VennerMedFordeler

vennermedfordeler: Velkommen til det beste nettstedet for dating Ønsker du enkelt å starte et forhold med en kvinne eller mann fra din by? Vi hjelper deg med å finne det forholdet du ønsker deg. Bli med nå!

VennerMedFordeler Omtaler

  Jeg syns denne siden har gitt meg mye!

  Har hatt mange fine samtaler med damer her inne, nå har jeg kommet i kontakt med en nydelig dame. Dette er jo bare helt herlig. Så skjønner ikke helt hva dere mener med alt negativt om denne siden. Er jo så mange nydelig damer her inne.

  Fordeler
  Masse nydelige damer

  Ulemper
  Kunne vært litt billigere

  FAKE

  Absolut fake, pene damer med østeuropeisk bakgrund på alla bilder, vill chatte mer og mer för att lure ut mer penger av dig.

  Fordeler
  Ingen førdel what so ever

  Ulemper
  Att siden finnes og ikke er sperret før svindel

  Denne nettsiden er bare svindel!

  Det er svært dyrt å chatte med andre på dette nettstedet, og damene man kommer i kontakt med er veldig interessert i å chatte, men ikke noe mer. Damene skriver mye om hvor interessert de er i deg og skriver hotte meldinger, men når det kommer til stykket, har de alltid en unnskyldning for at de ikke kan treffes. Men de vil veldig gjerne fortsette å chatte. Jeg har fått akkurat samme melding fra forskjellige damer, selv lengre meldinger som er på bokstaven helt lik melding fra forskjellige damer så det er tydelig at dette er svindel. Det er åpenbart at de bare vil ha deg til å fortsette å chatte for å få deg til å betale i dyre dommer. BARE SVINDEL!!! STYR UNNA!!!

  Fordeler
  Ingenting!

  Ulemper
  Bare svindel for å ta pengene dine!

  Vennermedfordeler-svindel

  Styr unna, vennermedfordeler.com er utelukkende falske profiler som søker å få deg til å sende flest mulig meldinger for å flå deg for mest mulig. Til de som har vært der, vær tøff nok å dra til politiet å anmeld forholdet. Dersom de får flere anmeldelser på samme nettsted, vil de starte etterforskning. Jeg har anmeldt.

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Svindel

  Blir jeg lurt?

  Mistenkelig mange som "liker" en godt voksen mann,men profilene virker ekte,og jeg får "ekte" svar.Ikke noe mas om penger eller noe.Jeg er ikke spesielt naiv,og det er ikke tvil om at det er mennesker av kjøtt og blod bak profilene. Men det som er mistenkelig,er at det alltid er jeg som skal skrive først.Hvis jeg ikke gjør det,hører jeg ikke noe,uansett hvor god kontakt vi har hatt.Og alt som er av tall i meldingene blir sensurert bort,for å hindre direktekontakt.Så hvordan i h.skal det da være mulig å avtale møte med noen?

  Fordeler
  Tilsynelatende vanlige,hyggelige mennesker her inne

  Ulemper
  Sensurering av tall og tekst i meldingene, og en mistanke om at noe ikke er så ekte som det bør være.

  Pess elendig

  Det e som alle andre her sei, styr fr fan unna, her e d bre falske profila som vil f deg tell skriv mest mulig. E fanme belliar lei seg ei hore, fr dr veit du ka du fr ka du m betal, enn sett kast bort tid penga p det hr! Men fr all del di som har trua p det hr driten kjr p!!

  Fordeler
  Ikke en frbanna dritt ! !

  Ulemper
  Alt me heile sia!! ska reng han Putin hr om han tar i p ett oppdrag s vi fr stopp p dettan fanesmakta!!

  Svindel

  Svindel, bare falske profiler

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Lureri

  Svindel

  Hold unna denne siden, bare falske brukere som ikke vil si noe om seg selv. De er der bare for f deg til skrive s mange meldinger som mulig.

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  Bare Falske Profiler, Svindel

  Svindel

  Dette er et rent svindelnettsted. For all del styr unna!

  Fordeler
  Ingen fordeler

  Ulemper
  Bare rett og slett svindel.

  VennerMedFordeler.com REN SVINDEL

  Nr noe er for godt til vre sant, s er det som regel det. VennerMedFordeler er full av falske profiler med falske bilder. Profilene er betjent at personer som penbart har n oppgave: f menn til sende flest mulig meldinger til 15 kroner stk. De avslrer aldri noe personlig om seg selv.

  Ulemper
  SVINDEL er bare trist

  Venner med fordeler - VennerMedFordeler.com REN SVINDEL

  Nr noe er for godt til vre sant, s er det som regel det. VennerMedFordeler er full av falske profiler med falske bilder. Profilene er betjent at personer som penbart har n oppgave: f menn til sende flest mulig meldinger til 15 kroner stk. De avslrer aldri noe personlig om seg selv.

  Ulemper
  SVINDEL er bare trist

  Mye lureri

  Fin side ved frste yekast, men man stusser at det er s mange kvinner med nkenbilder. Veldig fort prver noen f kontakt. Mye virker autentisk - foto, bosted, etc. Jeg har chattet med tre, alle var meget opptatt at chatten kun foregr i systemet som betyr rund 15 kr per melding. Jeg ble etterhvert skeptisk. Ved en revers sk av noen av fotoene viser det seg at minst halvdelen kommer fra russsiske eller andre fotokilder. Det kan hende at det finnes noen reelle mennesker her, men jeg tror at dette er ren lureri, overveiende.

  Fordeler
  Tja

  Ulemper
  Falske profiler

Besøk VennerMedFordeler

Send inn din egen omtale