Omtaler fra denne brukeren

Stopp trekken på kortet mitt. Kanskje familien godtar meg

DinFling

Jeg har alltid vært en mann som har gjort rett og rede for
meg og jeg har alltid møtt andre som har vært redelige helt til nå. Det startet i julimnd. i 2018. Tok et prøveabbonent til Kr.49.- som skulle stå i 3 dager. Der tok jeg dessverre feil. I oktober/ november , blir jeg varslet fra banken om utgiftene som kommer hver mnd. og som jeg ikke har godkjent eller gjort rede for. 3 kontoer er lagt til (nesten 1000 kr mnd.) Kan dette være lovlig? De jeg har snakket med kaller det ren svindel og bør anmeldes.
En annen ting at det finnes ikke en mulighet i deres repetoar hvor det går å melde seg av eller bli slettet. Er det lov? Ser at andre etterlyser en kode for å bli slettet. Vær så
snille mot meg å send meg den for nå orker jeg ikke mer. Dette tar livet av meg. Jeg får ikke sove om natta p.g.a.dette
Er i dårlig forfatning ellers også p.g a sykdom. Hvis det ikke skjer straks blir min konto sperret og det er ikke jeg som sperrer den men familien har satt ned foten her. Vær litt greie å send meg koden så er alt over fra min side. Hvis ikke er jeg redd det blir en helvets reise men som ikke jeg skal delta i. Sier takk på forhånd jeg for at dette kan ordnes på denne måten.

Fordeler
Ingen fordeler.

Ulemper
Ser ikke ut til at det er mulig å komme ut av det uten masse trøbbel. Koster masse penger.

Stopp trekken på kortet mitt. Kanskje familien godtar meg

Slemflirt

jeg tok et prøveabbonnement hos dere i juli. Det var ikke noe for meg. ga beskjed til dere om det og forsendelsene fra dere stoppet heldigvis opp.. Alt så ut til ordne seg. Nå er det sånn at jeg ikke lenger håndterer min økonomi. Det er min datter som gjør det av praktiske grunner. Hun oppdaget at jeg fremdeles betaler7-800 kroner pr mnd. Og det for noe som jeg ikke har og heller ikke vil ha. Nå er det krise i familien for det visste jeg ikke. Dette kan ikke fortsette så jeg ber om at det blir stoppet øyeblikkelig. Min pensjon går med til leger og medisiner.

replies: