40Plusskontakt

40Plusskontakt Har du lyst på sexy flørting? Tusenvis av nye menn og kvinner melde seg hver dag. Pass på at du ikke går glipp av og melde seg akkurat nå på 40Plusskontakt!

Hvorfor 40Plusskontakt?

Er du på jakt etter en tilfeldig flørt eller en spennende online kontakt? Det er mulig på 40Plusskontakt. Her inne finner du deilige menn og kvinner på jakt etter lidenskap og eventyr i livet! Kos deg mens du kan, liver er kort! Det dukker opp nye medlemmer hver dag, ikke nøl med å registrere deg. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Hva venter du på ?!

Spenning i livet ditt

Du trenger en utfordring, forholdet ditt har rett og slett blitt kjedelig. Høres det kjent ut? Enten du er i et forhold eller ikke så kjenner du sikkert igjen den følelsen. Vi i 40Plusskontakt har løsningen på dine problemer. Tusenvis av lokale menn og kvinner er på jakt etter det samme som deg! Registrer deg og finn det du leter etter. Kom i gang med chattingen i løpet av noen få minutter!


40Plusskontakt Omtaler

  Hacker-angrep

  Nettsiden er gjennomsyret av hackere, som opererer på denne måten: De stopper en utgående melding (slik at partneren aldri får den) og besvarer meldingen selv tilbake til avsenderen.

  Jeg har rapportert inn til Kundeservice flere ganger, men de avviser det hele.

  Disse fake-meldingene kommer tilsynelatende fra partneren. Profilen, altså navn og grafikk, ser identiske ut. Innholdet kan også være godt etterlignet, slik at svarene er vanskelig å skille ut fra de ”ekte” svarene (fra partneren). Dermed vet ikke avsenderen hva han skal tro.

  Får dere svar som virker litt underlige, med hyppig bruk av ord som ”vennen”, ”vennen min”, ”hehe”, og en skrivestil ulik den dere er vant med fra partneren, er sjansen stor for at det er et hacker-svar.

  Ettersom slike svar betyr at hackere har innsyn i private dialoger med privat og intimt innhold, bryter dette med norske lover om personvern.

  Den som føler seg berørt her kan kontakte Datatilsynet, på telefon 22 39 69 00. De godtar anonyme henvendelser (anonym oppringning er menyvalg på alle mobiler). Ringer du fra fasttelefon taster du * 31 * foran nummeret.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Overveiende

  Lureri

  Her blir du lurt
  Falske profiler
  Dette er rein svindel
  Jeg svarte på en forespørsel
  Der jeg forteller om meg selv
  Sendte inn bilde osv
  Jeg fikk svar tilbake
  Så koselig kan du ikke fortelle litt om deg selv

  Fordeler
  Jeg oppdaget at jeg ble lurt

  Ulemper
  At det finnes mennesker som tjener penger på lure ensomme sjeler

  bare tull

  Forbannet svindel hele siden, kun korte replikker, så de vil at du skal bruke dine kreditter, tror neppe det er norske heller, bare noen som bruker translate til å svare

  Fordeler
  absolutt ingen

  Ulemper
  alt for mange til å begynne å remse opp

  Svindel

  Kom ved en tilfeldighet inn på siden, opprettet en profil og kjøpte "credits". Fikk umiddelbart mange meldinger og "blunk". Svarte på et 3 henvendelser og fikk umiddelbart korte svar hvor personen på den andre siden tydeligvis ville holde dialogen i gang. Ingen svar på personlige spørsmål, kun sjoblongmessige svar. spurte etter tre meldinger til hver om vi kunne kommunisere på mail - dette gikk ikke da de ikke ville bruke jobbmail til dette - det samme svar fra alle!
  Her er det tydeligvis noen som har som jobb å håndtere en rekke falske profiler for å tjene penger til initiativtagerne til siden.

  Fordeler
  Ingen - hvem liker å bli lurt.

  Ulemper
  Her blir godtroende personer forledet til å tro at man kan få kontakt med en virkelig person og kanskje få til et treff. Hvem er interessert i å betale 10-15 kr. pr. melding for å få "god dag mann økseskaft" svar.

Besøk 40Plusskontakt

Skriv en omtale