

  SMS-dating.su

  My name is Kristina. I’m a crossdresser/transvestite. Looking for older man, age 40-60. To live together like man and wife. I live in Norway. I can relocate to any city in Norway and be a mans wife/housewife. I’m very girly, feminine girl. I’m 172cm tall and 58kg weight. I like tall men. Manly, strong, loving, caring. Can be overweight, I like it. I like big strong men :). Looking for active man. I’m bottom only. I see myself as a straight woman. I like straight men, can be bisexual also. I’m waiting for you, waiting to live with you as your wife, housewife. Send me SMS at 95007073. Waiting for you!

  Kristina 💕

  Fordeler
  💕

  Ulemper
  💕

  35 Crossdresser for older man

  SMS-dating.su

  My name is Kristina. I’m a crossdresser/transvestite. Looking for older man, age 40-60. To live together like man and wife. I live in Norway. I can relocate to any city in Norway and be a mans wife/housewife. I’m very girly, feminine girl. I’m 172cm tall and 58kg weight. I like tall men. Manly, strong, loving, caring. Can be overweight, I like it. I like big strong men :). Looking for active man. I’m bottom only. I see myself as a straight woman. I like straight men, can be bisexual also. I’m waiting for you, waiting to live with you as your wife, housewife.

  Kristina 💕

  Fordeler
  💕

  Ulemper
  💕

  Angrer ikke ett sekund

  Tid For Kos

  Om det er noen som lurer på om dette er en bra og seriøs side eller ikke, så vil jeg bare si at jeg ikke angrer et sekund med å ha registrert meg på denne siden. Har fått kontakt med masse hyggelige jenter. Noen er til og med desperat kåte. Er nesten overflod av jenter som ønsker oppmerksomhet. Jeg stortrives med siden. Har også fått god hjelp av kunde support når det har vært noe jeg lurer på. Siden er oversiktlig, ryddig og fremstår som profesjonell. Helt klart min favorittside. Kjempe underholdning.

  Fordeler
  Høy underholdningsverdi, masse ledige damer og god kundeservice.

  Ulemper
  Kan ikke påpeke noe negativt, da det ikke er noen funksjoner som jeg mener mangler. Det eneste er at jeg skulle ønske siden var gratis.

  Som å lande på jomfruøya

  Bareflort

  Advarsel! Her er florerer det av kåte jenter. Tydelig vis alt for mange jenter her og få menn. Er som å lande på en øde øy som ikke er øde:) Bare masse kåte damer og ingen menn. Blir jo overfalt av alt for mange desperate jenter.

  Går nesten ikke å velge seg noen, for stadig dukker det opp nye jenter som tar kontakt. Makan til underholdning og side skal man lete lenge etter. Må bare si jeg er storfornøyd med siden, men er svært avhengighetskapende.

  Fordeler
  Fult av desperate damer som ikke har fått seg en mann på lenge. Er positivt dette om man leter etter en jente å være med.

  Ulemper
  Avhengighetsskapende. Kan skape problemer det i hverdagen:) Ellers ikke noe å utsette.

  Svindel

  Trengerkos

  Denne siden sender haugevis med meldinger, angivelig fra damer i nærheten av hvor man bor. Men om man prøver å svare så kommer det bare unnskyldninger/ bare rør, eller ingenting igjen.

  Det samme gjelder også de fleste lignende sider..

  PS, jeg har sannsynligvis fått flere meldinger enn det finnes damer i området, en del av dem ser også ut til å være "gjengangere" fra andre lignende grupper...

  Fordeler
  Ingenting...

  Ulemper
  Ingenting godt å si....

  Flotte greier!!

  FlirtyTreff

  FÃ¥tt napp her i alle fall!

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Dyrt

  Helt rått

  Trengerkos

  Ikke lenge etter jeg meldte meg på denne siden, så fikk jeg kontakt med en helt utrolig fin, hyggelig og snill dame. Har fått masse henvendelser av ledige single damer her, men holder meg til denne ene damen. Er så fornøyd med denne siden. Fant det jeg var ute etter. Er mere enn nok jenter her. Så vil anbefale med å registrere seg på siden. Har ingen ting å utsette. Er i tillegg kjempeunderholdning. Helt super side.

  Fordeler
  Enkel side å navigere seg igjennom, brukervennlig og mange hyggelige jenter.

  Ulemper
  Ikke noe spesielt å utsette. Skulle ønske det var mulig å sende gratis meldinger.