Hetetreff er en online dating plattform som har som mål å hjelpe single mennesker med å finne kjærligheten. Plattformen tilbyr et bredt utvalg av funksjoner for å hjelpe brukerne med å finne en passende partner.

For å registrere seg hos Hetetreff, må brukerne først fylle ut en omfattende profil, med informasjon om seg selv og hva de ser etter i en partner. Dette gir andre brukere en god forståelse av hvem de er og hva de ønsker.

Hetetreff har et avansert søkeverktøy som lar brukerne søke etter andre brukere basert på forskjellige kriterier, inkludert alder, kjønn, bosted og interesser. Dette gjør det enklere for brukerne å finne noen som passer til deres ønsker og krav.

Plattformen har også et chat-verktøy som gir brukerne muligheten til å kommunisere direkte med andre brukere. Dette gir brukerne en sjanse til å bli bedre kjent med hverandre før de eventuelt bestemmer seg for å møtes ansikt til ansikt.

Hetetreff tar også sikkerhet og personvern svært alvorlig, og har flere sikkerhetssystemer på plass for å beskytte brukerne mot svindel og bedrageri. Det er også mulig å rapportere mistenkelig aktivitet til Hetetreffs team for å sikre at plattformen forblir trygg for alle brukere.

Plattformen tilbyr også en premium-tjeneste for brukere som ønsker å få tilgang til ekstra funksjoner og fordeler. Med en premium-konto, kan brukerne for eksempel se gjennom andre brukeres profiler uten å være synlige selv, og de kan også sende ubegrensede meldinger.

Alt i alt, tilbyr Hetetreff en god måte for single mennesker å finne kjærligheten på. Plattformen har mange funksjoner og verktøy som hjelper brukerne med å finne en passende partner, og tar også sikkerhet og personvern svært alvorlig. Med enkel registrering og et stort brukerbasert tilbyr Hetetreff en god sjanse for å finne kjærligheten.


HeteTreff Omtaler

  Seriøsitet

  Denne siden er ikke seriøs og det er kunn penger det dreier seg om. Fine bilder men useriøse damer.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Useriøs
  Dyrt.

  Reinspikka Svindel

  Det er bare svindel på denne og flere andre lignende sider jeg har vært inne på koster flesk og blir bombadert med meldinger så fort du vil treffes så vil de bli bedre kjent sier di etter og ha shattet over flere tusen kroner inledningsmelding lokker gjerne med treff samme dag men bare tull
  Ingen som vil treffe bare tømme lommeboka di på shatten

  Fordeler
  Tidsfordriv dyrt sådan ellers er det ingen

  Ulemper
  Du blir fort blakk om du ikke ser teininga

  Hete Treff er en svindel

  Nettsider som Hetetreff er reine svindler. Ikke la deg lure i fella da kan koste deg flere hundre lapper hvis ikke tusen.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Du blir lurt av idioter

  anja-oral

  dette er ei luremus låver treff men trekker seg alltid, luremus

  Fordeler
  fine bilder av pornostjerner

  Ulemper
  alt

  lureri

  paralellside til vil ha deg .lurt trill rundt .påstår de bor der og der ,spør så om noe konkrete ting derifra vil de ikke svare ,begynner med en hel del babbel om og gjerne kysse ,lettere og rimeligere og ta et vakkert bilde med i fjæra og runke .bruker vil ha deg siden

  Fordeler
  absolutt ingen

  Hvis noen er interessert ...

  Jeg leter etter en mann som kan holde meg med selskap de ensome ukene samboeren min er i nordsjøen. Har veldig lyst til å prøve analsex, men typen min nekter. Så hvis du har erfaring med analsex er det er pluss Du må også være opptatt av diskresjon

  kontakt meg> ujeb.se/asstrid

  SVINDEL

  BÆRE SVINDEL ....
  DE ER SVINDEL .....


  TREKKE PENGER OG SKJER IKKE DET SOM VI E HER FOR PÅ DETTE NETTSIA ......

