Casual Dating

Rekkefølge:

1

Anmeldelser av og erfaringer fra Slemflirt

Slemflirt

Slemflirt.com Leter du etter et stabilt seksuelt forhold eller en quickie? Vi matcher for deg!

Leter du etter sex-forhold eller quickie? Vi vil matche deg!
Les mer »

Besøk Slemflirt

2

Anmeldelser av og erfaringer fra DinFling

DinFling

Dinfling - Dinfling stedet hvor du finner frekke fling og flirts

Dinfling er alltid dit første valg når du ser etter en erotisk fling, bli med i dag og få fort underholdning!
Les mer »

Besøk DinFling

3

Anmeldelser av og erfaringer fra BareEnNatt

BareEnNatt

Finn et erotisk møte i ditt område Finn et *erotisk møte* Finn et *erotisk møte* - bareennatt.com
Les mer »

Besøk BareEnNatt

4

Anmeldelser av og erfaringer fra Rampetepiker

Rampetepiker

Den # 1 dating site for enlige voksne i Norge - Rampetepiker.no
Har du noen gang prøvd dating på nettet? Vel, hvorfor ikke?

Dating nettsteder er sensasjonelt populært i dag. Og med kvinner i særdeleshet! Du er ensom, hun er singel så dere begge har minst én ting til felles. Og det er et ideelt sted å starte et forhold med!

Konseptet med online dating - dampende og flørtende
Rampetepiker.no er ditt pass til en verden av E dating i Norge. Tusenvis av profiler å velge mellom. Et stort antall av chatrooms pluss muligheten til å starte en privat samtale med en hot person du synes er intere
Les mer »

Besøk Rampetepiker

5

Anmeldelser av og erfaringer fra NaughtyDate

NaughtyDate

NaughtyDate PERSONALS

NaughtyDate personals is the best way to find that someone special. NaughtyDate is a leader in connectingsinglesthrough our extensivepersonals dating service. NaughtyDate is a safe dating service for singles, and a great place for people to have fun. Test the waters or finally meet that special someone for a long-term relationship.
Les mer »

Besøk NaughtyDate

6

Anmeldelser av og erfaringer fra OneNightFriend

OneNightFriend

OneNightFriend - Dating Site for Easy Meetings

Here at OneNightFriend we think that online dating should be fun, not so serious and true to life, as many people think. We take a casual approach to dating. Find a date for tonight easily with our friend finder - an online dating service allowing you to search for local matches and for open relationships. OneNightFriend is the place where millions of singles meet online in search of naughty relationship in their local area.
Les mer »

Besøk OneNightFriend

7

Anmeldelser av og erfaringer fra FlirtFair

FlirtFair

På flirtfair.no har du nå sjansen til å møte sexy damer for flørt og moro!
Du er singel og syns det er kjedelig å sitte alene hjemme? Du lengter etter sexy damer som er åpen for sex i det fri, Sidesprang eller Sextreff? På flirtfair.no har du nå sjansen til å møte sexy damer som gjerne vil treffe deg for sexchat og som er helt tent på å møte deg. Det er bare fantasien din som setter grenser på hvor langt du vil gå og det er sikker noen sexy damer i nærheten din som liker det samme som deg. På flirtfair.no finner du alt fra milf til Domina. Bare sjekk ut profilene fra sexy damer allerede i dag
Les mer »

Besøk FlirtFair

8

Anmeldelser av og erfaringer fra AdultCupidon

AdultCupidon

Den beste dating site for enlige voksne i Norge - adultcupiodon.com
Har du noen gang prøvd dating på nettet?

Dating nettsted blir bare mer og mer populært, med en stor andel økende kvinner! Du er ensom, hun er singel så dere begge har minst én ting til felles. Og det er et ideelt sted å starte et forhold med!

Prøv ut Adultcupidon.com og finn en du kan bli glad i nær deg i ditt nærmiljø
Les mer »

Besøk AdultCupidon

9

Anmeldelser av og erfaringer fra Lisa18

Lisa18

Your favorite global casual dating service

Lisa18 is your number one casual dating service around the globe. Meet open minded people to live out your fantasies - check out now!
Les mer »

Besøk Lisa18

10

Anmeldelser av og erfaringer fra C-Date

C-Date

Du har kommet til riktig sted. Få kontakt med voksne mennesker som også er ute etter casual kontakter. Uforpliktende stevnemøter er casual date. C-date er den beste adressen til casual matchmaking. Casual date gjør det mulig for voksne mennesker å få oppfylt ønsker om seksuell tilfredsstillelse. Og det beste er at det ikke finnes krav om forpliktelser. Enten du leter etter en uforglemmelig natt eller kanskje heller en lengre affære, så setter C-date deg i kontakt med andre mennesker som vil og ønsker det samme som deg.

Med casual dating er det meste tillat men ingenting et krav. C-date lar
Les mer »

Besøk C-Date

11

Anmeldelser av og erfaringer fra Badults

Badults

Badults.no - Nettdating for skitne kvinner og menn - badults

Leter du etter en skikkelig frekk kvinne eller mann som kan ta deg med storm? Noen som kan spice opp en kjedelig hverdag til at den blir så het at du må si stopp? Badults.no er det rette stedet for å finne noen som er like naughty som deg. Hva er badults, spør du? Bad adults er voksne mennesker som liker å være vågale, skitne, og frisinnede. Er du en av dem, eller vil du møte slike mennesker? Som sagt, Badults.no er det riktige stedet! Den ultimate møteplassen på nett for casual dating, vanlig dating, gay dating, osv. Jeg garanter
Les mer »

Besøk Badults

12

Anmeldelser av og erfaringer fra GetNaughty

GetNaughty

Get naughty dating site. Chat rooms online - getnaughty.com

Feel like getting into an affair? Wanna meet new people and lark around? Go chat online on getnaughty.com and have a time of your life! Online chat rooms will show you how to flirt for real and make sure you are naughty enough to fit the trend. Don’t miss a chance to try yourself!
Les mer »

Besøk GetNaughty

13

Anmeldelser av og erfaringer fra Loveaholics

Loveaholics

A UNIQUE ONLINE DATING REMEDY FOR SINGLES ADDICTED TO FLIRTING

Date with Loveaholics! Make new friends, chat and flirt with singles and arrange real naughty dates. Whenever you are up for some naughty times, simply log in and join chatrooms full of singles who seek to flirt without serious intent and all the vanity of a relationship. Experience something new, exchange naughty photos, and browse thousands of steamy personals of local flirts.
Les mer »

Besøk Loveaholics

14

Anmeldelser av og erfaringer fra Flirt.com

Flirt.com

Online dating tjeneste for den fødte flørter

Bli medlem av en verden med gratis online dating på Flirt.com. Få nye venner og finn den store kjærligheten eller noen for et romantisk og flørtende forhold. Bla gjennom tusenvis av kontaktannonser fra single menn og kvinner på jakt etter en date som kanskje kan føre til noe mer spennende og langsiktig enn kun en flott kveld tilbrakt sammen i en pub eller restaurant.
Les mer »

Besøk Flirt.com

15

Anmeldelser av og erfaringer fra CasualPartners

CasualPartners

Casual partners er siden du burde sjekke ut når du er ute etter spennende dates, eventyr og interessante mennesker. Vi har medlemmer fra alle steder i Norge og det er flere enn du tror som leter etter casual partners! Det spiller ingen rolle om du er på jakt etter en affære, ONS eller om du bare vil bli kjent med sexy damer og menn. Hos casual partners er det du som bestemmer hvor grensene er og hvor langt du vil gå. For å få din egen profil på casuals partners trenger du bare å registrere deg, skrive litt om deg selv og dine interesser, laste opp et fint bilde av deg og så er du klar for dati
Les mer »

Besøk CasualPartners

16

Anmeldelser av og erfaringer fra Chat Affairs

Chat Affairs

Chat Affairs
Les mer »

