ModneFlørtPlassen

ModneFlørtPlassen - Finn flørter og spennende kontakter anonymt

Hvorfor ModneFlørtPlassen?

Er du på jakt etter en tilfeldig flørt eller en spennende online kontakt? Det er mulig på ModneFlørtPlassen. Her inne finner du deilige menn og kvinner på jakt etter lidenskap og eventyr i livet! Kos deg mens du kan, liver er kort! Det dukker opp nye medlemmer hver dag, ikke nøl med å registrere deg. Du kan begynne å sjekke profilene deres med en gang. Hva venter du på ?!

Spenning i livet ditt

Du mangler den følelsen, livet ditt har blitt kjedelig og tørt. Høres det kjent ut? Uansett om du er i et forhold eller ikke, vet vi alle hva lidenskap er. Vi på ModneFlørtPlassen har løsningen på problemene dine. Tusenvis av lokale kvinner og menn ser etter kontakter akkurat som deg! Så meld deg på og finn det du er ute etter. Begynn å chatte på minutter.


ModneFlørtPlassen Omtaler

  Useriøst

  Kan ha lange og mange chatter med damer men plutselig kommer meldinger som ikke har noe med vårt tema å gjøre. Ser mest ut som det kommer fra en robot eller datamaskin. De fleste vil møte meg men når det nærmer seg tiden for det trekker de seg av diverse årsaker eller det kommer helt tullete ting som ikke har noe med det vi har snakket om. Har klaget utallige ganger på alt dette og får god dag mann økseskaft svar tilbake. Det er heller ikke noe svar egentlig, ser mer ut som noen ferdiglagede ord som blir sendt automatisk idet de får klagen. STYR UNNA !!!!!!

  Ulemper
  For dyrt og for mye tull med meldinger som mottas

  modneflørtplassen REN SCAM

  En ren scam side, man skriver kun med folk som er ansatt for siden med å skrive med deg, du får enkle svar skrevet på dårlig norsk og du får ofte svar som ikke henger sammen med samtalen i har. Prøver du og avtale en date ansikt til ansikt kommer der en masse unnskyldninger, og alle profil bildene er tatt fra sex/porno nettsider.
  HOLD DEG LANGT UNDER DENNE DATING SIDEN.

  Fordeler
  INGEN....

  Ulemper
  Dyrt og ren svindel....

  seriøs/useriøs

  jeg opplever denne siden som svært useriøs

  Useriøs

  Har inntrykk av at de kvinnene som svarer ikke er den de gir seg ut for å være. Noen ganger er det som skrives som en dårlig oversettelse fra engelsk. Har en lite såkalte poeng igjen, da er de ivrige etter å skrive og holde kontakten, og da kan de snakke om å møtes.
  Siden er bare ute etter å suge penger fra brukere. De vil ikke at noen skal møtes.

  Fordeler
  Ser ingen fordeler.

  Ulemper
  Dyr å bruke. Kvinnene som en skriver til lokker tidlig med at de vil møtes, men trekker seg så unna. Sier de kan ikke møte en de ikke kjenner. De gjør jo ikke forsøk på å bli kjent heller. En får vite lite og ingenting om dem, de skriver sjelden mer enn en kort setning.
  Bare lureri.

  Hvis noen er interessert ...

  Jeg leter etter en mann som kan holde meg med selskap de ensome ukene samboeren min er i nordsjøen. Har veldig lyst til å prøve analsex, men typen min nekter. Så hvis du har erfaring med analsex er det er pluss Du må også være opptatt av diskresjon

  kontakt meg> ujeb.se/asstrid

  Sikkerhetssvikt og lettvinte svar fra kundeservice

  I løpet av en dialog tar fremmede over og svarer i partnerens sted (språkbruken endrer seg helt). Det gjelder en rekke partnere og vanligvis ved andre eller tredje svar.

  ”Astrid” på kundeservice er blitt varslet. Hun henviser lettvint til brukervilkårene (”kan ikke garantere kvaliteten på den tilbudte kontakten”)

  Når en bruker når som helst i en dialog får svar fra andre enn de man opprinnelig kontaktet har det ikke noe med brukervilkår å gjøre. Da er siden ikke til å stole på. Sannsynligvis er det sikkerhetshull et sted, slik at inntrengere slipper inn. Det er nettopp slikt medlemmene betaler i dyre dommer for å være beskyttet mot.

  Fordeler
  - Velfungerende brukergrensesnitt/sideoppsett. Lettbetjent.

  Ulemper
  - Meldinger fra en bruker kommer ikke frem til partneren, men havner hos fremmede (hackere). Disse kan også sende innlegg til hvem som helst i ditt navn.

  - Lite oppegående og likegyldig kundeservice.

Besøk ModneFlørtPlassen

Skriv en omtale