Tid For Kos

Finn ut hvorfor TidForKos er noe for deg

TidForKos er en plattform for voksne, med tusenvis av medlemmer som registrerer seg hver dag! Kan du lett finne drømme profilen, ved å bruke vårt søkeverktøy. TidForKos har laget et sikkert miljø for medlemmer til å flørte online. Internett har gjort det lettere for alle å komme i kontakt og utføre sine fantasier. Registrer deg i dag å få en gratis kreditt for å sende en melding eller flørt. Kos deg!


Tid For Kos Omtaler

  Ble skikkelig opphisset

  Måtte bare teste siden. Må innrømme jeg ble overveldet av hvor enkelt det var å bruke denne siden. Lett å forstå selv for meg. Fikk kontakt med en skikkelig jente og nå føler jeg meg forelsket. Skikkelig god side og vil derfor anbefalte denne siden. Sjeldent jeg har følt meg så begeistret over å være på nettet. Nå stor koser jeg meg. Angrer ikke ett sekund på att jeg meldte meg på.

  Fordeler
  Oversiktlig side med mange fine damer.

  Ulemper
  Litt dyrt, men overkommelig.

  Fantastisk side

  Jeg kjenner meg overhode ikke igjen i noe som blir skrevet her. Jeg har brukt denne siden i over 1 år nå, og føler det som blir skrevet er mye tull. Som ei dame på 32 år, så må jeg innrømme at jeg har aldri fått meg mer sex noe sted enn her, det er svært mange menn her og det er utrolig enkelt og få seg noe. Jeg pleier bare å spør meg litt frem i de første meldingene om hva menn liker av sex pga jeg er litt mer kinky enn de fleste og liker blandt annet BDSM og rollespill svært godt. Og om vi matcher rent seksuelt, så inviterer jeg dem somregel direkte rett hjem til meg. Virker som det er en del menn her som bare er det for å fantasere, men de siler jeg lett ut etter noen meldinger, en merker fort hvem som vil noe, og hvem som bare vil chatte! Men alt i alt, et fantastisk tilbud jeg er svært glad jeg fant! Tror ikke det er noen lignende sex portaler i Norge med så mange kåte menn samlet på et sted?

  Fordeler
  - Godt utvalg i kåte menn. - Mange menn i mitt lokal område. - En trenger ikke å gå rundt grøten, alt er lagt opp til sex!

  Ulemper
  -Mange gifte menn som egentlig ikke vil noe annet enn å fantasere. -Siden koster litt å bruke, men en lærer seg fort å være smart med meldingene.

  svindel

  det står jo i veiledningen for dette nettverket , at alle som har et hjerte bak navnet, er fiktive personer å lar seg ikke treffes fysisk, har skjekket MANGE å alle har et hjerte bak navnet, dette er for underholdning å ikke for å få seg en kvinne.

  Ulemper
  fikk mellom 20-40 hendvendelse fra kvinner hver dag

  Bedrageri

  Oldskole webside. Kreditter flyr av grde nr man fr s mange meldinger. Ikke er konkrete, fordi da plutselig vlir det drlig norsk og sikkert google translate, eller en mann som skriver. Jeg tror det er en pengemaskin for tappe penger. Ingenting er ekte, der. Beklager at jeg ble sint.

  Fordeler
  Rask tilgang

  Ulemper
  Ikke ekte menneske, ellet hvor er de..

  Tidforkos

  Det er noen dager fr jeg ikkke E Post fra Tidforkos

  Svrt mye kte menn

  Jeg blir overrent av meldinger fra kte menn, og jeg elsker det! Prver chatte minst mulig, mte fortest mulig, i og med det koster en del.

  Fordeler
  Lett f kontakt.

  Ulemper
  Det koster.... Men ingenting i livet er gratis? :)

  Fr ikke logget inn

  Siden er ganske grei men jeg fr ikke logget inn. Jeg fr mange henvendelser fra kvinner men jeg fr ikke logget inn p siden. Skulle nesten tro jeg var utestengt men hvorfor forstr jeg ikke. Jeg kom aldri s langt som kunne svare noen.

  Fordeler
  Det er sikkert mange fordeler men s lenge jeg ikke fr logget inn s kan jeg dessverre ikke svare p det her.

  Ulemper
  Ulempen er at jeg fr ikke logget p og lest alle brevene jeg fr

Besøk Tid For Kos

Send inn din egen omtale