Klage

Lureriet

Ulemper
Ansatte hos Dinfling lurer kunder ved å svare på meldinger i stedet til å videresende meldinger til mottaker.
Det er uheldig til å presse kunde å betale mye penger uten å få noe tilbake.
Kunder betaler penger til å kommunisere, men meldinger når ikke mottaker. Hvorfor gjør dere det?
Jeg ber dere til å betale tilbake pengene mine. Fordi dere lurte med som om jeg kommuniserte med en som ikke var online.

Besøk DinFling Omtaler om DinFling

7 replies

Dinfling.com is 100% fraud website. All profiles are fake. I have reported them. Hope I get my money back, though I don't expect much from such spammers.

DinFling inneholder i henhold til web-stedets FAQ vanlige brukerprofiler OG UNDERHOLDNINGSPROFILER. Sistnevnte er fake profiler kun for å trekke penger ut av folk. Min erfaring med å bruke DinFling i min søken etter kvinnelig "selskap" tilsier at det kun finnes såkalte underholdningsprofiler. Ren juks og svindel !

Jeg kan bekrefte av egen erfaring etter 4 dager at DinFling er profesjonell 100 % svindel. Det sitter noen bak pcèr å sender ut stjålen bilder med et lokke brev til sultne mannfolk. Pengene de håver inn fra godtroene mannfolk går rett ut av landet å blir ikke engang skattlagt. Problemet er at det ikke finnes myndigheter som tar tak i dritt`n. Det vet selvsagt svina som står bak å bare fortsetter.

Denne nettsiden er bare juks og fanteri og utnytter folks situasjon for å dra penger ut av dem! Håper mange anmelder dem så de forsvinner!

Jeg har også vert på DinFling og brukt mye penger. Dette kan ikke være annet enn svindel , er så mange som vil møte meg og da jeg prøver å ordne et møte med ei dame så får jeg alltid til svar ( synes det er best å bruke tid på denne siden først ) det er alltid en unnskyldning på lager hos disse damene. Hvorfor blir ikke denne DinFling greia stoppet? De som driver denne tjener store penger på uvitende folk.

Nå har jeg vært medlem her en stund, og ja det er nok underholdnings profiler her, men jeg kan skrive under på at det er ekte også.

Jeg har møtt opp til flere damer i lokal området mitt, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd.

Det eneste jeg kan klage litt på er at de minste kreditt pakkene er veldig dyre iforhold til de større.

Jeg kjøpte de minste kreditt pakkene i starten, men fant raskt ut jeg måtte til med de større for jeg liker faktisk å prate litt med damene før jeg møter dem!

Etter å ha vært medlem her i snart 2 år, så skjønner jeg ikke hva alle klagene går på. Jada det er sikkert profiler som ikke er ekte, men det er det på facebook også?

Jeg har truffet flere damer herifra og syns de leverer et veldig bra tilbud til oss single som vil ha det gøy!

Besøk DinFling Omtaler om DinFling

Skriv et svar til denne omtalen

Send meg en e-post når noen skriver en annen omtale om DinFling
Send meg en e-post når noen svarer på min omtale
Jeg godtar vilkårene for bruk