FlirtyTreff

Flirtytreff.com er et nettsted for de som ønsker å flørte og komme i kontakt med andre single. Som medlem får man ubegrenset tilgang til verktøyene som nettstedet tilbyr, som et lett-å-bruke grensesnitt, sider med bilder og mulige matches, og alle søkemulighetene som trengs for å finne den rette personen.

Flirtytreff.com er optimalisert for bruk på stasjonær PC, bærbar PC, nettbrett og smarttelefon, noe som gjør det enkelt å bruke nettstedet uansett hvor man befinner seg. Nettstedet har også en god plassering i Norge, og er kjent som et av landets topp treff innen online kontakt.

Flirtytreff.com er et 100% privat nettsted, og gir deg en diskret og trygg plattform for å møte andre single. Her kan man flørte i fred og ro, uten frykt for at informasjonen skal bli delt med andre. Dette gjør det til et svært attraktivt valg for de som ønsker å møte andre single på en diskret måte.

Så om du er ute etter en ny flørt eller et langvarig forhold, så er flirtytreff.com stedet for deg. Registrer deg i dag og begynne å flørte!

Flirtytreff.com har et bredt utvalg av medlemmer, med folk i alle aldre og fra alle deler av landet. Dette gir deg en god sjanse for å finne noen som passer for deg, enten du søker etter en ny flørt, en date eller et langvarig forhold.

Nettstedet har også flere funksjoner som hjelper deg med å komme i kontakt med andre medlemmer. For eksempel kan du sende meldinger og chatte med andre medlemmer, og du kan også søke etter andre medlemmer basert på kriterier som alder, kjønn og bosted. Dette gjør det enkelt for deg å finne noen som passer for deg, og som du har felles interesser med.

Flirtytreff.com er en veldig enkel og brukervennlig nettside som gir deg muligheten til å flørte og møte andre single på en diskret og trygg måte. Nettsiden har et bredt utvalg av medlemmer, flere funksjoner som hjelper deg med å komme i kontakt med andre, og et diskret og trygt miljø. Så hvis du ønsker å flørte og møte nye mennesker, registrer deg på flirtytreff.com i dag!


FlirtyTreff Omtaler

  SVINDEL!!

  Ikke bruk denne siden og om du har vært dum nok til å allerede kjøpt deg kreditter, bruk de opp og forsvinn utifra der igjen! Dette er intet annet enn svindel og du kommer ikke til å komme borti annet enn falske profiler og null møter!! Om du ikke bruker hodet godt kommer du også til å ende opp med svært tom lommebok og null resultater også. STYR UNNA!!

  Fordeler
  Ingen!!

  Ulemper
  Alt

  Kjempesvindel!

  Denne siden er ett glimrende eksempel på hvordan en datingside blir når man slipper til altfor mye underholdningsprofiler. Her er det fort gjort å miste hodet og du kommer ikke til å treffe ett eneste kvinnfolk her! Nå har du fått rådet så slipper netttopp DU og søle bort massevis av kreditter/penger og tid på denne søppelsiden! Dette er svindel ifra ende til annen. Det som morer meg mest er at denne kommer sannsynligvis til å leve videre i mange år etter at den siste har forlatt denne siden pga alle de falske profilene. STYR UNNA og ikke la deg lure! Sett deg ned å les disse omtalene om de forskjellige sidene først du!

  Fordeler
  Svært lite, annet om du vil kvitte deg med veldig mye penger på veldig kort tid

  Ulemper
  De bruker åpenbart bilder de har "stjålet" rundt omkring, om alle de som er rammet er klar over det er jeg ikke like sikker på, og det er omtrent SÅ mye jeg stoler på denne siden....og det burde være nok til at dere som vurderer å bruke denne styrer skikkelig unna!! Dette er en god gammeldags svindel og det begynner å irritere meg at sånne sider ikke skjønner at man bare ødelegger for alle når man slipper til underholdningsprofiler..

  Avtalt 4 møter

  For en suksess. Avtalt fire dater på en dag! Ikke verst. Endelig en side det er mange menn. En venninne av meg anbefalte også denne siden. Hun har fått seg fast elsker. Her er det bare å registrere seg. Sexy side!

  Fordeler
  Menn som er ute etter det samme som meg.

  Ulemper
  Kunne vært enda flere menn her, men ikke noe spesielt å utsette. Har avtalt møter, så er kjempefornøyd!

  Fake og bare fake.

  Nå har jeg brukt opp alle kredittene mine og er ferdig med denne plattformen for godt. Alle damene her er ekstremt kåte og vil gjerne treffe deg, men det kommer aldri til å skje. Her er det kun personer som utgir seg for damer som du ønsker å møte. Styr unna denne siden, om du ikke vil kvitte deg med masse penger på profiler du aldri kommer til å møte.

  Fordeler
  Skjønner ikke hvor dere har klart å finne sa mange pene og vakre damer

  Ulemper
  Dyrt og umulig å oppnå fysisk kontakt med profilene

  Det er alt for få menn her!

  Min venninne har hat sex med to stykker fra denne siden, men jeg sliter med å finne en mann som er ledig. Skulle ønske det var flere menn her. Flere av venninnene mine er på denne siden. Har nok gått et rykte her, men det mangler menn. Ellers super side om man ønsker uforpliktende sex. Jeg gir ikke opp!

  Fordeler
  Kan møte menn for uforpliktende sex. Minst to av venninnene mine har fått seg en førte og til og med faste elskere fra denne siden.

  Ulemper
  Kan ikke se noen ulemper uten at det er alt for få menn på siden.

  Flotte greier!!

  Fått napp her i alle fall!

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Dyrt

  For en side!

