Senioren Dating

Rekkefølge:

1

Anmeldelser av og erfaringer fra ModneKvinner

ModneKvinner

Har du lyst på en sexy flørt eller er du på utkikk etter en spennende tid? Her på ModneKvinner er ingenting umulig og det er så anonymt som du ønsker at det skal være. Du vil finne attraktive kvinner og menn som passer til dine preferanser. Det registreres nye medlemmer hver dag, som alle leter etter nye eventyr og lidenskap i livet. Livet er kort, så hvorfor ikke registrere seg? Sørg for at du ikke går glipp av denne muligheten, registrer deg på ModneKvinner med det samme!
Les mer »

Besøk ModneKvinner

2

Anmeldelser av og erfaringer fra 50PlusMatch

50PlusMatch

Målrettet online dating for aktive mennesker over 50. Dette er hva 50plusmatch har arbeidet med siden 2010. Dette er et valg for et klart defineret publikum, og det har vist seg å være en kjempefordel gang på gang: mange kandidater oppfyller direkte et kriterium som er viktig for alle, nemlig alder.

Europa dater med MatchMedia

50plusmatch er en del av MatchMedia og vi vokser raskt. Forutenom i Norge er vi også aktive i Danmark, Sverige, Nederland og Belgia. Selv om vi er en internasjonal organisasjon er vi alltid fokuseret på det lokale markedet. Nederlendere dater annerledes enn det nor
Les mer »

Besøk 50PlusMatch

3

Anmeldelser av og erfaringer fra SeniorDate

SeniorDate

SeniorDate.no er en gratis møteplass for voksne over 40 år

Som medlem hos oss kan du komme i kontakt med andre voksne mennesker, enten du søker vennskap, noen å dele en hobby med, et reisefølge eller en romanse.

Nå får alle nye medlemmer 100% gratis medlemskap frem til sommeren 2013, uten noen forpliktelser. Vi ønsker deg velkommen som medlem på SeniorDate.no :-)
Les mer »

Besøk SeniorDate

4

Anmeldelser av og erfaringer fra 50 pluss guiden

50 pluss guiden

50+ Guiden - Velkommen til 50 pluss guiden!

Et nettsted med nyttig og interessant informasjon om det meste, for de fleste
Les mer »

Besøk 50 pluss guiden

5

Anmeldelser av og erfaringer fra 50plussTreffen

50plussTreffen

50plussTreffen er Norges største dating - og vennenettsted for deg som er over 50. Du kan velge å være gratismedlem eller betalende medlem (plussmedlem). Som gratismedlem kan du få kontakt ved å svare på meldinger og sende blunk og venneforespørsler. Du kan også opprette et bildearkiv.
Les mer »

Besøk 50plussTreffen