FirstDate - 19 Anmeldelser

FirstDate Logo

5.3% anbefalt, 19 Anmeldelser

  1. FirstDate
  2. Unik datinggaranti
  3. Chatt med single på Firstdate
  4. FirstDate Anmeldelser
  5. Skriv en anmeldelse av FirstDate

FirstDate

Firstdate startet opp 1. desember 2008 med ambisjon om å bli det største sosiale nettverket for romantikk i Skandinavia. En ambisiøs målsetning kanskje, men allerede nå, etter noen år med iherdig arbeid, kan vi skryte av å være det mest besøkte sosiale nettverket for romantikk i Skandinavia, med over 1 million(!) medlemmer og over 20 000 abonnementer. Hver dag besøker ca. 100 000 single Firstdate. Hvert 30 sekund får Firstdate et nytt medlem.

Inget annet sosialt nettverk for romantikk har flere single online hver dag enn Firstdate i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Hele 82 % av Firstdates Gullmedlemmer treffer noen de liker!
Siden vi har så mange medlemmer som faktisk treffer hverandre, har vi innført en helt unik treffgaranti som innebærer at du som har vært Gullmedlem i minst 6 måneder får alle pengene tilbake dersom du ikke treffer noen du liker!

Det finnes mange andre liknende tjenester, men vi tror og håper at vi har funnet frem til en bedre tjeneste, med mange flere spennende funksjoner, som gjør det enklere og morsommere for deg å treffe noen du liker gjennom Firstdate. Dessuten har vi satset hardt på trygghet og din integritet. Som medlem kan du alltid kjenne deg trygg hos oss.

Har du spørsmål eller synspunkter om tjenestene våre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi forsøker å være svært lydhøre når det gjelder våre elskede medlemmer. Det er gjennom deres ønsker og synspunkter at vi kan gjøre tjenesten enda bedre. Du kan enklest kontakte oss ved å logge inn på Firstdate og deretter klikke på «kontakt Firstdate ».

Vårt neste mål er å bli det ledende sosiale nettverket for romantikk i Europa, men først skal vi bli best i Skandinavia!

Denne nettsiden er ikke aktiv lenger!

FirstDate Details

Hits: 1172

URL: http://www.firstdate.no/

Kategorier: Allmenne Datingnettsider

Anmeldelser: 19

Unik datinggaranti

82% av våre Gullmedlemmer finner kjærligheten innen 6 måneder! Og hvis ikke har Firstdate en unik datinggaranti, som den eneste datingsiden i verden!
“Treffgarantien gjelder for deg som aktivt søker en partner og logger inn på Firstdate regelmessig.”
Det innebærer at dersom du ikke finner noen å like i løpet av 6 måneder, får du pengene tilbake i form av Gullmedlemskap i 6 måneder!

Chatt med single på Firstdate

Det skal være enkelt å chatte, og på Firstdate kan du gjøre det når det måtte passe deg! Det er en morsom og enkel måte å stifte nye bekjentskaper på. Eller du kan til og med finne en å dele livet med…

Finn kjærligheten via chatten
Hvis du ønsker å få i gang en flørt raskest mulig, kan vi anbefale Firstdates Hjertestarter. Du flørter, vi matcher og du vil garantert få svar fra noen du liker. Snart er du i gang med en chatt! En annet variant av chattesidene våre er å sende en Lovemail Deluxe. Da når du raskt ut til mange single og kan etablere kontakt på noen sekunder. En smidig funksjon og en perfekt start på en chatt. På noen sekunder kan du plutselig fange flere hundre nye medlemmers oppmerksomhet.

Firstface- sørg for å bli enda synligere
Bildet og brukernavnet ditt vises i et felt på Firstdate. Du får også en fantastisk mulighet til å være synlig i Firstdates markedsføring. En perfekt måte å bli synlig på, rett og slett!

Sørg for å holde en vennlig tone i chatten
Når passer det best å bruke de ulike funksjonene på chattesidene våre? Det kan være bra å sende en melding hvis du har spørsmål om personens interesser eller lignende. Å markere noen som Hot kan være en god idé når du ønsker å vise interesse og beundring, men likevel ikke er helt klar for personlig kontakt. Hvis du er ny på nettsiden er Lovemail og Lovemail Deluxe de beste verktøyene for å skape interesse rundt profilen din. Husk å holde en vennlig og god tone. Vis hensyn og vær høflig mot alle som skriver til deg, selv når du ikke er interessert. Takk for interessen, men forklar at du ikke er interessert. Det viktigste er at alle har det morsomt når de chatter.


FirstDate anmeldelser (19):

FirstDate - Ikke vært noe problem enda!

0

Anmeldelse:
Leser at det stort sett bare er dårlige erfaringer med Firstdate ang oppsigelse og det å avslutte et abn!!!Har 3mnd medlemskap og har avslutta autofornyelse uten problem...Dato for å avslutte abn er tydelig og greit...Har vært på Firstdate en gang tidl uten problemer...Den gang sletta jeg profil etter utløp av abn uten problemer...Hadde det vært problemer første gang jeg var på Firstdate sier det seg selv at jeg ikke hadde kommet tilbake nå :-) Måten Firsdate er lagt opp på er noe merkelig/kunstig...Masseutsending av div mail er useriøst lagt opp!

FirstDate - Firstdate er ond

0

Anmeldelse:
Jeg har testet firstdate for 5 dager (ut av det berømte "1 kr for 1 uke tilbud) og har vært meget nøye til å ringe dem for å få medlemskapet stoppet.
"Kundemottakeren" var en semi-analfabet og frekk svensk person som bare lovet å ta affære og forsikret meg om at jeg ville ha mottatt en bekreftelse per e-post innen noen timer. Det fant aldri sted, selvfølgelig.
Dagen etter, ringte jeg på nytt og (overraskelse!) pratet jeg akkurat med den samme personen... som denne gangen forklarte at "de" bare jobbet på oppdrag fra firstdate ved å ta i mot beskjedene som "de" videreformidlet til firstdate (sic!).
Uvedkommende forklarte at de ville ha tatt ca. 7 virkedager for å avslutte medlemskapet.
Jeg prøvde å forklare hvor lite logisk dette var, i det man var i nød til å få en bekreftelse FØR prøvetiden hadde løpt ut men det hjalp ikke.
Kundemottakeren begynte å heve stemme og snakke over meg som en rabiat person.
Deretter tok jeg kontakt med banken, forklarte hva som hadde skjedd og at jeg var redd for at dette var bare "del 1" av en internett scam" og ba om hjelp for å unngå ytterligere ubehageligheter.
Banken forklarte at det ikke var mulig å sette et "rød flagge" på firstdate men at det fantes en vanntett løsning for å beskytte seg mot noen framtidstrekk fra kontoen, nemlig KORTSPERRING.
Det gjørde vi umiddelbart og det anbefaler jeg til alle som havner i en liknende situasjon.
Ikke bruk tid med kundeservice eller liknende.

Fordeler:
Innføring i internett scam

Ulemper:
Man må sperre kortet og bestille et nytt.

varseler anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Umulig å slette konto. Betal for å f&a

0

Anmeldelse:
Jeg har heldigvis aldri kjøpt noe abonnement hos Firstdate. Men jeg mottar daglige spam-mail fra de på tross av at jeg slettet kontoen for flere år siden. Ihvertfall trodde jeg at jeg hadde gjort det. I det minste skulle den vært deaktivert. Men ingen av delene er i praksis mulig, uavhengig om du er gullmedlem eller ikke. Jeg ville få kontakt med kundeservice. Men tro det eller ei, man må være gullmedlem for å komme i kontakt med dem! Firsdate er så på kant med loven at jeg mener myndighetene må ta affære snarest

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Alt

Spaceman anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Lureri

0

Anmeldelse:
Dette er ei tullside hvor du får masse meldinger fra svensker, noe jeg ikke har interesse av da jeg vil møte noen i nærområdet. Var så dum å ta 1 uke for 1,- og har tapt mye penger på dette. Har prøvd å slette profilen og sagt opp gullmedlemsskapet, uten hell. Jeg har ringt uten å få svar, står som nr. 1 i køen hele tiden, har sendt mail og prøvd en slik ticket 2 ganger nå. Blir trekt hver mnd og skal sperre bankkortet mitt hvis ikke jeg hører noe innen 1 uke. Dette er rett og slett svindel. Hold deg unna denne siden.

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Nettsiden burde ha blitt sperret da det kun er ulemper ved denne siden.

Monica anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Lureri

0

Anmeldelse:
Som mange andre har opplevd, er det ikke lett å avslutte abonnementet på denne siden! På siden står det oppført et nummer man må ringe for å få det avsluttet. Jeg slettet istedet min profil, hvor det stod at jeg ikke kom til å bli trukket mer etter den var slettet. Neste måned så jeg at det fremdeles ble trukket fra min konto, og når jeg spurte hvorfor betalingene ikke var stanset fikk jeg vite at de her 60 dagers "oppsigelsestid".

Styr unna denne siden!

John anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Luretilbud - tips

0

Anmeldelse:
Gikk på samme luretilbudet til 1 kr. som flere andre her, men leste heldigvis fort det som står her inne, så sendte en "support ticket" til de med en gang, og skrev at jeg ville benytte meg av den 14 dagers angreretten de har. tok nærmere en uke før jeg fikk svar, men de "påstår" nå at de har annullert gullmedlemskapet og returnert pengene som var trekt, så får vi se fremover om dette stemmer. Til andre som kanskje leser dette, så prøv ihvertfall å send inn klage med angrerett, så kanskje dere kommer dere ut av faenskapet.
ps, support ticket finner dere her: http://support.firstdate.com/ skrev først på norsk, deretter på engelsk, og fikk svar på svensk.

Fordeler:
De svarte ihvertfall på support ticket etterhvert

Ulemper:
Luretilbud! rotete nettside osv.

Agnar Dahl anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - firstdate er kriminelle!

0

Anmeldelse:
Et selskap som forlengst burde vært anmeldt for svindel og tyveri. SOm så mange andre kjøpte jeg et prøvemedlemskap for 1,- krone, slettet kontoen min før det var gått en uke (det var nesten umulig å få slettet kontoen, selskapet spekulerer i at det skal være vanskelig slik at du tvinges til å betale dyre priser og ikke får meldt deg ut).

Jeg trodde alt skulle være i orden tatt i betraktning at jeg faktisk MELDTE MEG UT og AVSLUTTET kontoen min før prøvetiden var ute, men den gang ei. Penger har blitt trukket fra kontoen min og jeg vil nå klage til forbrukerombudet. Firstdate bør legges ned, ved tvang om nødvendig. Svindlere!

Fordeler:
Ingen! Elendig og rotete design, stygt, helt umulig å se om du faktisk har fått mail eller om det bare er 100 standardiserte svar som kommer (det virker helt amatørmessig), alt er grusomt med firstdate. Styr unna!

Ulemper:
Alt. Får ikke svar pr e-post, man tvinges til å ringe inn for å avslutte kontoen. Svindel og bedrag.

Benny anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Kjeltringer

0

Anmeldelse:
Jeg ser at det dessverre er mange som har opplevd samme situasjon som meg, skriver mail ette mail men uten at en hører så mye som et pip, forsøker å avslutte Gullmedlemskap, prøver å slette profil, til hvilken nytte – til ingen nytte dessverre, selv kommer jeg til å sperre mitt kredit kort og anbefaler andre til å gjøre det samme.
Et gammel ordtak sier” Føre var en etter snar” jeg tror jeg endrer litt på teksten og sier som så” Føre var men gikk i bar”.
Jeg håper at de som har blitt uriktig belastet får sine penger tilbake.

Fordeler:
Phhhøøø, hva skulle det være hos slike Roboter.

Ulemper:
Orker ikke å ramse opp allt.

Oddvar anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Svindel

0

Anmeldelse:
Prøvde 1 kronern jeg også,og avmeldte,men det gikk ikke an å gjøre det. Selvsagt opplevde det jeg samme som de andre her inne, å bli trekt :-( De ansvarlige burde blitt straffet,kan ikke forstå at dette skal være lovlig...

Fordeler:
Om du lar være og teste siden...

Ulemper:
Firstdate er en ulempe i seg selv...

Jens p anbefaler FirstDate ikke til venner/familie

FirstDate - Useriøst

0

Anmeldelse:
Sliter med de samme problemene,klin umulig og melde seg ut de trekker penger så nå har jeg sperret kortet,se om det hjelper,vurderer og gå til politi med hele saken...

ron anbefaler FirstDate ikke til venner/familie