Omtaler fra denne brukeren

Dårlige greier

Be2

Denne siden har mange falske profiler, og du vil få mange mailer av "kvinner" som ønsker kontakt på epost. De skriver alle gebrokkent og tilsynelatende brukt google translate. De skriver alle at de ønsker du skal ta kontakt på gjennom epost istedet for gjennom systemet. Slike adresser: eksempel at eksempel.com

Her er et eksempel på en av de over førti epostene jeg har fått bare ved å være medlem noen dager:

essandracruz (a) outlook (.) com

Be2 brakt profilen din som partner forslag. Så bestemte jeg meg for å skrive til deg. hvordan har du det?
Jeg er en enkel og lett å gå kvinne. Jeg er her for å få en bedre halvdel. hva er hobbyene dine? Jeg er ikke en premium-medlem og ikke kan lese meldinger på her.

For rask og enkel samtale vennligst re ordne min adresse skrive til meg på;

essandracruz (a) outlook (.) com

håper å lese fra deg snart.

Alessandra.

Fordeler
Jeg tror det ikke finnes fordeler her. Styr unna.

Ulemper
Du blir spammet av profiler som ønsker kontakt utenfor systemet.
Det er jo ganske standard, for svindlere vil jeg tro... Du snakker vel da med "ei" som sender deg bilder, og så må du kanskje snakke på skype eller yahoo messenger eller noe sånt, eller kanskje facebook (falske profiler). Så blir du "kjent" med vedkommende, og ønsker at hun skal komme til norge, ... Gjett hva, du vil sannsynligvis bli spurt om du kan hjelpe til å sponse flybilletten, eller ett eller annet. En kammerat av meg gikk i fella på det, og betalte rundt 3000 som skulle sponse en flybillett.... Tror du han fikk se den fine dama? :-D Nei.. Styr unna. For vanlig dating etc, så er vel møteplassen, sukker og tinder, det jeg oppfatter som seriøst og ordentlig.

replies: