Treffenny

Registrer deg, få ubegrenset tilgang, og start flørtingen!

Ja, det er så enkelt. Som medlem av Treffenny vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke Interface, side på side og enda flere sider med bilder og mulige matcher, og alle søkemuligheter du trenger for å finne det du leter etter... fort.


Treffenny Omtaler

  Tok knekken på ensomheten min.

  Er så takknemlig for at jeg fant denne siden, så vil anbefale alle andre å registrere seg her. Storkoser meg og føler meg ikke ensom. Har nå klart å finne en jente jeg virkelig liker. Er masse andre damer her, så alle er ikke opptatte for å si det sånn, selv om jeg nå har fått meg dame herifra. Det virker som hun liker meg. Er utrolig glad i denne siden.

  Fordeler
  Trivelige damer som ikke holder skul på sine lyster og fantasier.

  Ulemper
  Finner ikke ut hvor mange kreditter jeg har igjen. Kontaktet kundesupport og fikk vite det, men er en funksjon som mangler. Noe som kunne vært forbedret, men jeg holder telling, så ikke noe stort problem. Kundeservise gir også god hjelp.

  Spennende side!

  Logget meg på for å se hva dette var for noe. Opplevde å komme i kontakt med noen hyggelige jenter. Har fått god kontakt og vi snakker sammen daglig.
  Jeg ble veldig positivt overrasket. Var usikker i starten, men nå storkoser jeg meg. Skriver dette her for jeg ble så fornøyd og vil anbefale denne siden på det sterkeste. Mine kvelder er ikke ensomme lengre.

  Fordeler
  Masse jenter å snakke med

  Ulemper
  Litt for mange unge jenter, men jeg fant flere som var på min alder også.

  SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!DVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!SVINDEL!!!

  Fordeler
  Ingenting er å like med SVINDEL!!!

  Ulemper
  NETTSVINDEL!!!!! NETTSVINDEL!!!!! NETTSVINDEL!!!!!

  Abonnement

  Hva skal jeg gjøre en abonnement betaling på treffenny. insted av kredit betaling. til seks måneder eller ett år. hvor mange skal betal .det abnnement. Takk for hjelpen

  Hanibal

  Sexy dating

  Har vært kunde her lenge er litt sur nå jeg ikke kom inn til mine chatevenner .får at jeg ikke har skrevet til mine sexy venner .og må tenke på økonomien også

  Fordeler
  Har deilig sexprat med dem.

  Ulemper
  Ikke nå kommer ikke inn får å skrive til dem

  Borkast tid, og penger!

  Hi. Jeg prøvd å kommunisere flere forskjellige kvinner, når jeg skriver til dem mitt kontakt number eller mitt mail. So svare de sånn til meg "Kunne ikke se nummeret ditt da :/ kom bare opp sånne stjerne tegn" Jeg fant ut at det er selv, treffenny.com som lurer folk.. Hold dere unna Treffenny mafian...

Besøk Treffenny

Send inn din egen omtale