Dette er en sexorientert datingside der hovedfokuset er på sex. Siden har over 140.000 medlemmer, og det er stadig over 1000 innlogget. Det er blitt opprettet 25 635 kontaktannonser, og det er lagt inn 224 768 bilder. Her treffer du mange likesinnede på jakt etter alt i fra en aldri så liten kjapp en, eller et livslangt forhold. enten du måtte være heteroseksuell, homofil, bifil eller transeksuell har ingenting å si, alle legninger er velkomne, og du finner garantert det du leter etter her. Enten om du er kvinne er du så og si garantert en knullekontakt. Det er gratis å opprette konto, og siden er lett å bruke. Slå deg løs, og bli medlem, kanskje du får ditt livs opplevelse på denne siden. Det kan bli det beste du noen sinne har gjort, og du vil garantert ikke angre! prøv i dag, og finn drømme personen din.

BodyContact Omtaler

  iddiotisk

  Bodykonrakt er bare noe iddiotis tull
  Man blir jo blokka for ingenting å så får du ikke vite hvorfor eller få kontakta noen om det heller .

  Fordeler
  Ikke en dritt 🤬

  Ulemper
  Alt fot lett å høre på dem som meller inn noe galt og når man blir blokkert for man ikke mekling om det en gang og ikke om noe der man kan henvenne deg

  betaling

  Utrolig bra,har fått masse kontakter,og gleder.Et skår i gleden ,jeg får ikke fornyet mitt medlemskap.jeg har visa og det har godt ok.Nu går ikke det ,så jeg trenger HJELP.Hjelp meg.På forhand takk.
  Mvh. Carsten Sandvold. (jegvilsuge)

Besøk BodyContact

Skriv en omtale