Nyeste anmeldelser

ModneNettTreff - Strålende

0

Anmeldelse:
Her er det ENDELIG ei datingside som er 100% seriøs og virkelig bra!

Her merker man at det ikke er fake når damer skriver og med tanke på at det ikke raser inn med 50 mnd i løpet av hver time er også et godt tegn!

Prisen er billig og det er heller ikke abonnement

STERKT ANBEFAL!

Fordeler:
Ekte profiler og seriøse damer!

Ulemper:
Ingen!

Jonas anbefaler ModneNettTreff til venner/familie

Foxy Flirts Club - Helt oki

0

Anmeldelse:
Synes tjenesten ikke er noe mye anderledes enn andre dating sider, jeg tror at det er endel sure menn som tror at de skal sende en melding og få seg et ligg med en gang. Tror at det trengs mer sjekke erfaring fra endel. Jeg har nå truffet et par damer fra den siden, men er ikke aktiv der for tiden, det finnes bedre alternativ. Er nok ikke mer fake enn andre dating sider.

Fordeler:
Bra utvalg i kategorier og interesser

Ulemper:
Dyrt

FlirtyTreff - Svindel

0

Anmeldelse:
Blir stadig kontaktet av damer fra 19-70år som vil møtes. Har prøvd å få til møte med noen av dem, men ender bare opp med å chatte på siden til kr. 20,- per melding. Dette blir for dyrt hvis man ikke passer på. De har mange falske, eller underholdingsprofiler som de velger å kalle det, som man ikke kan møte. Spør man om dette med den man chatter med sier de selvfølgelig nei. De får betalt per melding man sender.....

Fordeler:
Lett å bli kvitt pengene dine...

Ulemper:
Treffer aldri noen...

Erik anbefaler FlirtyTreff ikke til venner/familie

DinFling - Fake!

0

Anmeldelse:
Vær så snill alle mannfolk hold dere langt unna denne siden her! Om dere lurer på om dere vil kaste penger ut ruta? Ja så søk opp firma Norwegian work from home! De driver med denne siden her, og alle meldinger som blir skrevet fra disse såkalte damene er jenter/gutter/kvinner og faktisk menn som skriver til dere! Alt dere skriver blir logget og bildene deres blit logget også! Be ware! Tenk dere om en gang før dere signer dere opp på slike sider! Hold dere til de Norske gratis chatte sidene, mye billigere og ekte mennesker svarer dere!

Fordeler:
Ingen!

Ulemper:
Ingen møter og mann kaster penger ut ruta!

Anonym anbefaler DinFling ikke til venner/familie

Sengehalmen - Utmerket sted å finne one night stands.

0

Anmeldelse:
Jeg klarte å avtale noen dater, og en av jentene var alle tiders. Vi hadde det kjempefint sammen både på og etter daten

Fordeler:
Enkelt å finne one night stands

Sengehalmen - Sexdating

0

Anmeldelse:
Jeg var betalende medlem i tre måneder, noe som var bra fordi det var sommer og det var lett å finne jenter

Fordeler:
lett å finne jenter

Tom anbefaler Sengehalmen til venner/familie

Sengehalmen - Flott sted..

0

Anmeldelse:
.. for å finne dater på kort varsel. Det er et stort samfunn med både menn og kvinner som bruker dette nettstedet for å finne sex. Jeg har blitt invitert til et par "fester" også

Fordeler:
enkelt å finne en dame

Ulemper:
Kun en "pule-app"

champagne anbefaler Sengehalmen til venner/familie

Sengehalmen - Tinder for sex

0

Anmeldelse:
Dette nettstedet ligner ganske mye på Tinder. du kan ordne uformelle dater med ganske søte jenter, men datingen er ikke særlig seriøs, så ikke forvent å finne den store kjærligheten

Fordeler:
lett å bruke
mye jenter

Morten anbefaler Sengehalmen til venner/familie

Foxy Flirts Club - Bare lureri!!

0

Anmeldelse:
Hvis du registerer deg så får du nok masse oppmerksomhet til og begynne med. Og det kommer til å være damer som skiller seg ut og som ser ut til å være der på samme grunnlag som deg. Men dette er bare tull spør du meg. Jeg tror at de jentene du sitter og skriver med jobber for Foxyflirts.club De betaler ingenting for og sende meldinger til deg, men du må betaler 40 coins for HVER melding du sender. Og det koster 180,- kr for 300 Coins. Sinnsykt dyrt! Hvordan denne siden har lov til å operere fatter ikke jeg. Jeg prøvde gjentatte ganger og gi et alternativ om og prate på en annen platform som ville vært gratis (og annonym om man vil det) til disse jentene. Men ingen var villige til dette, de ville bare holde seg til nettsiden, siden de mente at det var det tryggeste for dem. Men det henger ikke på greip i det heletatt! Jeg anbefaler alle og holde seg unna denne dritten. Fullt av kyniske folk som jobber for den bedriften!!!

Fordeler:
INGEN

Ulemper:
ALT

Christoffe anbefaler Foxy Flirts Club ikke til venner/familie

Kosestund - Kosestund ... bare juks og fanteri

0

Anmeldelse:
Var inne på denne siden og her er det falskeprofiler , juks og fanteri for å melke folk for penger... dyrt er det , så styr unna folkens!!!!!!!!

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Kontoen din tømmes!!!!!

Bukken17 anbefaler Kosestund ikke til venner/familie