Match.com - 4 Anmeldelser

  1. Match.com
  2. Match.com Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Match.com

Match.com

Match.com – dating for seriøse singleMatch.com er for deg som leter etter den store kjærligheten. Hver dag treffer 46 personer sin partner hos oss! (TNS, 2010)

Match.com ble grunnlagt i USA i 1995, og vi har vært på det norske markedet siden 2002. Det nordiske kontoret ligger i Grev Turegatan i Stockholm.

Match.com Details

Hits: 855

URL: http://no.match.com/

Anbefalt: 33.3%

Kategorier: Allmenne Datingnettsider

Anmeldelser: 4


Match.com anmeldelser (4):

Match.com - Ikke registrer kortopplysninger hos match.com!

0

Anmeldelse:
Jeg kjøpte et 3 måneders medlemskap i august 2013, og hadde ikke fått med meg informasjonen om automatisk fornyelse. Match har siden dette trukket fra kontoen min hver måned i nesten 3 år uten å sende varsler i forkant av trekkene. Jeg oppdaget ikke dette før de mailet meg for å si at kortopplysningene mine gikk ut på dato og måtte oppdateres. Jeg har ikke brukt tjenestene jeg har betalt for. Match vil ikke refundere pengene mine, og svarer ikke på hvorfor de ikke varsler i forkant av trekk fra konto.

Tone anbefaler Match.com ikke til venner/familie

0 Kommentarer

Match.com - Match.com - bedre enn sitt rykte!

0

Anmeldelse:
Match.com er en betalingsside som kan anbefales: Profilene er autentiske, mange og for det meste seriøse. Der andre datingsider har bindingstid og månedlige trekk, tar match.com hele beløpet på en gang, hvilket egentlig er en mer diskret og grei metode, særlig for de som har litt cash de vil bruke. Alt som kreves er at man følger med på når abonnementet går ut, men det gjelder jo for alle datingsider.

Fordeler:
Mitt inntrykk er at Match.com er en seriøs og god datingside, fullt på høyde med Møteplassen og Sukker, og i tillegg til de norske profilene, har man også tilgang til profiler over hele verden.

Ulemper:
Hvis man ikke er betalende medlem, lar det seg ikke gjøre å endre profilteksten. Uten å være betalende medlem, er det uansett lite å hente her, ettersom man ikke kan lese mottatte meldinger.

Martin anbefaler Match.com til venner/familie

0 Kommentarer

Match.com - Elendig service

0

Anmeldelse:
Det virker som denne siden forsøker å gjøre det så vanskelig som mulig å avslutte et abonnement. Du får spørsmål om du vil avslutte etter en god del trykking, og blir sendt til en spørreundersøkelse hvorfor du avslutter. Det mange ikke vet, er at ditt abonnement IKKE avsluttes FØR du har fullført spørreundersøkelsen. Jeg fant det ut 4 måneder senere når jeg så det fremdeles ble trukket fra kontoen.

John anbefaler Match.com ikke til venner/familie

0 Kommentarer

Match.com - Svindelforsøk?

1

Anmeldelse:
STYR UNNA: OBS på både match og affinity. Her er vanskelig ,og en masse trykking før man får avsluttet abbonementet. Klarer man ikke dette, og man har kjøpt et 1måndeds aboonement, hopper det plutselig automatisk over til et 3måneders-abbonement. Ingen kontrollspørsmål , ingen mail, ingen beskjed. De oppdager plutselig tilfeldig at de har trukket deg 1.300 kroner rett av konto.
Når du prøver å ta dette opp med de , er det lite hjelp å få.
STYR UNNA. HER er det om å gjøre å loppe deg for penger.
Lite imponert over nettsidene også, lite søkevalg. Og ting som rett og slett ikke fungerer.

Joachim anbefaler Match.com ikke til venner/familie

1 Kommentarer

Skriv en anmeldelse av Match.com

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende

Ja, jeg ville anbefale Match.com til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Match.com til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Match.com


Andre nettsider i denne katagorien 'Allmenne Datingnettsider'

I rampelyset