Nyeste anmeldelser

RichMeetBeautiful - Falske profiler

0

Anmeldelse:
Stort sett falske profiler.

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
De fleste profilene er falske, dvs at bildene på profilene er av forskjellige damer fra ymse nettsteder, og profilene er styrt av eierne på nettsiden. Har funnet flere av bildene på andre utenlandske nettsider som ikke har noe med en norsk datingside å gjøre. Det samme gjelder for nettsiden Victoria milan, og det er vel samme eiere som på Rich meet beautiful. Spar pengene deres, får ikke noe igjen for der. Mvh Per B

Per Borchm anbefaler RichMeetBeautiful ikke til venner/familie

AdultCupidon - nettdating

0

Anmeldelse:
dette er bare det beste stedet for å finne de deiligste damene som søker en spennende livspartner. anbefales på det sterkeste.

Fordeler:
absolutt alt.

Ulemper:
ingen ulemper.

henry anbefaler AdultCupidon til venner/familie

AdultDating24 - den beste datingsiden

0

Anmeldelse:
dette er bare en topp side. fikk forslag fra en god kamerat til ¨prøve dette. jeg angrer ikke.

Fordeler:
bare fordeler.

Ulemper:
ingen ulemper.

karl anbefaler AdultDating24 til venner/familie

DinFling - Styr unna folkens, lureri!

0

Anmeldelse:
Gikk rett i fella. Bare lureri. Kjøpte kreditter for 66krx5 og fikk masse meldinger av kvinner som var kåte. Men ingen som ville treffes. Anbefaler at folk leser omtaler før de hopper på denne siden og blir lurt til å tro at dette er kvinner som virkelig vil treffes for et ligg. Styr unna

Fordeler:
Man blir kåt

Ulemper:
Betale for å sende meldinger
Ingen som vil treffes, alle drøyer møter.

John anbefaler DinFling ikke til venner/familie

Fristemeg - Svindel

0

Anmeldelse:
Jeg gikk inn på siden fordi jeg var nysskjerrig og singel. Men prøvde det i en mnd uten å få kontakt med noen av jentene som var der. Ville si opp abb mitt, men oppskriften de gir på sine help sider for å si opp abb eksiterer ikke.
Noen andre som kan gi meg råd hvordan jeg kommer ut av denne avtalen?

Fordeler:
Ingen, kun svindel

Ulemper:
Automatisk fornyelse av betaling og umulig å si opp avtalen

Rune Wiik anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

DinFling - Jeg har blitt trukket penger for kreditter jeg ikk

0

Anmeldelse:
Din flint har trukket penger fra min konto uten at jeg har visst om det.eller kjøpt kreditter på denne siden.Jeg kommer til å anmelde nettsiden hvis ikke pengene kommer inn på min konto så fort som mulig.

Fordeler:
Det er ingen fordeler å være her dessverre trodde dere var en seriøs datingside.Har ikke møtt noen her ,jeg har bare brukt masse penger her på ingenting.

Ulemper:
Jeg synes denne siden bare er svindel å bare for å lure penger utav godtroende mennesker,som aldri møter noen på denne datingsiden.

Øystein Garl anbefaler DinFling ikke til venner/familie

40Plusskontakt - bare tull

0

Anmeldelse:
Forbannet svindel hele siden, kun korte replikker, så de vil at du skal bruke dine kreditter, tror neppe det er norske heller, bare noen som bruker translate til å svare

Fordeler:
absolutt ingen

Ulemper:
alt for mange til å begynne å remse opp

Chel anbefaler 40Plusskontakt ikke til venner/familie

DinFling - virker meget useriøst

0

Anmeldelse:
hei etter å ha vært på denne siden i over 1.5 mnd å fått 2200 meldinger fra damer som virker desperate etter kuk, er det ikkje rart att når man nærmer seg ett møte, bakker de alltid ut, skal dere skjekke de, sei dere er i samme by som de den dagen eller neste dag, da roer de seg veldig med skrivingen, dette her er bare tull å bruke penger på, har noen møtt noen her på en date, de gjør dere bare kåt, det finnes andre forum som er biligere, eg har 5 kreditter igjen som eg vil bruke på å innformere noen av de att de bør tenke på att de har med mennesker å gjøre å følelser, etter det blir denne siden slettet, god helg ta ett ronk i steden

stig anbefaler DinFling ikke til venner/familie

BesteDatingside - veldig bra nettside

0

Anmeldelse:
dette er en god nettside jeg har funnet på datingsitespot . com og jeg har brukt en stund, så har jeg også funnet en anmeldelse her og holdt det med en stund, jeg liker det!

Fordeler:
jeg elsket det

Ulemper:
flink

sven anbefaler BesteDatingside til venner/familie

SexPartner - Hold dere unna! Svindel og falske profiler.

1

Anmeldelse:
Jeg var på utkikk etter et nettsted for uforpliktende treff, jeg fant siden sexpartner.no og registrerte en bruker. Jeg kjøpte et premium medlemskap på 24 kr for en uke og på lik linje med tidligere kommentarer om nettstedet kjenner jeg meg godt igjen. Jeg fikk en haug med meldinger fra navn som sexybabe, sweethorny osv. alle hadde også bare et bilde i dårlig kvalitet og jeg merket fort at meldingene jeg fikk var autogenererte. Etter en uke da premium medlemskapet mitt gikk ut fikk jeg en mail fra dem hvor de sa at de hadde forsøkt å belaste kontoen min med 1497 kr og at hvis jeg ikke betalte innen en uke ville de gå til inkasso. Jeg fikk panikk og sendte en mail til support mailen deres og skrev at jeg ville avslutte premium medlemskapet mitt og at brukeren min skulle slettes. Mailen jeg fikk tilbake fortalte at jeg ikke hadde sagt opp et betalende abbonoment innen 24 timer og at de hadde fornyet det til 3 måneder automatisk og at jeg måtte betale beløpe på 1497 kr ellers ble det en inkasso sak.

Hold dere unna denne dritt siden, ikke rot dere borti dette det er bare svindel, organisert svindel.

1. Når du har registrert bruker blir du kontaktet av mange falske brukere for at du skal bli nysgjerrig og interessert.
2. Når du kjøper et premium medlemskap binner du deg til en kontrakt det er vanskelig å komme ut av.
3. De trekker tusenvis av kr fra kontoen din og truer med inkasso for å stresse/lure deg til å tro at du må betale.

Hvis dere har gått i fella slik mange av oss har gjort sperr korte deres og bestill et nytt for å hindre at de tapper kontoen deres.

Fordeler:
Ingen!

Ulemper:
Svindel, falske profiler og tap av tusenvis av kroner.

Christian anbefaler SexPartner ikke til venner/familie