Velkommen til G-punktet.no! Norges mest avanserte datingtjeneste for voksne menn, kvinner og par som søker partnere for nye seksuelle opplevelser. De benytter et avansert match making system som gjør at tjenesten selv velger ut andre brukere som passer din profil, men du kan naturligvis også benytte deg av de mange søkefunksjonene som finnes på denne nettsiden. Du kan også sende private meldinger, opprette grupper, laste opp bilder, og lage en hotlist med favorittpersoner. Siden har en egen webshop. Hele tjenesten er 100% gratis å benytte og du forplikter deg ikke til noe som helst ved å registrere deg. Lyst til å bli en del av dette? Det er enkelt og gratis å registrere seg og du får tilgang til en rekke avanserte funksjoner som hjelper det å finne den rette for deg.

G-Punktet Omtaler

  Beste sex date side

  G-punktet var faktisk den beste sex datings siden som fantes. Synd den ble lagt ned. På tide å få noe lignende tilbake. Markedet er der

  Fordeler
  Møtte flere herlige mennesker der

  Ulemper
  Begynte å bli endel fake profiler etterhvert

  Faktisk gratis

  Denne nettsiden er faktisk gratis. Selvfølgelig da kraftig overvekt av menn der, men har kommet over kvinner der med reelle hensikter også.

  Fordeler
  Reelt gratis (sannsynligvis reklamefinansiert)

  Ulemper
  Kraftig kjønnsubalanse

Besøk G-Punktet

Send inn din egen omtale