Omtaler fra denne brukeren

Bløff,bløff og en og annen virkelig person.

Slemflirt

Det er gratis å registrere seg på Slemflirt. Klart det, når det koster 15 spenn å sende en sms via deres side. Hvis du forsøker å sende mailadresse eller telefonnummer til en kontakt blir disse sensurert vekk.Det en må gjøre er å sende telefonnummer og mailadresse som vedlegg. Ta et foto av det du vil dele og send det.
Jeg byttet adresse under mitt medlemskap på Slemflirt.
Da fikk jeg ca 250 jenter som tilfeldigvis skulle innom den nye byen jeg bodde i , for en kort tid.De skulle bo hos en venninne og vi kunne da ha en trekant. Og nesten alle hadde samme dårlige ortografi og fornemmelse for setningsoppbygning.
Jeg fikk 1600 unge jenter som hadde nybarbert fitte, gikk hjemme og var så kåte at det rant av dem, de var våkne hele natta fordi de var så kåte av å se bildet av meg og de måtte da onanere kontinuerlig. Plutselig var alle innkommende meldinger fra Rogaland, men de skrev Østfolddialekt. Hvis dette er lovlig, hva skal da til for å gjøre noe ulovlig innenfor nettdating? Dette er bare litt om de helt latterlig stereotype jentene som de juger opp inne på kontoret til "Slemflørt". Det frekkeste er at de henvender seg til menn som om vi bare vil pule mindreårige barberte jenter som det renner av.

Fordeler
ingen

Ulemper
Dyrt og fake

replies: