Du har kommet til riktig sted. Få kontakt med voksne mennesker som også er ute etter casual kontakter. Uforpliktende stevnemøter er casual date. C-date er den beste adressen til casual matchmaking. Casual date gjør det mulig for voksne mennesker å få oppfylt ønsker om seksuell tilfredsstillelse. Og det beste er at det ikke finnes krav om forpliktelser. Enten du leter etter en uforglemmelig natt eller kanskje heller en lengre affære, så setter C-date deg i kontakt med andre mennesker som vil og ønsker det samme som deg. Med casual dating er det meste tillat men ingenting et krav. C-date lar casual kontaktsøkere få mulighet til å oppleve tilfredsstillelse av seksuelle lyster og ønsker. Velg ut hvilken type affære du ønsker, bestem hvordan din partner skal være og la deg bli ført sammen med mennesker som ønsker en casual kontakt som deg. Frisk opp forholdet ditt med en casual date eller gjør det beste ut av singel tilværelsen med uforpliktende stevnemøter. C-date tilbyr anonymiteten og diskresjonen som kreves for å få levd ut fantasiene sine, uansett hva de måtte være. C-date kjenner ingen kompromisser og tilbyr kun det beste for sine norske kvinner, menn og par som er på leting etter seksuell tilfredsstillelse.

C-Date Omtaler

  Rein svindel

  Dette er en side med kun ett formål. Lure folk (menn) til å betale dyrt for absolutt ingenting.
  Rein svindel fra start til slutt.
  De svarer konsekvent ikke på henvendelser. Gi for guds skyld ikke fra deg kort opplysninger osv.

  Fordeler
  Absolutt ingen

  Ulemper
  Absolutt alt.

  C-Date bare svindel og bedrag

  Styr unna denne nettsiden, dette er bare svindel.
  Styr unna !!!
  Kontakt Forbrukerrådet og eventuelt andre instanser hvis du sitter fast i dette svindel-nettstedet. Dette er tyveri.

  IKKE meld deg inn !!!

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Svindel

  Dyrt og dårlig

  C-date deler inn medlemmene i landsdeler, ikke i fylker, hvilket gjør det umulig å søke lokalt. Dessuten er det svinaktig dyrt, selv med 12 måneders bindingstid koster det nesten 500 kr pr. måned. For gratismedlemmer finnes ingen kontaktmuligheter i det hele tatt, i tillegg til at både profiler og bilder er sladdet. Her får man intet gratis!

  Fordeler
  Kanskje siste utvei for menn som har prøvd alt, og er villig til å betale enda mer?

  Ulemper
  Selv om noen av damene er ekte, er selv de ekte profilene for det meste profesjonelle damer. Opplegget er ellers velkjent fra andre snuskesider. Ingen tvil om at damer vil kunne finne velstående menn her, men stort sett menn som ikke har sjansen andre steder, og da er jo premissene lagt.

  Bare tull

  For Guds skyld styr unna. Det er noen Internett sider som har tatt en "test" og mener at C-Date er best. Dette er en intern jobb, og bare tull.
  Meldte meg inn og oppdaget rasker at 97 prosent av profilene er falske, drukner i meldinger fra Afrika..... Dette er det mest useriøse jeg har vært borti. Prøvde å luke ut profilene som kunne være ekte. Sendte ut 50 meldinger. Fra andre lignende sider er jeg vant til ca 25 prosent svar. Her fikk jeg INGEN! Vel fikk en del svar som lider av Google translate, men disse kunne spores raskt til Afrika.
  Rødmer av at jeg lot meg lure til å betale en formue, håper dette kan stoppe noen fra å gjøre samme feil.

  Fordeler
  INGEN!!!!!!!

  Ulemper
  Alt....

  Svinel og bedrag!

  Denne siden er rent svindel og bedrag. De kvinnelige medlemmene består utelukkende av svindlere som vil ha kontakt utenom systemet. Dyrt og dårlig.
  Ved å melde deg inn vet "Nigeria-brev-fiskerene" at du er et mulig bytte for deres svindelmetoder.
  De som drifter stedet ber kundene om å gi beskjed ved "svindlere", men så lenge det er gratis for kvinner å registrere seg er dette meningsløst.

  Nei, gjør deg selv en tjeneste: ikke meld deg inn og om mulig advar de du treffer

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  Du betaler masse for ingenting.

Besøk C-Date

Skriv en omtale