Omtaler fra denne brukeren

Dyrt og dårlig

C-Date

C-date deler inn medlemmene i landsdeler, ikke i fylker, hvilket gjør det umulig å søke lokalt. Dessuten er det svinaktig dyrt, selv med 12 måneders bindingstid koster det nesten 500 kr pr. måned. For gratismedlemmer finnes ingen kontaktmuligheter i det hele tatt, i tillegg til at både profiler og bilder er sladdet. Her får man intet gratis!

Fordeler
Kanskje siste utvei for menn som har prøvd alt, og er villig til å betale enda mer?

Ulemper
Selv om noen av damene er ekte, er selv de ekte profilene for det meste profesjonelle damer. Opplegget er ellers velkjent fra andre snuskesider. Ingen tvil om at damer vil kunne finne velstående menn her, men stort sett menn som ikke har sjansen andre steder, og da er jo premissene lagt.

Tvilsomt om de overholder sine egne regler

Fristemeg

Som gratismedlem er det lite å hente her. Nettstedet forespeiler riktignok gratismedlemmer å kunne sende inntil 5 meldinger pr. dag til ulike, "ikke betrodde" medlemmer, men man blir hver gang sendt til betalingssiden, underforstått at meldingen ikke ble sendt (?). Det eksisterer ingen utboks, så man kan jo ikke vite det sikkert! Streng sensur, lite informasjon, og et tvilsomt opplegg.

Fordeler
En relativt god del voksne damer som medlemmer. Fokuserer på avstand i km., hvilket jo er praktisk.

Ulemper
Det at nettstedet enten ikke holder hva det lover (inntil 5 meldinger pr. dag gratis), eller unnlater å informere om reglene, trekker ned. Det er dessuten tvil om noen av damene er ansatt for å skrive meldinger man ikke kan lese som gratismedlem, ettersom man gjerne får et dusin meldinger før man rekker å fullføre registreringen (og få godkjent profilteksten). Dessuten er det dobbelt så dyrt som mange andre nettsteder, selv om de også forespeiler 30 % rabatt innen visse tidsfrister, med nedtelling og det hele. Nettstedets språkstil er litt gebrokkent. I det hele tatt inngir ikke dette nettstedet tillit, sensuren er også streng, her er det kun pengene og betalingssiden som styrer. Så styr like gjerne unna, nettstedet har ikke bevist noe som helst, og likheten med andre tvilsomme nettsteder er dessuten slående.

Høy kvalitet - mange profiler

Moteplassen

Møteplassen er en meget god nettside, med gode relasjonstester og mye å se på. Et hyggelig sted å være, ulempen er at man kan nesten bli avhengig!

Fordeler
Oversiktlig og fint nettsted, mange profiler, relativt enkelt å avtale en date. Som gratismedlem kan man lese og sende meldinger til medlemmer som har betalt ekstra, såkalt VIP +.

Ulemper
Ikke mange, men man kan ikke besøke andres profiler uten at det blir registrert av de man besøker.

Uventet kjølig nettside

Sukker.no

Sukker.no er en spesiell nettside: Man har mulighet til å sende meldinger gratis til de som er Supermedlemmer, hvilket jo høres greit nok ut. Det spesielle er imidlertid at damene virker å være på utstilling, en slags gallionsfigurer, og de er uventet snobbete, jeg vil faktisk si blærete :-) Inntrykket er at hvis man er gratismedlem, er det alene nok til at man ikke er interessant!

Fordeler
Mange profiler og utførlige relasjonstester, men man ender gjerne opp med å lure på om damene virkelig er single, eller eventuelt hva deres agenda er.

Ulemper
Man må vel gå ut ifra at de fleste profilene er seriøse, men damene er uvanlig A4: Trimmende, ikke-røykende, med påstått høy utdannelse og fine stillinger.

Nesten gratis - og seriøs

Q500

Profilene er ekte og seriøse nok, men foreløpig ikke så mange. Her kan man også lese og kommentere andre medlemmers blogger og se alle profiler gratis.

Fordeler
Hver 14. dag har man Superfredag, hvor absolutt alt er gratis! :-) Utenom dette, er søkemetodene gode, og relasjonstestene gjør at man kan sammenligne hvor godt man passer sammen på ganske mange definerte områder, hvilket kjennetegner de fleste seriøse datingsider. Også mulighet for å sende vink og bobler gratis, i et begrenset omfang. Et rimelig og godt alternativ for damer!

Ulemper
Foreløpig finnes ikke så mange kvinnelige profiler her som på enkelte andre nettsteder, men selvfølgelig nok menn her, som på de fleste andre datingsider.

Match.com - bedre enn sitt rykte!

Match.com

Match.com er en betalingsside som kan anbefales: Profilene er autentiske, mange og for det meste seriøse. Der andre datingsider har bindingstid og månedlige trekk, tar match.com hele beløpet på en gang, hvilket egentlig er en mer diskret og grei metode, særlig for de som har litt cash de vil bruke. Alt som kreves er at man følger med på når abonnementet går ut, men det gjelder jo for alle datingsider.

Fordeler
Mitt inntrykk er at Match.com er en seriøs og god datingside, fullt på høyde med Møteplassen og Sukker, og i tillegg til de norske profilene, har man også tilgang til profiler over hele verden.

Ulemper
Hvis man ikke er betalende medlem, lar det seg ikke gjøre å endre profilteksten. Uten å være betalende medlem, er det uansett lite å hente her, ettersom man ikke kan lese mottatte meldinger.

replies: