Frekkis

Frekkis er et sosialt nettsamfunn som gir medlemmene muligheten til å møte andre fordomsfrie mennesker som er ute etter deres ideelle match. Plattformen har tusenvis av medlemmer, både menn og kvinner, som er på jakt etter hyggelig moro og eventyr.

Et av de store plussene med Frekkis er at det er et trygt miljø for medlemmene. Alt som skjer på plattformen er 100% diskret og anonymt, slik at du kan føle deg trygg mens du utforsker dine villeste fantasier.

Så hvis du er ute etter en flørt eller et eventyr, kan Frekkis være det perfekte stedet å finne det. Registrer deg på plattformen og nyt!

Å finne en match på Frekkis er enkelt takket være deres formel som fungerer. Plattformen har et avansert matchmaking-system som hjelper deg med å finne de som passer best til dine ønsker og interesser. Du kan også søke etter medlemmer basert på kjønn, alder, bosted og interesser.

I tillegg til å finne en match, har Frekkis også et aktivt sosialt nettsamfunn hvor medlemmene kan dele bilder, videoer og historier med hverandre. Du kan også delta i diskusjoner og chatte med andre medlemmer.

Frekkis er også svært fleksibel og tilgjengelig for alle. Plattformen er tilgjengelig på både nettbrett og mobiltelefon, slik at du kan få tilgang til medlemmer og funksjoner uansett hvor du er.

Så hvis du er ute etter et sosialt nettsamfunn som gir deg muligheten til å utforske dine villeste fantasier og finne en match som passer deg, bør du definitivt ta en titt på Frekkis. Registrer deg i dag og begynne å møte andre fordomsfrie mennesker!


Frekkis Omtaler

  Perfekt!

  Jeg har lett etter en sånn side lenge. En venn av meg tipset meg om denne siden. Må prøves ut. Skikkelig spennende, så jeg anbefaler alle med å se på denne siden. Skikkelig kult! Masse kåte damer. Trenger jeg å si mere?:)

  Fordeler
  Enkelt å komme i kontakt med jenter som søker uforpliktende sex.

  Ulemper
  Kan ikke komme på noen ulemper i farten. Bare ville anbefale siden, da jeg hørte en venn av meg hadde fått napp her. Jeg måtte lete lenge uten hell etter en sånn side som dette. Uten min venn, så hadde jeg ikke funnet siden. Derfor skriver jeg innlegget her. Sånn at andre blir oppmerksom. Hilsen Simon.

  Kjempe side!

  Dette må være den mest underholdene dating siden jeg noen sinne har meldt meg på. Denne siden er ikke som noen av de andre sidene jeg har meldt meg på. Er masse frekke sexy damer. Fått kontakt med flere. Storkoser meg! Overraskende bra side.

  Fordeler
  Masse damer som ikke holder noe igjen. Riktig side for min del:)

  Ulemper
  Skulle ønske det var gratis

  Morsom side.

  Her ble jeg hektet og sittende fast kveld etter kveld. Positivt overrasket over denne siden, Lett å bruke. Fint bruker grensesnitt. Masse damer. Litt grove i munnen noen av de, men er godt utvalg og er damer her som er ute etter sex, men også er det koselige damer som søker forhold. Siden må anbefales. Har nå truffet på flere interessante damer. Gleder meg til fortsettelsen. Jeg sitter her på denne siden kveld etter kveld.

  Fordeler
  Fint brukergrensesnitt. Enkel å bruke. Godt utvalg av damer.

  Ulemper
  Noe dyrt, men overkommelig.

  Sextreff og grisechat med eldre menn! LOVE IT!!

  Veldig god side for å hooke up med eldre menn! Jeg er bare 19 år, men har alltid tent på de som har erfaring. Etter jeg registrerte meg her, har jeg ikke engang vurdert andre sider. ANBEFALES!

  Fordeler
  Masse kåtinger for en tøs som meg

  Ulemper
  Dyrt

  Ok side, litt dyrt

  Helt grei side, har brukt den en stund nå.
  Er en del som bare vil chatte, men de siler jeg ettervært fort ut. Kan virke som om det er en del gifte damer som er ute etter å fantasere, men ikke noe mer.

  Har hatt det moro med et par damer herifra og de har jeg idag kontakt med utenfor siden.

  Bruker siden mest når jeg vil ha noen nye bekjentskaper.

  Fordeler
  Mange kåte damer og det er sex prat

  Ulemper
  Koster fort mye om man skal snakke med mange

  Også fake positive "anmeldelser"..

  Det er verste er når disse juksestedene begynner å lage egne "anmeldelser" som de poster her, for å skryte av sine egne juksesider og for å lure folk. Det er litt for lett å gjennomskue, som såkalt "skilt frue" her. Det er latterlig.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Svindel opp og i mente

  Bra nettsted - Rett på sak!

  Registrerte meg her på Julaften av alle ting da jeg satt alene og var ensom.

  Har pratet med utrolig mange hyggelige menn her, og jeg har også hatt kaffe besøk med noe ekstra til kaffen for å si det slik!

  Veldig bra side, alle er rett på sak, ufiltrert og herlig!

  Fordeler
  Dirkete.
  De setter din anonymitet høyt.
  Hjelpsom kundeservice.
  Mange brukere

  Ulemper
  Siden var litt upraktisk å bruke i starten, men jeg ble fort vant til den.
  De har heller ingen app!

  Rein pengemaskin, ingen ekte profiler.

  Har prøvd ut Frekkis, noe som bare ga treff på falske profiler. Sendte tilbakemelding til selskapet og fikk følgende svar;
  Hei!

  Det underholdnings profiler på siden, noe som ble opplyst flere ganger når du registrert deg.
  Står også under våre retningslinjer.
  Så klart det også er ekte profiler, både damer og menn.

  Vi ser dessverre ikke forskjell vi heller.

  Med Vennlig Hilsen

  Stine Hansen
  KundeService
  FlirtSupportService

  Med Vennlig Hilsen

  Stine Hansen
  KundeService
  FlirtSupportService

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Betaler og får ingenting tilbake

  Alle er falske meldinger

  Alle meldinger var falske som jeg fikk og ble bare lurt

  Svindel på høyt nivå!

  Vel denne siden så ut til å faktisk være noe ved første øyekast. noe det fort skulle vise seg at det ikke var.

  Denne siden er drevet av ett veldig useriøst firma som holder til i Nederland.

  De fokuserer på å svindle de som søker nærhet og selskap. Mest de som ikke får så mye av dette.

  Veldig mange attraktive profiler drevet med med kunstig intelligens. Denne er ikke veldig godt utviklet da man raskt kan se igjennom dem (Dette kan da kreve ett trent øye).

  Du vil aldri få noe treff på denne siden. Dette er kun for å tømme lommaboka de til en syke sum av 15kr pr sendte melding.

  Det står skrevet på en unnvikende måte i vilkårene deres så under en rettsak vil du heller ikke kunne vinne imot dette firmaet. hvor de da snakker om fiktive profiler. En vanelig mann i gata vil bare trykke seg forbi denne lille boksen du huker av når du lager denne profilen.

  De snakker om at de har en 14 dagers angrerett, noe det ikke stemmer at de har når du prøver å ta kontakt med selskapet.

  Så ett veldig godt råd. styr unna.

  Fordeler
  ingen dessverre

  Ulemper
  mange.

Besøk Frekkis

Skriv en omtale