Dinfling - Dinfling stedet hvor du finner frekke fling og flirts Dinfling er alltid dit første valg når du ser etter en erotisk fling, bli med i dag og få fort underholdning!

DinFling Omtaler

  Artig side!

  Må si jeg har vært fornøyd med medlemskapet mitt her. Koselige damer har jeg funnet. Problemet er at det nesten ble for mye. Skikkelig koselig. Tror jeg nå har funnet meg den rette. Er storfornøyd med siden. Ofte har jeg vært alene på kveldene, men nå føler jeg meg ikke ensom lengre. Anbefales på det sterkeste.

  Fordeler
  Mange hyggelige ledige damer på siden.

  Ulemper
  Koster penger, så er ikke gratis, men ikke den dyreste siden jeg har meldt meg på, så egentlig positivt det også.

  God service!

  Var skeptisk til denne siden, men det er jeg ikke nå lengre. Fikk problemer med å logge meg inn og hadde glemt passordet. Trodde ikke denne siden skulle ha kundeservice, men til min store overraskelse så svarer kundeservice med en gang. Meget profesjonelt. Positivt overasket over denne siden. Er underholdning for alle penga!

  Fordeler
  Rask god service. Fått kontakt med mange damer. Er helt topp!

  Ulemper
  Har ikke mye å utsette her. Koster penger å sende meldinger, men det var jeg klar over.

  Dette er useriøst..

  Selv hos meg som er femti år, å egentlig stygg som fy, så renner det inn meldinger fra "fine" tjueåringer som vil ha en med på alt mulig, ihvertfall til man kontakter dem. Da er det bare om og gjøre å få en til å skrive flest mulig meldinger, uten å komme frem til noe...

  Fordeler
  Tja, nogenlunde greie søkemuligheter, og sikkert noen seriøse. Det er bare vanskelig å finne dem..

  Ulemper
  Egentlig det meste.

  Utrolig fine damer!

  Siden er fylt med masse fine hyggelige pratevillige damer. Koser meg her hver dag. Er en av de beste sidene jeg har meldt meg på. Angrer ikke ett sekund. Siden virker seriøs med rask kundestøtte. Lett å få hjelp og veldig oversiktlig og fin side. Beste er at det er mange fine damer her.

  Fordeler
  Utrolig mange fine damer

  Ulemper
  De tilbyr ikke månedsabonnement, men har ett premiums medlemskap som åpner en del funksjoner.

  Elsker denne siden.

  Er så fornøyd med denne siden, så jeg klarte ikke å la være med å legge inn en anmeldelse. Skikkelig koselig å ha noen å snakke med. Er pålogget flere ganger om dagen hver dag. Storkoser meg. Anbefaler derfor denne siden på det sterkeste. Lett å bruke og masse hyggelige damer.

  Fordeler
  Oversiktlig og lett å bruke.

  Ulemper
  Ingen app til mobiltelefonen, men virker helt fint på mobilen.

  Diskret moro

  Etter å ha kjedet meg veldig i ekteskapet over flere år, med lite sex og dårlig sex.
  Så falt jeg for fristelsen og meldte meg inn her.
  Jeg har ikke noe profil bilde, kun tekst, pga diskresjon.
  Å jeg har fått mange spennende meldinger fra damer i alle aldre.
  Etter å ha pratet litt frem og tilbake med flere, så bestemte jeg meg for å treffe ei dame i samme situasjon, og takk gud for det! Endelig er sex livet mitt tilbake, og faktisk så er det bedre enn noen gang.

  Jeg har hatt litt problemer med eposten min, passord og diverse, registrerte meg også med feil bosted.

  Dette har kundeservice ordnet med engang jeg har sendt dem mail. Utrolig bra kundeservice.

  Fordeler
  Mye damer.
  Mange i samme situasjon som meg.
  Enkel side å bruke.
  Rask registrering.
  En kan være så anonym man selv ønsker.

  Ulemper
  Prisen er ikke den billigste, men for min del har ikke det vært noe kriterie.

  Gør hva de siger

  Jeg kan fortså noen av dere
  Men jeg personlig har bare hatt bra opplevelse der

  Hvis dere klager på fiktive profiler har dere ikke lest vilkår og betingelser igjennom!
  De skriver tydeligt at det har de! Så hvorfor klagere dere da?

  Jeg har bare hatt en POSITIV opplevelse, Dama kom og vi koste oss

  Fordeler
  Damer fiktive (ulteve fantasier) og egte til "annet"

  Ulemper
  Har ikke noen

  Stopp trekken på kortet mitt. Kanskje familien godtar meg

  Jeg har alltid vært en mann som har gjort rett og rede for
  meg og jeg har alltid møtt andre som har vært redelige helt til nå. Det startet i julimnd. i 2018. Tok et prøveabbonent til Kr.49.- som skulle stå i 3 dager. Der tok jeg dessverre feil. I oktober/ november , blir jeg varslet fra banken om utgiftene som kommer hver mnd. og som jeg ikke har godkjent eller gjort rede for. 3 kontoer er lagt til (nesten 1000 kr mnd.) Kan dette være lovlig? De jeg har snakket med kaller det ren svindel og bør anmeldes.
  En annen ting at det finnes ikke en mulighet i deres repetoar hvor det går å melde seg av eller bli slettet. Er det lov? Ser at andre etterlyser en kode for å bli slettet. Vær så
  snille mot meg å send meg den for nå orker jeg ikke mer. Dette tar livet av meg. Jeg får ikke sove om natta p.g.a.dette
  Er i dårlig forfatning ellers også p.g a sykdom. Hvis det ikke skjer straks blir min konto sperret og det er ikke jeg som sperrer den men familien har satt ned foten her. Vær litt greie å send meg koden så er alt over fra min side. Hvis ikke er jeg redd det blir en helvets reise men som ikke jeg skal delta i. Sier takk på forhånd jeg for at dette kan ordnes på denne måten.

  Fordeler
  Ingen fordeler.

  Ulemper
  Ser ikke ut til at det er mulig å komme ut av det uten masse trøbbel. Koster masse penger.

  Fake!

  Vær så snill alle mannfolk hold dere langt unna denne siden her! Om dere lurer på om dere vil kaste penger ut ruta? Ja så søk opp firma Norwegian work from home! De driver med denne siden her, og alle meldinger som blir skrevet fra disse såkalte damene er jenter/gutter/kvinner og faktisk menn som skriver til dere! Alt dere skriver blir logget og bildene deres blit logget også! Be ware! Tenk dere om en gang før dere signer dere opp på slike sider! Hold dere til de Norske gratis chatte sidene, mye billigere og ekte mennesker svarer dere!

  Fordeler
  Ingen!

  Ulemper
  Ingen møter og mann kaster penger ut ruta!

  Din fling svindel

  Etter at ha skapet en ekstra profil fant jeg ut at 99% av alle meldingerne er script baserte og broad cast. Og etter at skapet en kvinnlig profil fant jeg ut at denne ikke var synlig for mine manlige profiler selvom min kvinnlige kunne se mine manlige profiler. Så dere som fått melding fra kvinnlig profil som ikke er fiktiv er heldig. Har spendert en førmøgenhet i hopp at finne en kvinne som liker detsamme som meg på denne siden og gir nå opp når jeg ser hvordan bedrift de driver med.

  Fordeler
  Du får altid svar inom noen minutter med villige kvinner som liker det du liker, de blir eksremt uintelligente så fort det gjelder en faktiskt treff da.

  Ulemper
  Alle fiktive senker IQ til null når spørsmål om en faktisk treff kommer opp. Lange kostsamme chatter som ikke leder til noe mer en chatt er en kontinutet.

  Skjønner ikke hva de andre mannfolka snakker om...

  Jeg er fornøyd med siden. fikk mange meldinger, og ut av 10-15 meldinger ble jeg kjent med min kjære Hanne! Vi har gått på kino sammen, spist mat ilag, gjort alt som et par gjør! Vil virkelig si at disse andre folka som ikke har fått seg noe må ha gjort noe feil...?

