Zoosk kommer opprinnelig fra USA og begynte som en Facebook-App. Nå kan man også bruke Zoosk uavhengig av Facebook. I løpet av få måneder kunne 60 millioner Zoosk-brukere glede seg. Nå er 60 000 nordmenn registrte på Zoosk og dette antallet stiger hver dag. Optisk og teknisk er Zoosk.com en tanke kitsj, men er innenfor rimelighetens grenser. Målgruppen er i første rekke yngre mennesker opp til 35 år. Zoosk er en App som kan benyttes med Iphone, Ipad og Android.

Zoosk Omtaler

  Zoosk er ren svindel

  Jeg er utrolig misfornøyd med Zoosk. Alt ser så lovende ut men langt i fra.
  Det hele er en vits. Man får jo aldri svar fra dem man sender meldinger til.
  Tror det hele er styrt av kriminelle. Der det er dem som sender deg di første meldingene. Da du må betale for å sende dem meldinger tilbake. Tror det også er mange falske profiler på Zoosk også. For dem som ikke har betalt enda.. Bare la være, det er bortkastete penger.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Dyrt og utrolig frustrerende.

  Jeg vil ALDRI anbefale Zoosk dating appen

  Jeg har faktisk vært medlem i zoosk i 2 år nå, dette er ikke noe som burde anbefales for noen.. Zoosk virker jo lovende hvis man ikke vet noe om dette, men det er det altså ikke..
  Jeg valgte å bli medlem for å få kontakt med nye mennesker, men hele greia er bare en 1 veis kommunikasjon. Man kan sende meldinger til man ser ``rosa elefanter`` og man vil veldig sjeldent få svar, selvom man skriver ei simpel mel som f.eks. -- Heisann :) Hvordan har du det ? --- Uansett hvor kjekk eller pen man er så nyter dette ikke.. Tro meg! vis du er en person som vil søke kontakt for at man er for sjenert til å gjøre dette ansikt til ansikt så er ikke dette løsningen i det hele tatt.. Det er meget synd for det er mange hyggelige mennesker der ute som sliter veldig mye med akkurat dette, at man er sjenert.. Zoosk er bare svindel altså en stor Scam.

  Fordeler
  Kan faktisk ikke nevne 1 ting og nå er jeg meget seriøs

  Ulemper
  Dyrt og bortkastet tid. Jeg personlig ville heller ha sendt di pengene jeg har brukt på dette til `Redd Barna` Jeg synes dette sier alt !

  Useriøst

  Jag vil vite hvorfor og hvordan jeg kan stanse dette "medlemskapet", da det etter at jeg betalte kr. 312,00 ikke får noe til å fungere. Det er kanskje riktig å kontakte PayPal?

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Mange

  HJELP MEG TIL Å BLI SLETTA!!!

  Jeg var for en tid siden en liten periode der inne, men valgte fort å slette profilen min.
  Jeg prøvde å sende en mail, men fikk aldre svar ..og ser at jeg ennå er der inne :(
  jeg finner ikke mail adressa deres igjen ???
  Kanskje noen kan hjelpe meg med å finne den og gjerne også et telefon nummer.???
  Mvh: Berit

  Ulemper
  Klarer ikke å få sletta profilen min!!!

  Falskt

  Dere kan ikke skrive navn og at den og den har brukt Zoosk når det ikke er sant! Har spurt min kollega siden det sto at hun hadde brukt Zoosk. Det hadde hun aldri hørt om! Hun er forøvirg gift og dere kan bare ikke gjøre sånt! Mannen kan da tro hun er i ferd med å gå fra ham. Samme med en venn som har en samboer, hva vil ikke hun tro når hun ser det? Dere kan skape store problemer for mange mennesker ved å gjøre sånt!

Besøk Zoosk

Skriv en omtale