Spesialisert Dating

RichMeetBeautiful

3 Omtaler

#1 sugardaddy & sugarbaby dating | RichMeetBeautiful.com Finn et forhold på dine betingelser! Verdens raskest voksende datingside hvor vellykkede menn møter vakre kvinner for en gjensidig fordelaktig ordning. Les mer »
BDSM Norge

BDSM Norge | Arranger hotte BDSM dates i ditt nabolag Prøver du å finne noen som deler dine preferanser? Det er veldig enkelt for deg å finne en partner som deler dine interesser på BDSM Norge i dag!, BDSM NorgeLes mer »
BlackTryst

Denne datingsiden er for deg som søker mørke kvinner og menn i alle aldre. Her finner du lett de som er både yngre og eldre enn deg. Tusenvis av nye medlemmer blir med hver dag, og det er selvfølgelig både enkelt, og gratis å registrere seg. VeLes mer »
Handicap-Dating

Velkommen til handicap-dating.no Dating side for oss handicappede. Opprett en profil blant andre dating-profiler som søker en venn eller en kjæreste. Dating-siden er 100% gratis. Prøv alle våre nye funksjoner: messenger, blogg, den nye oppslagstaLes mer »
SingleParent

Velkommen til Single-parent. Single-parent er en side hvor du kan finne andre singel-foreldre eller dem som ønsker seg en familie, men aldri har fått en. Du kan ev. komme med forslag til nye aktiviteter på aktivitetssiden. Kanskje deltag i debatteLes mer »
SportDate

En datingside for aktive single og møteplass for venner! Nettstedet er skapt av godkjente helsespesialister. Til alle i Norge som vil møte aktive mennesker. De mer tradisjonelle fremgangsmåtene for å møte single, og eventuelt en ny partner, Les mer »
XL-Dating

Velkommen til xl-dating.dk Her kan du opprette din helt egen datingprofil hvor du kan date andre deilige erotiske, lubne jenter og gutter. Man trenger ikke være en strek i luften for å finne en sjelevenn. Netdate eller netdating, hva enn man kallerLes mer »