  Her var det utrolig mange villige damer! Ble helt overrasket. Har kost meg masse. Skikkelig frekk side. Skulle ønske jeg hadde sett denne siden før. Kundeservice var også raske og hjalp til med en gang. Veldig overrasket.

  Fordeler
  Masse damer, god service.

  Ulemper
  Ikke noe å bemerke meg.

  Storkoser meg med denne siden!!

  Anbefale denne siden på det sterkeste! Storkost meg helt siden jeg registrerte meg på denne siden. Har aldri før vært medlem av en mere underholdene side. Har helt råe samtaler med damer her. Er skikkelig artig at jeg nå har funnet meg noen likesinnede.

  Fordeler
  Enkel side å forstå. Masse medlemmer.

  Ulemper
  Har litt begrensede betalingsløsninger. De mest vanlige er med, så inget problem.

  Sex sex og mer.... SEX!!

  I started var jeg litt sjenert, jeg har aldri vært innpå noe som det her før. Men etter å ha brukt siden en god stund nå, så har alle hemningene forsvunnet, jeg er mindre sjenert og jeg går rett på sak!

  Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg på 41 med 2 barn skulle få et aktivt og kinky sex liv igjen...
  Men tro meg, så fort jeg sender ungene til faren, så er det en ny mann hver dag ;)
  Takk til Flirtytreff !!

  Fordeler
  Alt

  Ulemper
  Ingen

  Sex chatting

  Jeg har alltid vært glad i å kommunisere skriftelig, før i tiden var det brev, så ble det ettervært epost og tekst meldinger!
  Og nå skriver jeg mest innpå her, skikkelig mye koselige damer som ikke er fremmed for litt nakenprat!
  En kan også dele bilder med hverandre..

  Fordeler
  Koselige damer.
  Mange medlemmer fra Oslo.

  Ulemper
  Kanskje litt for mye damer? En klarer ikke å svare alle!

  Ren svindel

  Jeg ble kontaktet på Instagram av en "søt dame", og bedt om.å gå inn på Flirty. Der er det bare juks og bedrag. Alle, ALLE, samtlige, kvinneprofiler er falske. Hun som kontaktet meg er selvsagt også fake. Det er antagelig et par personer som sitter på skift og pøser ut svar og mailer gjennom massevis av falske profiler, gjennom copy /paste av ferdig skrevne tekster. Bildene er sannsynligvis stjålet fra nettsider i andre land. Politiet burde gå inn og stoppe svineriet, de lurer folk for penger. Drittsekker er det de er.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Ren svindel som bør stanses av politiet, og de involverte bør straffes

  Falske profiler og null treff

  Var på siden i 2-3 døgn, hadde 24 sider med meldinger ifra brukere. Hadde ikke noe profil tekst eller bilde, bare informasjon om høyde, hår farge osv.

  Snakket med 3 eller 4. Virket som meldinger som kom rett
  jeg hadde snakket med noen, tok for seg noe jeg pratet om med siste jeg svarte.

  Virker enten som en AI med et hav av profiler som profilerer deg og bombarderer deg med forskjellige "kvinner" og aldre.

  Eller så er det svindlere.

  Fordeler
  chatting men dyrt.
  Mye fint å se på, feks så Anna Bell Peaks på en profil ;)

  Ulemper
  Falske profiler over alt.
  Usikker om det er noen ekte der

  Svindel

  Det skulle vært iteressant å vite om det er noen profiler innpå der som ikke er fake. Her treffer man ingen. Det blir bare en endeløs rekke med meldinger fra stadig nye "damer" så snart man foreslår en annen måte å kommunisere på f.eks.mail så er det nei. Felles for alle er at det ikke blir noe mer uav der. Påfallende også med 70 år gamle kjerringer som snakker som fjortiser. Det er lett å la seg lure. De gjør det de kan for å holde samtalen i gang og det lir fort dyrt med 20 kroner meldingen.
  Styr unna.

  Fordeler
  Mange flotte men fake pfofiler.

  Ulemper
  Honningfelle for å lure mest mulig penger av godtroende mannfolk.

  Hvis noen er interessert ...

  Jeg leter etter en mann som kan holde meg med selskap de ensome ukene samboeren min er i nordsjøen. Har veldig lyst til å prøve analsex, men typen min nekter. Så hvis du har erfaring med analsex er det er pluss Du må også være opptatt av diskresjon

  kontakt meg> ujeb.se/asstrid

  Flirty treff- fake

  Her treffer du ingen, bare kommer nye svar hele tiden for å få pengene til å gå. Dyrt er det, mønster i alle meldinger og ikke minst profilnavn etc. Om dem er 18 eller 65 år prater dem som fjortiser, og antageligvis få folk betalt for å prate med deg. Så husk spesielt menn, tenk med øverste hode å ikke nederste. Styr unna, bli du ivrig forsvinner pengene fort. Jeg fikk mellom 125 og 167 meldinger daglig, alle prater bokmål uansett. Men her er det bare dumt å prøve, hvem vet. Utspekulerte disse sidene å hørt flere samarbeide med svindlere, for å gi kontoinformasjon videre

  Fordeler
  En del fine fake damer

  Ulemper
  Absolutt alt, her går pengene dine fort viss du bli ivrig

  Svindel

  Blir stadig kontaktet av damer fra 19-70år som vil møtes. Har prøvd å få til møte med noen av dem, men ender bare opp med å chatte på siden til kr. 20,- per melding. Dette blir for dyrt hvis man ikke passer på. De har mange falske, eller underholdingsprofiler som de velger å kalle det, som man ikke kan møte. Spør man om dette med den man chatter med sier de selvfølgelig nei. De får betalt per melding man sender.....

  Fordeler
  Lett å bli kvitt pengene dine...

  Ulemper
  Treffer aldri noen...

Besøk FlirtyTreff

Skriv en omtale