Prime-Date - 8 Anmeldelser

Prime-Date Logo

11.1% anbefalt, 8 Anmeldelser

  1. Prime-Date
  2. Prime-Date Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Prime-Date

Prime-Date

Prime-Date er nettstedet for mennesker som stiller høye krav til livet. Medlemmene hos Prime-Date søker en partner som har samme verdier som dem selv og som de kan oppleve moro og lidenskap sammen med. Det er imidlertid ikke slik at de alltid ønsker et fast forhold. Medlemmene hos Prime-Date stiller seg åpne overfor hva et nytt bekjentskap kan utvikle seg til. Det kan føre til tette vennskap, den store kjærligheten eller et fast forhold.
Det spesielle med Prime-Date er medlemmene. Prime-Date retter seg mot voksne mennesker som fortsatt synes det er morsomt å flørte og inngå lidenskapelige forbindelser selv om de ikke lenger er tenåringer. Medlemmene hos Prime-Date ønsker å leve et aktivt liv. De er åpne, har over gjennomsnittet høy utdanning, fordomsfrie og moderne.

Prime-Date legger stor vekt på fortrolighet og seriøsitet. Alle personlige data blir behandlet strengt fortrolig. Andre medlemmer vil kun kunne se informasjon som du selv velger å frigi. På den måten kan du gjøre deg kjent med Prime-Date på en helt uforpliktende og anonym måte. Du tar kun kontakt med de medlemmene som du synes virker sympatiske og som du gjerne vil bli bedre kjent med.

Denne nettsiden er ikke aktiv lenger!

Prime-Date Details

Hits: 634

URL: http://www.prime-date.no/

Kategorier: Allmenne Datingnettsider

Anmeldelser: 8


Prime-Date anmeldelser (8):

Prime-Date - FALSKE MEDLEMSKAP - STYR UNNA - ULOVLIG BRUK AV N

0

Anmeldelse:
Medlemskapet i dette "sjekke-selskapet" er forbundet med å lure penger av medlemmer!!! Styr unna!!!
Jeg ble lurt til medlemskap av en "venn" som benyttet seg av min mailadresse!
Mottok et inkassokrav på Kr. 2.394,- fra Prime-Date.no på noe jeg ikke hadde kjennskap til, men som tydeligvis tidligere har blitt trukket ifra min konto!
DETTE TIL ADVARSEL TIL ANDRE SOM GJERNE ØNSKER Å MØTE EN VENN/ LIVSLEDSAGER OG NEVNER DETTE FOR EN FALSK VENN!!!

Fordeler:
INGEN.

Ulemper:
MANGE.

R.Pettersen anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - prime-date er svindel

0

Anmeldelse:
Prime-date har en forferdelig måte og fremtonig ovenfor kunder som helt skremmende. jeg fikk en mail med ett krav på i overkant av 3500kr. dere må ikke bli medlem i det useriøse firmaet. LIGG UNNA

Fordeler:
ingen fordeler i det heletatt. LIGG UNNA

Ulemper:
ALT! DERE BITTER DERE OPP TIL EN KONTRAKT SOM GJØR ATT DERE IKKE HAR NOEN MULIGHET TIL OG SLIPPE FRA DET PÅ NOEN GOD MÅTE

Elling Havne anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - Trenger hjelp!

0

Anmeldelse:
Tenkte å sjekke ut dette stedet med 3 måneders medlemskap for 140kr.

Noen uker senere fikk jeg en purring på at medlemskapet hadde blit fornyet og at de ikke hadde greid å trukket meg for kr 1497,00.

De ga meg en frist på 7 dager fra 04.04.2015. Fristen er da den 11.04.2015.

Jeg leste gjennom personvern og betingelser og ingenting av det som står det sier at du må betale kr 1497,00.

Jeg trenger virkelig hjelp dere! Vær så snill noen...

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Alt

Anonym anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - prime-date-svindel

0

Anmeldelse:
det er absolute det verste alle dating web sites!...du er kontakter bare fra damer(?) som befinner seg minst 6000km fra norge!
har ingen sjans å komminiserer eller klager med administrasjon av dette site..vanskelig eller umulige å klare å avbestiller..de bare krever for kjenester de har aldri levert!!!!

Fordeler:
ingen!

jiannis anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - Total svindel

0

Anmeldelse:
Det som står i de tidligere anmeldelsene av prime-date støttes fullt ut. Kontaktforslagene som kommer i posten er helt bak mål, og stemmer ikke med de ønsker jeg selv hadde. Ingen av kontaktforslagene er fra norske kvinner. Etter at jeg blokkerte for mail fra prime-date, har de trukket meg for premium-medlemsskap som jeg ikke har bestilt. 1497 kroner for ingenting! Dette er ren svindel.

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Som beskrevet.

Svein-Erik anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - Svindel

2

Anmeldelse:
Meldte meg inn kun som basis medlem,men nå kommer det purring på 1400 kr.
Har sendt flere mail men ingen svar,hva gjør jeg begynner og bli nervøs av dette..Noen som kan hjelpe??

ronny anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie

Prime-Date - TotAL MISFORSTÅELSE

0

Anmeldelse:
Jeg var på utkikk etter en jeg kunne seile sammen med. Jeg har en middels stor seilbåt oig har seilt mye alene. Men nå som jeg har blitt over 80 år synes jeg det ville være mer betryggende å ha en å seile sammen med, mann eller kvinne, og helst en med litt erfaring. Ved utfylling av søknad om medlemskap ble det en rekke misforståpelser og ingen muligheter til å rette opp etterpå. Da det begynte å komme inn en rekke svar på min e-postadresse skjønte jeg at alt var kommet helt galt ut. Det var stort sett damer i alder fra 17 til ca. 30, og hensikten med å søke kontakt var helt åpenbart en helt annen enn den jeg selv hadde. Jeg har prøvd å finne en adresse jeg kunne henvende meg til, men har foreløpig ikke lykkes i å komme frem. Hvis noen kan gi meg tips om hvordan jeg skal gå frem for å få stoppet dette medlemskapet vil jeg være veldig takknemlig. Hvis vedkommende som skrev en anmeldelse for kort tid siden, STYR UNNA, ser min annonse, vil det være fint å høre fra ham. Jeg er takknemlig for svar.

Fordeler:
For mange er dette en fin mulighet for å finne en partner som passer for vedkommende.

Ulemper:
Små muligheter for å rette opp det man har skrevet. Ingen vei tilbake, bordet fanger!

Prime-Date - Juks

0

Anmeldelse:
Prime date lokker med en begrenset medlemskap. Når du først gjør det er du automatisk Premium medlem selv om du ikke er gitt ditt samtykke, og du må selvfølgelig betale for dette. Prime date trekker penger fra kontoen din uansett noe som er ulovlig. Dette skjedde med meg og prime date vil bli politianmeldt for tyveri av penger. Hold dere langt unna dette stedet.

Sasser anbefaler Prime-Date ikke til venner/familie


Hjem » Allmenne Datingnettsider » Prime-Date