Omtaler fra denne brukeren

Jeg har blitt trukket penger for kreditter jeg ikke har fått dette er rein svindel kommer til å anmelde denne dating siden hvis ikke de som har denne datingsiden ikke betaler meg tilbake pengene mine med en gang.

DinFling

Din flint har trukket penger fra min konto uten at jeg har visst om det.eller kjøpt kreditter på denne siden.Jeg kommer til å anmelde nettsiden hvis ikke pengene kommer inn på min konto så fort som mulig.

Fordeler
Det er ingen fordeler å være her dessverre trodde dere var en seriøs datingside.Har ikke møtt noen her ,jeg har bare brukt masse penger her på ingenting.

Ulemper
Jeg synes denne siden bare er svindel å bare for å lure penger utav godtroende mennesker,som aldri møter noen på denne datingsiden.

Jeg får ikke avtale noe her på denne siden .jeg tror at dette er bare for å suge penger ut av folk jeg vil ha penga mine igjen har skrevet mange meldinger her inne fprcikke avtsler med noen her tror st det bare er a lure folk til å bruke penger å at de s

DinFling

Jeg er veldig skuffet over denne nettsiden her.når jeg skal lage en avtale med noen her så blir stedet jeg skriver borte så jeg okke får treffe noen her.Jeg tror de som har denne nettsiden bare er ute for å lure folk å tjene penger på det.Jeg er veldig skuffet over denne nettsiden.Tror det bare er faøske profiler her inne.Dette må dere gjøre noe med dere kan ikke lure folk på denne måten.

Fordeler
Jeg har fått mange meldinger her inne.

Ulemper
Jeg har bare brukt mange penger her på dette nettstedet uten å treffe noen her.Dette er bare å lure folk.

replies: