Tid For Kos

TidForKos er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres produktkategoriene inkluderer interiør, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og gaveideer.

Selskapet har et stort fokus på å tilby kvalitetsprodukter fra lokale produsenter og håndverkere. Deres sortiment består av unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.

Deres interiørkategori inneholder en rekke produkter som tekstiler, puter, tekstilpynt, speil, lamper og veggdekorasjoner. Disse produktene er perfekte for å sette ditt eget preg på hjemmet, og gir mulighet for å skape en unik og personlig stil.

Hjemmebrent-kategorien inneholder produkter som kaffebønner, te, krydder, sauser, syltetøy og marmelade. Alle produktene i denne kategorien er laget av lokale produsenter og gir en ekte smak av Norge.

TidForKos har også et stort utvalg av håndverkprodukter som keramikk, glasskunst, trearbeider, smykker og kunst. Disse produktene er unike og håndlagde, og gir mulighet for å finne noe spesielt og personlig.

Deres tekstilkategori inneholder produkter som sengetøy, håndklær, duker, pledd og puter. Alle produktene i denne kategorien er laget av høy kvalitet og gir mulighet for å skape en mer komfortabel og hyggelig atmosfære i hjemmet.

Sist men ikke minst, har TidForKos en gavekategori som inneholder en rekke produkter som passer perfekt som gaver. Deres gaveideer inkluderer blant annet interiørprodukter, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og smykker.

TidForKos har et bredt utvalg av produkter som passer for alle, og gir mulighet for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres fokus på lokale produsenter og håndverkere gir mulighet for å finne unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.


Tid For Kos Omtaler

  Angrer ikke ett sekund

  Om det er noen som lurer på om dette er en bra og seriøs side eller ikke, så vil jeg bare si at jeg ikke angrer et sekund med å ha registrert meg på denne siden. Har fått kontakt med masse hyggelige jenter. Noen er til og med desperat kåte. Er nesten overflod av jenter som ønsker oppmerksomhet. Jeg stortrives med siden. Har også fått god hjelp av kunde support når det har vært noe jeg lurer på. Siden er oversiktlig, ryddig og fremstår som profesjonell. Helt klart min favorittside. Kjempe underholdning.

  Fordeler
  Høy underholdningsverdi, masse ledige damer og god kundeservice.

  Ulemper
  Kan ikke påpeke noe negativt, da det ikke er noen funksjoner som jeg mener mangler. Det eneste er at jeg skulle ønske siden var gratis.

  Fått mange koselige kontakter

  Har lenge følt meg alene og ensom. Etter at jeg registrerte meg her, så har jeg fått meg flere koselige kontakter. Begynner å forelske meg i tre damer. Er nå et luksusproblem. Har alltid noen å snakke med. Må takke denne siden. Veldig fornøyd.

  Fordeler
  Koselige damer og god service. Enkel oversiktlig side. Enkel å bruke og forstå.

  Ulemper
  Kunne vært flere betalingsmetoder.

  Svindel fra ende til annen!!

  For all del, ikke kast bort pengene dine på denne Dating-siden! Det er ingenting som er ekte der. Det sitter sannsynligvis noen menn som tjener masse penger på å utgi seg for kåte jenter. Og du må betale 20-30 kr for hver minste melding. Styr unna! Du blir tappet for penger, og det eneste du får igjen er noen fake chats.

  Fordeler
  Ingenting. Hvis chatene hadde vært ekte: OK

  Ulemper
  Svindel, som koster deg dyrt.

  Ble skikkelig opphisset

  Måtte bare teste siden. Må innrømme jeg ble overveldet av hvor enkelt det var å bruke denne siden. Lett å forstå selv for meg. Fikk kontakt med en skikkelig jente og nå føler jeg meg forelsket. Skikkelig god side og vil derfor anbefalte denne siden. Sjeldent jeg har følt meg så begeistret over å være på nettet. Nå stor koser jeg meg. Angrer ikke ett sekund på att jeg meldte meg på.

  Fordeler
  Oversiktlig side med mange fine damer.

  Ulemper
  Litt dyrt, men overkommelig.

  Fantastisk side

  Jeg kjenner meg overhode ikke igjen i noe som blir skrevet her.
  Jeg har brukt denne siden i over 1 år nå, og føler det som blir skrevet er mye tull.
  Som ei dame på 32 år, så må jeg innrømme at jeg har aldri fått meg mer sex noe sted enn her, det er svært mange menn her og det er utrolig enkelt og få seg noe.

  Jeg pleier bare å spør meg litt frem i de første meldingene om hva menn liker av sex pga jeg er litt mer kinky enn de fleste og liker blandt annet BDSM og rollespill svært godt.
  Og om vi matcher rent seksuelt, så inviterer jeg dem somregel direkte rett hjem til meg.

  Virker som det er en del menn her som bare er det for å fantasere, men de siler jeg lett ut etter noen meldinger, en merker fort hvem som vil noe, og hvem som bare vil chatte!

  Men alt i alt, et fantastisk tilbud jeg er svært glad jeg fant!

  Tror ikke det er noen lignende sex portaler i Norge med så mange kåte menn samlet på et sted?

  Fordeler
  - Godt utvalg i kåte menn.
  - Mange menn i mitt lokal område.
  - En trenger ikke å gå rundt grøten, alt er lagt opp til sex!

  Ulemper
  -Mange gifte menn som egentlig ikke vil noe annet enn å fantasere.
  -Siden koster litt å bruke, men en lærer seg fort å være smart med meldingene.

  svindel

  det står jo i veiledningen for dette nettverket , at alle som har et hjerte bak navnet, er fiktive personer å lar seg ikke treffes fysisk, har skjekket MANGE å alle har et hjerte bak navnet, dette er for underholdning å ikke for å få seg en kvinne.

  Ulemper
  fikk mellom 20-40 hendvendelse fra kvinner hver dag

  Bedrageri

  Oldskole webside.
  Kreditter flyr av gårde når man får så mange meldinger. Ikke er konkrete, fordi da plutselig vlir det dårlig norsk og sikkert google translate, eller en mann som skriver. Jeg tror det er en pengemaskin for å tappe penger. Ingenting er ekte, der.
  Beklager at jeg ble sint.

  Fordeler
  Rask tilgang

  Ulemper
  Ikke ekte menneske, ellet hvor er de..

  Tidforkos

  Det er noen dager får jeg ikkke E Post fra Tidforkos

  Svært mye kåte menn

  Jeg blir overrent av meldinger fra kåte menn, og jeg elsker det! Prøver å chatte minst mulig, å møte fortest mulig, i og med det koster en del.

  Fordeler
  Lett å få kontakt.

  Ulemper
  Det koster.... Men ingenting i livet er gratis? :)

  Får ikke logget inn

  Siden er ganske grei men jeg får ikke logget inn. Jeg får mange henvendelser fra kvinner men jeg får ikke logget inn på siden. Skulle nesten tro jeg var utestengt men hvorfor forstår jeg ikke. Jeg kom aldri så langt som å kunne svare noen.

  Fordeler
  Det er sikkert mange fordeler men så lenge jeg ikke får logget inn så kan jeg dessverre ikke svare på det her.

  Ulemper
  Ulempen er at jeg får ikke logget på og lest alle brevene jeg får

Besøk Tid For Kos

Skriv en omtale