Omtaler fra denne brukeren

SVINDEL!!

FlirtyTreff

Ikke bruk denne siden og om du har vært dum nok til å allerede kjøpt deg kreditter, bruk de opp og forsvinn utifra der igjen! Dette er intet annet enn svindel og du kommer ikke til å komme borti annet enn falske profiler og null møter!! Om du ikke bruker hodet godt kommer du også til å ende opp med svært tom lommebok og null resultater også. STYR UNNA!!

Fordeler
Ingen!!

Ulemper
Alt

Kjempesvindel!

FlirtyTreff

Denne siden er ett glimrende eksempel på hvordan en datingside blir når man slipper til altfor mye underholdningsprofiler. Her er det fort gjort å miste hodet og du kommer ikke til å treffe ett eneste kvinnfolk her! Nå har du fått rådet så slipper netttopp DU og søle bort massevis av kreditter/penger og tid på denne søppelsiden! Dette er svindel ifra ende til annen. Det som morer meg mest er at denne kommer sannsynligvis til å leve videre i mange år etter at den siste har forlatt denne siden pga alle de falske profilene. STYR UNNA og ikke la deg lure! Sett deg ned å les disse omtalene om de forskjellige sidene først du!

Fordeler
Svært lite, annet om du vil kvitte deg med veldig mye penger på veldig kort tid

Ulemper
De bruker åpenbart bilder de har "stjålet" rundt omkring, om alle de som er rammet er klar over det er jeg ikke like sikker på, og det er omtrent SÅ mye jeg stoler på denne siden....og det burde være nok til at dere som vurderer å bruke denne styrer skikkelig unna!! Dette er en god gammeldags svindel og det begynner å irritere meg at sånne sider ikke skjønner at man bare ødelegger for alle når man slipper til underholdningsprofiler..

replies:

Omtale: Umulig � slette profilen sin

Sperr kortet ditt! Da får de ikke trekt noe mer ifra det, regner med at det er det samme svindelsselskapet som står bak alle datingsidene her? Du kommer til å få krav om å fortsette å betale hvis ikke går de til rettslig prosess, men det er bare tull og fjas, de har brutt norsk lov og kan ikke kreve noe av deg, bare å ignorere..