Fristemeg - 8 Anmeldelser

Fristemeg Logo

20% anbefalt, 8 Anmeldelser

  1. Fristemeg
  2. Fristemeg Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Fristemeg

Fristemeg

Fristemeg er det frekkeste NOR singler fellesskapet langt

Vi satt ut å skape et morsomt sted å møte med dette området. Et sted hvor alle har de samme mål og ingen vil ta dating for seriøst. Så blir det moro på samme måte som det er i den vanlige verden. Gutta og jentene her er i form og nyte litt moro.

Fristemeg Details

Hits: 2065

URL: http://www.fristemeg.no/

Kategorier: Erotiske Kontakter

Anmeldelser: 8


Fristemeg anmeldelser (8):

Fristemeg - Hvis noen er interessert ...

0

Anmeldelse:
Jeg leter etter en mann som kan holde meg med selskap de ensome ukene samboeren min er i nordsjøen. Har veldig lyst til å prøve analsex, men typen min nekter. Så hvis du har erfaring med analsex er det er pluss Du må også være opptatt av diskresjon

kontakt meg> v.ht/asstrid

ASStrid anbefaler Fristemeg til venner/familie

Fristemeg - Svindel og sensurering

0

Anmeldelse:
Bare bortkastet tid på å finne dame da du får ikke gitt/fått adressen, telefonnummer, e-mail,.. da alt du/henne prøver å kontakte hvor som helst blir sensurert. Kun chatte hele tide mens pengene ruller vekk. Har prøvd å utveksle foto med nedskrevet adresse, telefonnummer, e-mail etc og da blir fotoene sensurert. Kun foto av hva dere vil vise ansiktet, kropp etc.. Virkelig frustrerende å bli lurt!

Fordeler:
Hyggelig å chatte hvis du er steinrik og dum uten å få dame/mann til sex.

Ulemper:
Sensurering og pengene ruller vekk.

Jens anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - Svindel

1

Anmeldelse:
Jeg gikk inn på siden fordi jeg var nysskjerrig og singel. Men prøvde det i en mnd uten å få kontakt med noen av jentene som var der. Ville si opp abb mitt, men oppskriften de gir på sine help sider for å si opp abb eksiterer ikke.
Noen andre som kan gi meg råd hvordan jeg kommer ut av denne avtalen?

Fordeler:
Ingen, kun svindel

Ulemper:
Automatisk fornyelse av betaling og umulig å si opp avtalen

Rune Wiik anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - SVINDEL

7

Anmeldelse:
Jeg meldte meg inn for å se hva dette var for noe..Etter å ha blitt trekt 3x9 kr. ble konto tømt uten at jeg ble gjort oppmerksom på det. I tillegg ble ikke noe av "tjenestene" blink/liker/eller melding satt i funksjon og da jeg prøvde å gjøre admin oppmerksom på det ble denne admin på den norske siden satt ut av funksjon. I stedet dukket det opp Admin ifra div.land jeg ikke ville ha noe med å gjøre å true med at jeg ville få bøter på 24.000.- per måned om jeg ikke oppga kredittkortet mitt til dem...SÅ DETTE ER KRIMINALITET PÅ HØYT NIVÅ
Samme "ADMIN" ifra australia,japan,USA,mexico med mer truet og å ødelegge min pc og IP adresse..

Fordeler:
INGEN

Ulemper:
TØMT KONTO
INGEN FUNKSJON PÅ INTERNETT SIDEN
TRUSLER IFRA LEDERE PÅ NETTSTED

Frank Seva anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - Bare svindel

0

Anmeldelse:
Ingen ekte damer her, bare webkamera modeller som skal lure deg å bruke penger.

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Det er bare ulemper med denne siden.

Bare svind anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - Juks og svindel

0

Anmeldelse:
Jeg meldte meg inn, og skulle betale noe jeg trodde var et prøvemedlemsskap til 9,- dagen i tre dager. Etter jeg har fylt inn betalingsinformasjon blir jeg sendt videre til et tilbud om kjøp av oppgraderinger og noe som viste seg å være krediter til en liveshow side. Disse hadde ingen Ja/nei alternativer, og gav inntrykk av å være tilbud man kunne benytte seg av siden. Det var ikke før senere jeg la merke til en lysegrå link helt øverst på siden som sa "Nei, jeg vil hoppe over dette". Mitt 27 kroners medlemsskap kostet meg 500 kroner. Ja, jeg kunne sikkert vært enda mer oppmerksom, men OBS, siden er designet for å lure deg.

Vel inne og med en opprettet profil ble jeg umiddlebart kontaktet av 9 forskjellige damer i "nærheten" av meg med forespørsel om å chatte. Jeg hadde allerede da såpass dårlige erfaringer med siden at jeg regnet med at dette var scam også. For sikkerhets skyld forsøkte jeg å svare på to av henvendelsene, men det kom ikke mer tilbakemeldinger.

Mitt klare råd er : HOLD DERE LANGT UNNA! Dette er bare lureri.

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Alt fremstår som svindel og lureri

Sveinung anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - Tvilsomt om de overholder sine egne regler

0

Anmeldelse:
Som gratismedlem er det lite å hente her. Nettstedet forespeiler riktignok gratismedlemmer å kunne sende inntil 5 meldinger pr. dag til ulike, "ikke betrodde" medlemmer, men man blir hver gang sendt til betalingssiden, underforstått at meldingen ikke ble sendt (?). Det eksisterer ingen utboks, så man kan jo ikke vite det sikkert! Streng sensur, lite informasjon, og et tvilsomt opplegg.

Fordeler:
En relativt god del voksne damer som medlemmer. Fokuserer på avstand i km., hvilket jo er praktisk.

Ulemper:
Det at nettstedet enten ikke holder hva det lover (inntil 5 meldinger pr. dag gratis), eller unnlater å informere om reglene, trekker ned. Det er dessuten tvil om noen av damene er ansatt for å skrive meldinger man ikke kan lese som gratismedlem, ettersom man gjerne får et dusin meldinger før man rekker å fullføre registreringen (og få godkjent profilteksten). Dessuten er det dobbelt så dyrt som mange andre nettsteder, selv om de også forespeiler 30 % rabatt innen visse tidsfrister, med nedtelling og det hele. Nettstedets språkstil er litt gebrokkent. I det hele tatt inngir ikke dette nettstedet tillit, sensuren er også streng, her er det kun pengene og betalingssiden som styrer. Så styr like gjerne unna, nettstedet har ikke bevist noe som helst, og likheten med andre tvilsomme nettsteder er dessuten slående.

Martin anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Fristemeg - Svindel?

1

Anmeldelse:
Jeg er ingen "trailersjåfør/søppelkjører" men stedet er ikke verdt 500,00 i mnd. Selv som fullt medlem, må man hele tiden oppgradere for å liksom få kontakt. Hvert medlem der litt og null respons. Sendt ut flere meldinger. Men funnet ut at mange av profilene går igjen på andre siter hvor det ikke er respons.
Kaller siden svindel. Men det er min mening

Strike anbefaler Fristemeg ikke til venner/familie

Skriv en anmeldelse av Fristemeg

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende


Ja, jeg ville anbefale Fristemeg til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Fristemeg til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Fristemeg


Hjem » Erotiske Kontakter » Fristemeg