  Fordeler
  Man blir kjent med noen.
  Man får muligheten til å bli sammen med sitt livs kjære

  Ulemper
  Koster litt for meldinger, men det er verdt det!

  scam

  too good to be true? ja, definitivt. Du blir lurt til å bruke masse penger på å få lov til å svare på chat meldinger fra dusinvis av kåte, villige damer. ingen av de vil skifte chattekanal til f.eks messenger eller snapchat til tross for at du må punge ut med 20kr pr sendte melding.spørsmål besvares med nye spørsmål og hvis du ikke lukter lunta så blir du fort blakk. Styr unna denne tjenesten, det er ren svindel

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  du blir lurt til å chatte med damer du aldri vil få møte

  Dette er SVINDEL og ikke noe annet

  Finner man en profil og du skriver spørsmål eller foreslår et treff, svares det med et nytt spørsmål, eller med et svar som ikke er relevant. Som noen andre sier, sitter det nok noen medd en PC, som svarer for mange profiler. Disse svarer på en slik måte at "dumme" mannfolk kjøper kreditter.Så de som har fått til treff med en dame her, har jeg lst til å snakke med. Det er tydeligvis et firma med"luringer" som har kjøpt en del bilder og har ansatt folk til å svare oss dumme mannfolk. Svindel fra A til Å

  Fordeler
  Finnes ikke

  Ulemper
  Hvis man er godtroende, blir bank kontoen tom. Men man har fortsatt ikke funnet en dame

  REN SKJÆR SVINDEL

  Min profil uten bilde, selv om jeg skriver at jeg bor i Akershus, blir jeg kontaket av FREKKE41FRAN eller ELLA92 eller hva faen de kaller seg som vil ha sex........Jeg hadde ikke brukt 18 kroner på en profil uten bilde. Det NEKTER jeg å tro at disse gjør heller. For når du begynner en samtale og prøver å komme til poenget.....SEX så kommer det standard melding: Kan vi ikke bli litt bedre kjent først, Kan vi ikke ta en middag sammen, Hva driver du med i dag da vennen? osv.........
  HVIS DU VILLLE PULE, noe DU ÅPENBART ønsker, så hadde du ikke spurt meg om hva jeg gjør i dag? eller om vi skal ta en middag.
  Til deg som jobber for denne svindelbedriften:

  Jeg har prøvd dere ALLE og dere svarer likt!! Det er tydelig at dere sitter på en datamaskin å svarer jevnlig på alle profilene. Fordi det kommer ofte helt fjerne svar iforhold til hva som ble spurt om. HELT tydelig at dere bommer innimellom på hvilke profiler som dere svarer hva på.
  Hadde jeg visst hvor dere holdt til skulle jeg sørget for at siste melding med luremus fra DINFLING var sendt. !!

  Fordeler
  DET FINNES FAEN MEG INGEN; ABSOLUTT INGEN FORDELER

  Ulemper
  DU BLIR FOR FATTIG!!!!!!

  lureri

  Har fått over 10000 melding av damer som vil ha sex,,,men ingen av dei vil når du svarer.
  berre masse lureri for og få oss mann folk til og bruke masse penger...
  skulle vert poleti anmelt heile dritten...
  brukt masse penger på dette til ingen nytte..
  kommer til og fortelle alle eg kjenner på fb om ikkje gå på denne siden.

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  alt

  ren svindel

  Falske profiler de skal med samtalene dra alt ut så lenge de kan få meldinger som er helt identiske fra flere profiler og når det har vært vaktskifte blant de som står bak de falske profilene går de fra å skrive perfekt norsk til alvorlig mye skrivefei når det blir snakk om møte blir det snakket bort
  Se gjerne gjennom profilene og se hvor mange som har samme bilde.
  Kort fortalt har du for mye penger får du her noen bilder av pene damer thats it
  De har skrevet at de har såkalte underholdnings profiler når du får melding fra 100 av disse daglig viser det hvor useriøse de er og det er komplett umulig å finne en ekte profil blant alle disse jeg har ikke funnet noen........
  REN SVINDEL

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Svindel

  Noen falske profiler???

  Du sier at det sikkert er noen falske profiler her.
  Etter fire timer fikk jeg 150+ meldinger på en tom profil uten profilbilde,-virker det på deg som at det bare er noen få falske profiler??? -Get real.

  Fordeler
  Ingen.

  Ulemper
  Du blir tappet for penger pluss at e-mail kontoen din blir spammet med mer og mer pågående mailer.

  Helt sant

  Traff min dame her inne. Og nå sitter vi i sofaen hjemme hos oss hver kveld sammen, og er begge fornøyde med at vi brukte dette nett stedet. Så til alle, det går faktisk!

