SVINDEL

IKKE bruk penger på dette!!!! Der finnes ikke en eneste profil som eksisterer i virkeligheten. Tok noen tester på chat og fire forskjellige profiler ga samme svar på forsjellige spørsmål. Bare svindelog bedrag, men proft utført!

Fordeler
Om du kjeder deg kan det jo være underholdende...........?

Ulemper
Alt

Besøk HemmeligeKontakter Omtaler om HemmeligeKontakter

4 replies

Fint at noen kunne bekrefte at Hemmeligekontakter er BARE SVINDEL !
Jeg ble raskt skeptisk til denne siden. Mest p.g.a. det håpløse språket i svarene som dukket opp etterhvert, og også at disse svarene var så korte. Har fått svar som f.eks: "Vil vite alt på deg. Spiser knekkebrød og god morgen. Vil og morgensex. Er du ?" DA bør man VIRKELIG ane uråd ! Det var også UMULIG å finne noe som helst om hvem som eide/drev denne siden. INGEN navn. Verken under FAQ (fakta), "vilkår " eller "kundeservice". Denne og lignende sider bør etterforskes og anmeldes for svindel. De som har blitt lurt bør få igjen pengene sine, og, ikke minst, bør de store selskapene, som Internet, Google, Apple m.fl. SNAREST pålegges rutiner for å kunne avsløre falske selskaper og nekte alle disse datingsidene tilgang til enhver spredning på nettet !

SVINDEL OG BEDRAG!!!!!!
Denne nettsiden er laget for å lure "kåte nordmenn og andre som drømmer om en villig dame" (som meg og alle andre). Mistanken ble svært raskt vekket, og flere betjener samme profil. Fikk til en kommunikasjon med et eller annet vesen, men etterpå kom samme spørsmål på noe som var stilt spørsmål om en time før, og det var bekreftelsen. Bruk ikke penger på dette, dette er bare SVINDEL! for oss gamle griser som har fuktige drømmer, bruk heller pengene på å abonnere på en eksklusiv glidekrem, smør inn i høyre hånda og er du keivhendt bruk venstre. Høyre/venstre hånda svikter aldri, er alltid der, stiller alltid opp, aldri noen spørsmål...... :)

Har vært rusa og brukt 11000 på siden, hvem anmelder vi til?

Ja dette er helt klart svindel, her er det betalte ansatte som sitter på andre siden og snakker med deg. De fleste snakker dårlig norsk og benytter seg av Google Translate.

Jeg ønsket bare å snakke med noen så jeg byttet over til ChatPartner.no der er det ærlige "profesjonelle" som snakker med meg, og jeg betaler bare 1kr meldingen istedenfor 10-20kr!!!

Besøk HemmeligeKontakter Omtaler om HemmeligeKontakter

Skriv et svar til denne omtalen

Send meg en e-post når noen skriver en annen omtale om HemmeligeKontakter
Send meg en e-post når noen svarer på min omtale
Jeg godtar vilkårene for bruk