Besøk Chat Affairs

17

Anmeldelser av og erfaringer fra MaxxFlirt

MaxxFlirt

Adult Dating Service | Singles & Couples & Swingers

Maxxflirt.com is the hottest adult dating site where you can experience sex dating and explore your sexuality. Join Free and browse thousands of erotic personal.
Les mer »

Besøk MaxxFlirt

18

Anmeldelser av og erfaringer fra OnlyDates

OnlyDates

Only Dates - Nettverket for hete flørter

Moro med OnlyDates

Vi finner en passende partner for en pirrende date til deg. Registrer deg nå, så får du kanskje en het date allerede i kveld. Vil du se flere medlemmer? Da er det bare å registrere seg gratis!
Les mer »

Besøk OnlyDates

19

Anmeldelser av og erfaringer fra Sidesprang

Sidesprang

Velkommen på siden hvor alt er lov, og sidesprang et must!
Ja, sex er deilig. Jo mer sex desto bedre. Mer øving, mer erfaring... og mindre stress, ikke minst! Vi på sidesprang har fastslått (som mange nordmenn) at bra og sikker sex kan bare forbedre livskvaliteten! Sex er for mennesker som medisin som må tas noen ganger per uke (eller noen ganger per dag) for at man fortsetter å leve sunt. Og da er det uhyre irriterende når sexpartneren din "har hodepinne", "magepinne" er alltid "trøtt" hver natt DU ønsker å ha litt moro. Vi har alle følt samme måte som deg, og vi bestemte oss at det ikke går
Les mer »

Besøk Sidesprang

20

Anmeldelser av og erfaringer fra Casual Dating Norway

Casual Dating Norway

Her finner du lett en uforpliktende date. Du får velge mellom mange som tenner på de samme tingene som deg. Det er gratis å registrere seg, og nettsiden er enkel å navigere rundt på. Det er mange profiler tilgjengelig. Har du lyst til treffe og tilbringe tid med noen som ikke er din ektefelle, kjæreste eller partner? Har du lyst til være i forhold uten forpliktelser? Er du interessert i å erfare et forhold utenfor konvensjonelle grenser? Hvis du er en av dem som er på jakt etter tilfeldige møter, uforpliktende dates, bli med Casual Dating Norway nå!

Med 100% gratis basis-medlemskap kan du b
Les mer »

Besøk Casual Dating Norway

21

Anmeldelser av og erfaringer fra Club4

Club4

Forsiden | Club4 - Erotisk medlemsklubb for frisinnede og fordomsfrie mennesker


Les mer »

Besøk Club4

22

Anmeldelser av og erfaringer fra DailyFlirt

DailyFlirt

Daily Flirt - Nettverket for hete flørter

Moro med Daily Flirt

Vi finner en passende partner for en pirrende date til deg. Registrer deg nå, så får du kanskje en het date allerede i kveld. Vil du se flere medlemmer? Da er det bare å registrere seg gratis!
Les mer »

Besøk DailyFlirt

23

Anmeldelser av og erfaringer fra Fetish Norge

Fetish Norge

Fetish Norge | Finn Partner med din Fetish i Norge

Har du en liten hemmelighet som du har lyst til å dele med en spesiell person? Hva enn det er som får blodet ditt til å bruse, her har du Fetish Norge., Fetish Norge
Les mer »

Besøk Fetish Norge

24

Anmeldelser av og erfaringer fra iHookup

iHookup

What makes iHookup different from all the other cookie-cutter online dating sites out there?

For one, iHookup is perfect for guys and girls who are looking for casual dating, no-strings-attached relationships and online fun. What also makes iHookup so special is that we match our members based on chemistry. No other site does it! This means you can actually see if you have chemistry with guys and girls before meeting them. You'll be able to tell right away if things are going to sizzle without actually setting up a date. You can devote more time to meet local singles who you share mutual a
Les mer »

Besøk iHookup

25

Anmeldelser av og erfaringer fra Knullsiden

Knullsiden

Registrer deg gratis på Knullsiden.com | Norges største nettsted for sexdating

knullsiden.com er Norges største nettsted for sexdating. Bli medlem i dag og møt Norges kåteste damer
Les mer »

Besøk Knullsiden