VennerMedFordeler

vennermedfordeler: Velkommen til det beste nettstedet for dating Ønsker du enkelt å starte et forhold med en kvinne eller mann fra din by? Vi hjelper deg med å finne det forholdet du ønsker deg. Bli med nå!

VennerMedFordeler Omtaler

  STYR UNNA!

  Dette er ren SVINDEL! Nettsiden er full av falske profiler. De vil bare bruke dine krediter for å sende meldinger som er dyre. De nekter møter og det er bare bortkastet tid og penger.

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Lureri

  Bortkastet tid

  Siden er fylt med fake profiler. Det koster veldig mye å sende meldinger og de prøver til å få deg til å sende mer og mer meldinger. De vil ikke treffes , de nekter kontakt i andre sosiale medier osv...det er bare svindel, de vil at du skal bruke penger for å kjøpe kreditt, sende mer meldinger osv..

  Fordeler
  Ingenting. Dette er svindel.

  Ulemper
  Fake profiler, de vil bare at du skal kjøpe mer kreditt for å sende meldinger. Anbefales IKKE!

  Svindel

  Jeg var på siden i ca. 2 måneder og chattet med 5-6 damer i forskjellige alder. De unge som ikke bor i nærheter var alle falske profiler med bilder som "reverse photo search" fant lastet opp på nettet for inntil 10 år siden. De to litt nærmere min alder og fra byen min hadde bilder som virket ekte, men ingen ville treffe meg selv om de skriver at de er forelsket i meg. De er sikkert også falske og tjenner på det ved å provosere meldinger fra deg og få deg å kjøpe nye kreditter. Det som jeg synes er at selv om siden har adresse i Slovakia disse "damene" skriver utrolig bra norsk og virker at de er ekte norske damer. Hvis det et sant så er det så vidt jeg vet ulovlig i Norge å utgi seg som en annen. Jeg vil ikke si at alle kontoer er falske men at jeg på 2 måneder fant ikke en eneste har noe å si. STYR UNNA!!!

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Falske profiler, dyrt.

  Svindel

  Har chatter med noen jenter her. Alle er intresert I meg. �nsker å snakke. Men trekker samtalen ut i langdryg. Uten at de vil avtale møte. Etter bruk av haugevis med penger og bruk av kreditter,har jeg spurt om møte. Eller å fortsette samtalen på andre plattformer. Har foreslått WhatsApp. Telegram, Snapchap, etc. Men alle synes det er en dårlig ide. At det er for skummelt og tidlig. At vi ikke kjenner hverandre godt nok. Da har vi minst 30 til 40 meldinger fram og tilbake. Nettsiden er fake. Det eneste formålet er at du skal bruke masse penger på å kjøpe kreditter.STYR UNNA

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Hensikten er kun at du skal bruke penger på kreditter.

  Svindel

  Har chatter med noen jenter her. Alle er intresert I meg. Ønsker å snakke. Men trekker samtalen ut i langdryg. Uten at de vil avtale møte. Etter bruk av haugevis med penger og bruk av kreditter,har jeg spurt om møte. Eller å fortsette samtalen på andre plattformer. Har foreslått WhatsApp. Telegram, Snapchap, etc. Men alle synes det er en dårlig ide. At det er for skummelt og tidlig. At vi ikke kjenner hverandre godt nok. Da har vi minst 30 til 40 meldinger fram og tilbake. Nettsiden er fake. Det eneste formålet er at du skal bruke masse penger på å kjøpe kreditter.STYR UNNA

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Hensikten er kun at du skal bruke penger på kreditter.

  Gode erfaringer

  Leste først om Vennermedfordeler her https://datingmentor.no/anmeldelser/vennermedfordeler/, og fant ut at jeg skulle prøve. jeg angrer ikke.

  Svindel

  Velorganisert svindel fra ende til anne. Har skrevet med mange pene profiler. Alle er veldig positive og sier de er interessert i date når man tar det opp, men det "passer" merkelignok aldrig. Har skrevet med noen nærmest er år, men de har stadig problemer med å finne ut når det "kan passe". Dette er GARANTERT SVINDEL !

  Ulemper
  Pene bilder

  Svindel

  Bare fake profilen som holder samtalen gående for å tømme din kreditt. Hold dere unna

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Fake fake fake

  Det hele er fake satt i system

  Dette må være en av de frekeste dating sider på markedet. Her finnes det stort sett bare falske profiler og disse må være styrt av folk som jobber på heltid med det. Det hele går ut på å chatte og bare chatte for å bruke mest mulig kreditter. Så fort man ikke kontakter profilen blir det helt stille. Hele tiden kommer icebreakers av alt for unge jenter som vil komme i kontakt med deg og chatte. Etter noen chatter blir svarene mer og mer intetsigende og møter blir det aldri noe av. Alltid noen unnskyldninger. Ubegripelig for meg at denne dating siden for så godt omtale ?! Er det også fake ? Ubegripelig også at dette er lovlig ?

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Ingenting

  Scam på forfængelighed

  Læg godt mærke til 2 kommentarer, som giver dette site en god vurdering. Lign. Kommentarer er gjort på lign. Sider. Hvilket burde allerede nu ringe en klokke hos mange.
  Er de feedback og vurderinger givet her ikke nok, så læs videre:

  Måtte af min nysgerrighed tjekke denne side, som så mange andre der er menneskelige og single, måtte jeg se om dette var et rigtigt sted.

  Lige som de positive kommentarer, sådan fungerer denne side.
  Nutidens bedste "scam" eller denne side går ud på, at lure folk for penge på deres ensomhed eller forfængelighed.
  Du vil få en masser af opmærksomhed fra nær og- fjernområder af kvindelige eller mandlige operatører efter dine preferenser. Disse operatører får lønn for, at sidde og udgive sig for en anden person, online jobs for unge, som sidder i Spanien, Grækenland, Malta og lign. Steder.
  - først og fremmest skal det siges, at udgivelse for en anden person er ulovligt og imod lovgivningen for menneskerettigheder via. EU.

  Når dete er nævnt, så vil jeg kort påpege nogle få punkter for oprigtigheder.
  - Profiler er af jenter/kvinder eller mænd fra Østeuropa. Mange har karakterer heraf, lige ledes kan billeder indikerer for herkomst af oprindelse.

  Efter du har oprettet en profil og skrevet lidt, så starter underholdningen. Selv uden profilbillede, eller du gør så mye, vil du få en masse opmærksomhed.
  For at svare tilbage kræves det kredit. Dette må du købe dig til.
  Funktionen for operatørene er at holde samtalerne igang, og få dit til at svare. Jo mere du skriver, jo mere kredit må du opkøbe.

  For 299kr, kan du sagtens få opmærksomhed og en god snak på 20 sætninger, men for din egen skyld. Her anbefaler jeg dig spare de penge, tage på en oprigtig cafe eller butikk, og du kan få absolut samme opmærksomhed/snak/flirten med folk.

  Vil ikke opfordre til prostitution, men er man så ensom, så en tur til Østeuropa vil faktisk bedre kunne svare sig.

  Hvad angår sidens garanti for date og tilbagebetaling, så læs godt op der.
  Du skal min være medlem for 6 måneder. Have kontakt med 7 forskellige i løbet af en uge, og hvis du ikke får dig en date er der fuld refundering.
  - Så længe går min tålmodighed ikke til og teste dette ud, men er os rimelig sikker på du på 6måneder ikke vil få refusion med de krav, udover at hav spænderet min. 20.000kr.

  Fordeler
  Fineste måde at scamme folk på i dag på forfængelighed.
  Hvor mange andre scammer på frygt/virus/datatyveri er dette den næststørste sektor.

  Ulemper
  Jeg synes det amoralsk og tjene penge på andre på denne måde, men os benytte sig af andres identitet/billeder.

  Det funker for meg

  Jeg er overrasket over noen av kommentarene her. Jeg har en annen opplevelse. Så langt har jeg allerede hatt to dater (jeg må si at en av dem var en total katastrofe, men den andre gikk veldig bra ;)
  ), og jeg har funnet noen interessante jenter. Jeg antar at tempoet er nøkkelen. Jenter kan lukte desperasjon og trang. Å være tålmodig og ærlig (og dristig!) vil komme deg lenger til slutt.
  Jeg anbefaler denne siden, jeg er fornøyd med den så langt.

  Fake og Svindel

  De fleste er ansatt der for å få flest mulig til å bruke penger på å sende meldinger.
  Får hele tiden meldinger og spørsmål på en måte som ikke virker naturlig.
  De prøver å få igang en diskusjon så du skriver flere meldinger og svar på helt urelevante spørsmål og de vil ikke gå over på andre sociale medier eller få til et møte. De sier vi må skrive noen dager og bli bedre kjent først. Naturligvis for at du skal bruke penger, ca. 15 - 20 kroner per melding som det koster.

  Også når jeg på ca 60 år plutselig blir kontaktet av 7 kvinner mellom 25 - 33 år, som er tilsynelatende veldig interessert, ringer det en bjelle.
  Er det for godt til å være sant er det oftest det. - STYR UNNA - Rein svindel!

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Svindel.

  Stort sett bare svindel

  Svindel. Fine bilder, man tror man får kontakt med en ekte person, men de i andre enden er ansatt av nettstedet for å få deg til å bruke penger. La oss si det enkelt at 1 av 10 er ekte profil. De samme som svarer på medlingene ee ansatt på andre lignende nettsteder også.

  Fordeler
  Ryddig, liker måten det foregår på.

  Ulemper
  Svidel, svindel. Der blir aldri noe møte, aldri. Bare lokker deg med fagre ord.

  Svindel og bedrag

  Kort og godt svindel. Veldig mange identiske meldinger fra tilsynelatende forskjellige mennesker. Lovnader om møter som aldri blir noe av, dyre meldinger. Siden er full av falske profiler, og slik det ser ut driftet av siden selv. Kun utnytter oss som søker. Ligg unna, du blir lury

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alt, dette er svindel!

  Svindel og bare fiktive profiler

  Jeg har vært på siden i vel et år. Svarene er tilforlatelige og mange virker som det er et ekte mennesker bak svarene, noe det kan være. Helt umulig å møte noen av de du har snakket med selv om de virker interessert i et møte frem til du foreslår et konkret tidspunkt. Da er det alle mulige unnskyldninger benyttet som årsak til at det ikke går å møtes. Bortkastede penger og hold klar av siden. Dette fra en som virkelig har brent seg!

  Fordeler
  Hyggelig side hvis du ikk er ute etter å møte noen fysisk

  Ulemper
  Bare fiktive profiler

  Dette er ren svindel.

  Jentene er "chat-operatører" som får provisjon av meldingene de lokker folk til å sende, gjør man ett bildesøk finner man de samme bildene flere andre steder, en av "jentene" der har bilder som er brukt helt tilbake til 2008, gjorde en test og sendte 3 meldinger, alle besøkte profilen min noen timer etterpå. i samme minutt, en stund senere svarte de meg og det var kun 3 minutter mellom første og siste svar.

  Fordeler
  Ingenting!

  Ulemper
  At det er svindel satt i system.

  Jeg syns denne siden har gitt meg mye!

  Har hatt mange fine samtaler med damer her inne, nå har jeg kommet i kontakt med en nydelig dame. Dette er jo bare helt herlig. Så skjønner ikke helt hva dere mener med alt negativt om denne siden. Er jo så mange nydelig damer her inne.

  Fordeler
  Masse nydelige damer

  Ulemper
  Kunne vært litt billigere

  FAKE

  Absolut fake, pene damer med østeuropeisk bakgrund på alla bilder, vill chatte mer og mer för att lure ut mer penger av dig.

  Fordeler
  Ingen førdel what so ever

  Ulemper
  Att siden finnes og ikke er sperret før svindel

  Denne nettsiden er bare svindel!

  Det er svært dyrt å chatte med andre på dette nettstedet, og damene man kommer i kontakt med er veldig interessert i å chatte, men ikke noe mer. Damene skriver mye om hvor interessert de er i deg og skriver hotte meldinger, men når det kommer til stykket, har de alltid en unnskyldning for at de ikke kan treffes. Men de vil veldig gjerne fortsette å chatte. Jeg har fått akkurat samme melding fra forskjellige damer, selv lengre meldinger som er på bokstaven helt lik melding fra forskjellige damer så det er tydelig at dette er svindel. Det er åpenbart at de bare vil ha deg til å fortsette å chatte for å få deg til å betale i dyre dommer. BARE SVINDEL!!! STYR UNNA!!!

  Fordeler
  Ingenting!

  Ulemper
  Bare svindel for å ta pengene dine!

  Vennermedfordeler-svindel

  Styr unna, vennermedfordeler.com er utelukkende falske profiler som søker å få deg til å sende flest mulig meldinger for å flå deg for mest mulig. Til de som har vært der, vær tøff nok å dra til politiet å anmeld forholdet. Dersom de får flere anmeldelser på samme nettsted, vil de starte etterforskning. Jeg har anmeldt.

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Svindel

  Blir jeg lurt?

  Mistenkelig mange som "liker" en godt voksen mann,men profilene virker ekte,og jeg får "ekte" svar.Ikke noe mas om penger eller noe.Jeg er ikke spesielt naiv,og det er ikke tvil om at det er mennesker av kjøtt og blod bak profilene. Men det som er mistenkelig,er at det alltid er jeg som skal skrive først.Hvis jeg ikke gjør det,hører jeg ikke noe,uansett hvor god kontakt vi har hatt.Og alt som er av tall i meldingene blir sensurert bort,for å hindre direktekontakt.Så hvordan i h.skal det da være mulig å avtale møte med noen?

  Fordeler
  Tilsynelatende vanlige,hyggelige mennesker her inne

  Ulemper
  Sensurering av tall og tekst i meldingene, og en mistanke om at noe ikke er så ekte som det bør være.

  Pess elendig

  Det e som alle andre her sei, styr før fan unna, her e dæ bære falske profila som vil få deg tell å skriv mest mulig. E fanme belliar å lei seg ei hore, før dær veit du ka du får å ka du må betal, enn å sett å kast bort tid å penga på det hær! Men før all del di som har trua på det hær driten kjør på!!

  Fordeler
  Ikke en førbanna dritt ! !

  Ulemper
  Alt me heile sia!! ska reng han Putin å hør om han tar i på ett oppdrag så vi får stopp på dettan fanesmakta!!

  Svindel

  Svindel, bare falske profiler

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Lureri

  Svindel

  Hold unna denne siden, bare falske brukere som ikke vil si noe om seg selv.
  De er der bare for å få deg til å skrive så mange meldinger som mulig.

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  Bare Falske Profiler, Svindel

  Svindel

  Dette er et rent svindelnettsted.
  For all del styr unna!

  Fordeler
  Ingen fordeler

  Ulemper
  Bare rett og slett svindel.


Besøk VennerMedFordeler

Skriv en omtale