FlirtyTreff

Flirtytreff.com Ja, det er så enkelt. Som medlem av flirtytreff.com vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke grensesnitt, sider og sider og enda flere sider med bilder og mulige matches, og alle søkemulighetene du trenger for å finne det du leter etter... fort.

FlirtyTreff Omtaler

  Storkoser meg med denne siden!!

  Anbefale denne siden på det sterkeste! Storkost meg helt siden jeg registrerte meg på denne siden. Har aldri før vært medlem av en mere underholdene side. Har helt råe samtaler med damer her. Er skikkelig artig at jeg nå har funnet meg noen likesinnede.

  Fordeler
  Enkel side å forstå. Masse medlemmer.

  Ulemper
  Har litt begrensede betalingsløsninger. De mest vanlige er med, så inget problem.

  Sex sex og mer.... SEX!!

  I started var jeg litt sjenert, jeg har aldri vært innpå noe som det her før. Men etter å ha brukt siden en god stund nå, så har alle hemningene forsvunnet, jeg er mindre sjenert og jeg går rett på sak! Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg på 41 med 2 barn skulle få et aktivt og kinky sex liv igjen... Men tro meg, så fort jeg sender ungene til faren, så er det en ny mann hver dag ;) Takk til Flirtytreff !!

  Fordeler
  Alt

  Ulemper
  Ingen

  Sex chatting

  Jeg har alltid vrt glad i kommunisere skriftelig, fr i tiden var det brev, s ble det ettervrt epost og tekst meldinger! Og n skriver jeg mest innp her, skikkelig mye koselige damer som ikke er fremmed for litt nakenprat! En kan ogs dele bilder med hverandre..

  Fordeler
  Koselige damer. Mange medlemmer fra Oslo.

  Ulemper
  Kanskje litt for mye damer? En klarer ikke svare alle!

  Ren svindel

  Jeg ble kontaktet p Instagram av en "st dame", og bedt om. g inn p Flirty. Der er det bare juks og bedrag. Alle, ALLE, samtlige, kvinneprofiler er falske. Hun som kontaktet meg er selvsagt ogs fake. Det er antagelig et par personer som sitter p skift og pser ut svar og mailer gjennom massevis av falske profiler, gjennom copy /paste av ferdig skrevne tekster. Bildene er sannsynligvis stjlet fra nettsider i andre land. Politiet burde g inn og stoppe svineriet, de lurer folk for penger. Drittsekker er det de er.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Ren svindel som br stanses av politiet, og de involverte br straffes

  Falske profiler og null treff

  Var p siden i 2-3 dgn, hadde 24 sider med meldinger ifra brukere. Hadde ikke noe profil tekst eller bilde, bare informasjon om hyde, hr farge osv. Snakket med 3 eller 4. Virket som meldinger som kom rett jeg hadde snakket med noen, tok for seg noe jeg pratet om med siste jeg svarte. Virker enten som en AI med et hav av profiler som profilerer deg og bombarderer deg med forskjellige "kvinner" og aldre. Eller s er det svindlere.

  Fordeler
  chatting men dyrt. Mye fint se p, feks s Anna Bell Peaks p en profil ;)

  Ulemper
  Falske profiler over alt. Usikker om det er noen ekte der

  Svindel

  Det skulle vrt iteressant vite om det er noen profiler innp der som ikke er fake. Her treffer man ingen. Det blir bare en endels rekke med meldinger fra stadig nye "damer" s snart man foreslr en annen mte kommunisere p f.eks.mail s er det nei. Felles for alle er at det ikke blir noe mer uav der. Pfallende ogs med 70 r gamle kjerringer som snakker som fjortiser. Det er lett la seg lure. De gjr det de kan for holde samtalen i gang og det lir fort dyrt med 20 kroner meldingen. Styr unna.

  Fordeler
  Mange flotte men fake pfofiler.

  Ulemper
  Honningfelle for lure mest mulig penger av godtroende mannfolk.

  Hvis noen er interessert ...

  Jeg leter etter en mann som kan holde meg med selskap de ensome ukene samboeren min er i nordsjen. Har veldig lyst til prve analsex, men typen min nekter. S hvis du har erfaring med analsex er det er pluss Du m ogs vre opptatt av diskresjon kontakt meg> ujeb.se/asstrid

  Flirty treff- fake

  Her treffer du ingen, bare kommer nye svar hele tiden for f pengene til g. Dyrt er det, mnster i alle meldinger og ikke minst profilnavn etc. Om dem er 18 eller 65 r prater dem som fjortiser, og antageligvis f folk betalt for prate med deg. S husk spesielt menn, tenk med verste hode ikke nederste. Styr unna, bli du ivrig forsvinner pengene fort. Jeg fikk mellom 125 og 167 meldinger daglig, alle prater bokml uansett. Men her er det bare dumt prve, hvem vet. Utspekulerte disse sidene hrt flere samarbeide med svindlere, for gi kontoinformasjon videre

  Fordeler
  En del fine fake damer

  Ulemper
  Absolutt alt, her gr pengene dine fort viss du bli ivrig

  Svindel

  Blir stadig kontaktet av damer fra 19-70r som vil mtes. Har prvd f til mte med noen av dem, men ender bare opp med chatte p siden til kr. 20,- per melding. Dette blir for dyrt hvis man ikke passer p. De har mange falske, eller underholdingsprofiler som de velger kalle det, som man ikke kan mte. Spr man om dette med den man chatter med sier de selvflgelig nei. De fr betalt per melding man sender.....

  Fordeler
  Lett bli kvitt pengene dine...

  Ulemper
  Treffer aldri noen...

Besøk FlirtyTreff

Send inn din egen omtale