  SVINDEL ....

  HVA I ALLE VERDEN ER DETTE FOR NOE !!!
  DE BÆRE TREKKER ALT JEG HAR OG FAEN MEG INGEN TREFF ELLER HAR ALDRI MØTT NOEN ...... ER DET FETTE MULIG .....

  DET E BÆRE SHIIIIIIIIIIIT SOM INGEN FÅ KONTAKT MED NOEN ENN Å SNAKKE MED DEM GJENNOM MELDINGER SOM VI MÅÅÅÅ BETALE FOR Å DA TREKKER DE ALT JEG HAR .....

  HERREGUD AT FOLK GIDD TIL DETTE HVEM I FAEN E DE SYKE MENSKER SOM E SÅ SYKE AT DE BÆRE STJELE PENGER .....

  . Waste of time .

  Født.
  Hold dere langt unna
  Skynisk
  Galskap stupid design Make the money issues traffic nothing is real is just f****** bullshit everything is bullshit I have no words I can not see how it's allowed to do this cynical Lionel f****** Earth Titanfall for people made those people behind burnin' motherfucking have build

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Allllt .
  Juks å bedrag .
  Jeg tester ut ordentlig slik at du skal slippe å gå i fella


  Du er seriøst idiot om du leker her
  God jul

  juks og bedrag

  denne nettside er bare juks og bedrag fra første melding du sender og som noen andre sier så har jeg selv oppdaget dette.
  datastyre meldinger tilbake selv om du prøver å være seriøs så lopper de deg for penger og ved å svare i løse lufta..
  når du endelig har avtalt møte så trekker de seg i siste liten grunnet at de ikke finnes i virkeligheten.

  Så til dere som leser dette så prøv å forstå at dette er stor svindel som er vanskelig å oppdage for du kan bli litt for engasjert i bilder og svar her inne

  Fordeler
  mange fine bilder

  Ulemper
  alt av uærlighet

  Svin

  Dette er bare tull som de andre her skriver,heldigvis ikke betalt noe. Men skjønte fort her er noe galt å bare ute etter å tjene penger der, muligens datastyrte meldinger.eller fjortiser som skriver meldinger. Å alle skriver på samme måte, samme hvor de kommer fra.

  Fordeler
  Ingen, visst noen fordeler få man noen fine bilder

  Ulemper
  Svindel å tapping av konto etc

  juks og bedrag

  har vært inne på hetetreff ca 2 uker og enda ikke funnet noen,men det har kommet over 100 meldinger hver dag,har svart på noen men det meste er bare tull,bare prat og ikke noe konkret.
  Alle spør om forskjellige ting bare for å få et svar tilbake,,dette er bare så useriøst som det kan bli...fytte rakkern for noe dritt mennesker som sitter bak å styrer her..

  Fordeler
  Mange søte profiler og bilder av forskjellige damer fra 18 år og oppover

  Ulemper
  Alle har forskjellige versoner men når du kommer i kontakt med noen er det bare sørsmål øm alt mellom himmel og jord,
  de som sitter å styrer er nok profesjonelle snyltere.

  Juks?

  Man får følelsen av at nettstedet lager mange av profilene selv og har et team som haler ut av deg penger i chat med røring runt grøten.

  Mange av bildene er av amerikanske personer med amerikaske bilde i bakgrunnen.

  De profilene som fremstår som "ekte" skal chatte i det uendelige. Dyrt tull. Jeg tror jeg drar på supern for å sjekke damer heretter. Gir bedre resultat.

  Fordeler
  Over 100 mail fra interesserte chatte glade kåte damer som alle ser ut til å ha samme ordvalg og samme formuleringer...

  Ulemper
  De trekker flere ganger fra kredittkortet ditt. Kjøper du en chatpakke så anbefales det at du gjør dette med Paygoo. De trakk alt som var på kortet i tre jafser. Glad jeg ikke brukte kredittkort tilkoblet en bakkonto.

Besøk HeteTreff

Skriv en omtale