Be2 - 9 Anmeldelser

Be2 Logo

11.1% anbefalt, 9 Anmeldelser

  1. Be2
  2. Hva er gratis, og hva må jeg betale for?
  3. Hvordan kan jeg kontake andre medlemmer til be2?
  4. Hvordan fungerer suksessgarantien?
  5. Be2 Anmeldelser
  6. Skriv en anmeldelse av Be2

Be2

Finn kjærlighet med be2

Jakten på kjærligheten er en utfordring. Det er ikke alltid like lett å finne den store kjærligheten på en bar eller gjennom venner. Prøv be2 og du vil oppdage et enkelt og spennende alternativ til kontaktannonser og tradisjonell nettdating. De fleste nettdatingtjenester har et system der man selv må kontakte andre som benytter seg av tjenesten.

Prinsippet blir da det samme som når man møter noen på byen eller på en bar. Man vet ikke noe om hvem den andre personen er eller hva slags hensikter denne personen har. Dette er ikke alltid like vellykket, verken i det virkelig liv eller på nett. be2 skiller seg ut fra andre datingtjenester og er mer effektivt.

be2 er en av de førende matchmakingstjenestene. Det er vår oppgave å føre sammen sjelefrender til lykkelige forhold.
be2 har vokst jevnt siden den ble lagt ut på nettet i 2004, og denne siden tilbyr tjenester til over 16.000.000 medlemmer i mer en 30 land fordelt på 6 verdensdeler. Og vi vokser stadig: vi får 20000 nye medlemmer hver dag og våre 225 medarbeidere fra 41 ulike nasjoner sitter i 11 byer i verden for å sikre at medlemmene våre finner sitt livs kjærlighet.

VÅR FILOSOFI

Tjenesten vår er i motsetning til vanlige datingportaler rettet mot mennesker som søker etter et lykkelig og varig forhold. be2 er basert på en vitenskapelig analysemodell som er basert på psykologiske, anthropologiske og sosiologiske kriterier for å måle hvordan to personer passer sammen. Vi presenterer kun medlemmer som du matcher spesielt godt med. Medlemmene våre er sikret anonymitet gjennom hele prosessen. Du kan selv bestemme om, når og hvem du vil dele personlige opplysninger med.

Be2 Details

Hits: 1144

URL: http://www.be2.no/

Kategorier: Allmenne Datingnettsider

Anmeldelser: 9

Hva er gratis, og hva må jeg betale for?

Hos be2 er personlighetstesten og registreringen helt gratis, inkludert i dette er en evaluering av testen din og en liste over våre anbefalte partnere.
Hvis du er overbevist og vil ta det neste skrittet, har våre ulike typer Premium medlemskap mange fordeler for deg : Du kan kommunisere med andre medlemmer, samt se på bildene til dine anbefalte partnere. Du forblir anonym så lenge du selv ønsker det.
Ditt Premium medlemskap forlenges automatisk. Men en oppsigelse er til en hver tid mulig, men da minimum 14 dager før utløpet av gjeldende periode, hvis ikke oppgitt annen tid ved kjøpet.
Med vår Premium suksessgaranti blir du garantert kontakt med minst 10 av våre anbefalte partnere, hvis ikke forlenges medlemskapet uten kostnad for deg.

Hvordan kan jeg kontake andre medlemmer til be2?

Ved å klikke på brukernavnet til våre partneranbefalinger får du se profilen deres. Her har du også mulighet til å sende meldinger. Brukere uten Premium medlemskap kan sende anonymiserte og ferdig formulerte meldinger til sine partneranbefalinger, og på den måte vise sin interesse.
Som Premium medlem kan du imidlertid selv formulere og sende personlige meldinger til potensielle partnere.

Hvordan fungerer suksessgarantien?

Vi garanterer våre Premium-medlemmer kontakt med minimum 10 av våre anbefalte partnere.
Hvis du skulle ha kommet i kontakt med færre enn 10 av våre medlemmer, forlenges medlemskapet uten at det koster deg noe.
For å benytte deg av garantien sender du en e-post til vår kundeservice.


Be2 anmeldelser (9):

Be2 - be2 og svindel

0

Anmeldelse:
At be2 sin virksomhet er enkelt å forklare. Som ny i systemet
var det naturlig å se etter en kvinne som var litt oppi årene; på min egen alder. Det var bare det at mange av de i den aldersgruppen så mistenkelig unge og vakre ut, men jeg sendte likevel en kort liten hilsen til de,men fikk aldri noe svar. Så oppdaget jeg at de samme vakre ansiktene dukket opp i ulike profiler - men med forskjellige navn og alder. Jeg skrev til be2 i Tyskland og forklarte dette og meldte meg samtidig ut av det hele - men fikk aldri noe svar eller
respons.Det var fra da av så oppi dagen tydelig og klart for meg at det dreide seg om svindel; forsøk på å tjene penger på et falskt produkt - der det samtidig viste seg vanskelig å
trekke seg tilbake. Jeg fikk i begynnelsen av juli et overraskende betalingskrav på hele kr.3100 (!) et krav jeg aldri kommer til å betale ett øre av; for et åpenbart falskt produkt! Bare svindel! Til alle andre: Styr langt unna be2!!

Fordeler:
Se over.

Ulemper:
Se over!

Arnfinn Næ anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - SVIDEL !

0

Anmeldelse:
Svindel !

Fordeler:
INGEN :-( Styr unna!!!

Ulemper:
!!!!

Sara anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - Stor svindlere!

0

Anmeldelse:
Be2 operer med roboter som sender ut varsler og deler bilder for eget godt befinnede. Null respons om mann takker for bilder. Mistenker at det store mengder falske profiler her. Dette er bare trist ligg langt unna denne siden er mitt tips.

Fordeler:
Absolutt ingen ting!

Ulemper:
Bare ulemper ikke opplevd noe positivt. Fryktelig dyrt for ingenting.

Rune anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - Svindel 24/7!

10

Anmeldelse:
Spekulativ svindel satt i system...Ingen profiler er ekte...Google translate er en gjenganger...Ikke spes smarttenkt,eller langsiktig tenkt med tanke på profitt...Vanskelig å si opp avtale fra hjemmeside...Stiller mange krav til oppsigelse,og framstår som useriøs hele veien!Har en sak pågående med denne Be2 siden men nekter å bet...Tulebukkene truer med inkasso,men jeg velger å ignorere disse useriøse apekattene fra lux!!!

Fordeler:
Advarsel!!!Hold dere langt unna,med mindre du ønsker problemer!

Ulemper:
Nettopp det det er...All the way...

Frank anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - Purring etter slettet profil/premiummedlskap

0

Anmeldelse:
Fikk omsider slettet, men førts, samme dag etter jeg hadde betalt, måtte betale, fikk heldigvis tilbake fra bank.
Hadde haugevis med mail, jeg skrev to brev til Luxemburg hvor de holder til, ingen tilbakemelding.
Fikk omsider slettet etter mye ergrelser og som sagt mail og brev.

Nå et halvt år etterpå fikk jeg jammen en purring på betaling! slå den!
Fikk fra et innkasso byrå, har videresendt mail, som jeg heldigvis ikke har slettet, til de og håper at det ordner seg.
Prøvde å komme inn på be2 for å sjekke om de har igjenåpnet... men kom heldigvis ikke inn.
Så for all del ALDRI bli medlem av be2.

kari norstrø anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - Hold deg langt unna be2

0

Anmeldelse:
Dette må være den dårligste datingsiden! Utroli kjedelig! Ingenting skjer! De fleste profilene har skrivefeil allerede i overskrift eller når de staver yrket sitt. Siden reklerer med at det er høyt utdannelsesnivå blant brukerne, snålt at de færreste kan rettskriving. Testen er useriøs. Mine matcher var stort sett "mekanikker", "elektrikker ", noe som liksom ikke stemmer. Styr langt unna!

Fordeler:
Absolutt ingenting

Ulemper:
Absolutt alt

Be2 - Uklart medlemsskap... urealistisk betalingskrav

0

Anmeldelse:
Føler dette er et uklart datingssted...
For det første; et 'kjedelig' sted :-) hvor lite hender...
Og så kommer neste betalingskrav ...fra Luxenburg og bare på engelsk..... Som skal gjelde i laaang tid fremover. Jeg betaler ikke, men protesterer. Og sørger for at trekk ikke kan gjøres fra mitt bankkort. Da kommer inkassovarselet fra et norsk selskap. Jeg har protestert på dette også, og bedt om et bevis på at kravet er korrekt. M.a.o. det skal bevises at jeg har godkjent en slik avtale. For... hvor er nå teksten fra da jeg meldte meg inn... ? Var det for 6 mnd. 1 år... Så lær av dette :-) Ta vare på detaljene og melder du deg ut, ta vare på en bekreftelse på at så har skjedd.

Fordeler:
Ingen etter hva jeg har erfart

Ulemper:
Vanskelig å komme seg ut fra dette stedet. Som også andre forteller...

Nina anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Be2 - Lureri

0

Anmeldelse:
Dette er det største tull og lureri jeg har vært bordi. Be2 fremstår som om alle profiler har bilde, og når du betaler og legger inn bilde selv, viser det seg at det er falske bilder.
Sikkert falske profiler alt sammen . Fikk ikke svar på en eneste henvendelse jeg sendte.
Lureri!

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Alt er lureri fra ende til annen!

Be2 - Dårlige greier

0

Anmeldelse:
Denne siden har mange falske profiler, og du vil få mange mailer av "kvinner" som ønsker kontakt på epost. De skriver alle gebrokkent og tilsynelatende brukt google translate. De skriver alle at de ønsker du skal ta kontakt på gjennom epost istedet for gjennom systemet. Slike adresser: eksempel at eksempel.com

Her er et eksempel på en av de over førti epostene jeg har fått bare ved å være medlem noen dager:

essandracruz (a) outlook (.) com

Be2 brakt profilen din som partner forslag. Så bestemte jeg meg for å skrive til deg. hvordan har du det?
Jeg er en enkel og lett å gå kvinne. Jeg er her for å få en bedre halvdel. hva er hobbyene dine? Jeg er ikke en premium-medlem og ikke kan lese meldinger på her.

For rask og enkel samtale vennligst re ordne min adresse skrive til meg på;

essandracruz (a) outlook (.) com

håper å lese fra deg snart.

Alessandra.

Fordeler:
Jeg tror det ikke finnes fordeler her. Styr unna.

Ulemper:
Du blir spammet av profiler som ønsker kontakt utenfor systemet.
Det er jo ganske standard, for svindlere vil jeg tro... Du snakker vel da med "ei" som sender deg bilder, og så må du kanskje snakke på skype eller yahoo messenger eller noe sånt, eller kanskje facebook (falske profiler). Så blir du "kjent" med vedkommende, og ønsker at hun skal komme til norge, ... Gjett hva, du vil sannsynligvis bli spurt om du kan hjelpe til å sponse flybilletten, eller ett eller annet. En kammerat av meg gikk i fella på det, og betalte rundt 3000 som skulle sponse en flybillett.... Tror du han fikk se den fine dama? :-D Nei.. Styr unna. For vanlig dating etc, så er vel møteplassen, sukker og tinder, det jeg oppfatter som seriøst og ordentlig.

Laurent anbefaler Be2 ikke til venner/familie

Skriv en anmeldelse av Be2

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende


Ja, jeg ville anbefale Be2 til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Be2 til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Be2