  Fordeler
  Blir kåt, fikk dame

  Dinfling - ren lureri, styr langt unna folkens

  Gikk rett i fella. Mange kåte kvinner, men ingen vil møtes. Skal vi bli kjent først er gjenganger svar. Les vilkår og betingelsene nøye før du går videre. Vilkår og betingelsene er godt skjult. Les vilkår punkt 3.xx nøye. Websiden har dekket seg for alt og fraskriver seg et hvert ansvar. Alle direkte eller indirekte informasjon som mobil nr, e-post, navn, url ++ blir sensurert og slettet. Du får aldri møte noen eller avtalt med noen.

  Fordeler
  Ingen fordeler. Du blir svindlet. Det er bedre å gi dine penger veldedighet, da kommer det mer til nytte. Anbefaler ikke til noen!

  Ulemper
  Jeg synes denne siden er ren svindel. Du får aldri møte noen. Alle drøyer og drøyer alle møter du foreslår. Denne siden er ren svindel av godtroende ensomme folk. Les vilkårene nøye før du gjør noe som helst. Det vil spare deg for masse frustrasjoner og masse penger.

  Ren svindel

  Etter flere forsøk å ta kontakt med "kåte damer", er ikke en eneste som avtaler en treff. Jeg mistenker at denne siden er drevet av en som er flink om IKT, har lagt masse profiler og har masse bilder og lurer menn som søker damer for å ha kompromissløs sex. Jeg skal anmelde dinfling både hos Politiet og Forbrukerråd, gjøre offentlig svindelen på alle medier og skal ikke gi opp fram til jeg får tilbake alle pengene jeg har brukt med denne lureri.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Blir lurt om pengene

  Bedrageri på lavmål

  Synd jeg ikke leste her før jeg meldte meg inn på DinFling.
  Lette etter en slank dame for treff.
  Og etter ca 100 damer, fant jeg ikke en som var ekte. Huff
  Alle disse damer, eller personer bak disse, vil utnytter deg så du skal skrive mange ganger tilbake siden de er dyktige til å holde på deg.
  Skal love deg at pengene raser ut til null utbytte ;)
  Opplevde også like tekster fra forskjellige profiler.
  Ser ut for at dette nettsted er veldig godt organisert som bygger på utnyttelse og svindel

  Fordeler
  Luremus deluxe

  Ulemper
  Dyrt kjøp av luremuse som tar mye tid.

  Ren svindel

  I stedet for å bruke penger på dette nettstedet, vil du antakelig få mer igjen hvis du kaster pengene ut av vinduet. Eller gir dem til noen som virkelig trenger dem. Etter et stund som "medlem" av nettstedet kan eg ikke tro noe annet enn at det er opprettet kun for å lure (les svindle) penger fra folk.

  Fordeler
  Hvis man liker å få tilsendt bilder av nakne damer i alle former og størrelser, kan det mulige sees på som en fordel å være medlem.

  Flott

  Jeg ser det er mye rart skrevet om dette nettstedet... Og vil med dette fortelle at jeg har funnet drømme damen min her! Vi har nå datet mange ganger, og vi begge tror at dette kan føre til noe! :) Så er det håp for meg er det håp for flere også :)

  Fordeler
  Traff drømme damen

  Ulemper
  Ingen

  Bedrag og falskhet

  Styr unna
  Dinfling sier at Dette nettstedet inneholder vanlige brukerprofiler og underholdningsprofiler. Underholdningsprofiler er fiktive profiler som ikke er tilgjengelige for fysiske møter.
  Jeg opplevde kun fiktive profiler og Angrer på at jeg ikke gav mine penger som er brukt på denne siden til trengende mennesker.
  Dinfling har kun til oppgave med å tappe godtroende mennesker for penger til en pris av 18 kr. Pr sendte melding.
  At Dinfling skal snyte og svindle godtroende mennesker på søk etter en dame er bare trist og håper at det får konsekvenser..

  Fordeler
  Å bli svindlet

  Ulemper
  Bruke tid på å bli Svindlet

  Bedrageri

  Du treffer aldri den jenta du er interessert i.
  De er kun interessert i pengene dine.
  Beløpene kommer ofte opp i store summer.
  Det er slik at det er mange falske profeter.
  Jeg kommer til å politanmelde for bedrageri.
  Kansellere det er flere som ønsker det .

  Fordeler
  Kan ikke se fordeler og bli bedratt.

  Ulemper
  Bare ulemper.


Besøk DinFling

Skriv en omtale