ModneKontakter

ModneKontakter - Finn flørter og spennende sexkontakter anonymt Har du lyst på en sexy flørt eller er du på utkikk etter en spennende tid? Her på ModneKontakter er ingenting umulig og det er så anonymt som du ønsker at det skal være. Du vil finne attraktive kvinner og menn som passer til dine preferanser. Det registreres nye medlemmer hver dag, som alle leter etter nye eventyr og lidenskap i livet. Livet er kort, så hvorfor ikke registrere seg? Sørg for at du ikke går glipp av denne muligheten, registrer deg på ModneKontakter med det samme!ModneKontakter Omtaler

  Bare svindel

  Bare falske profiler. Slste bort 4000 kr p en uke med flinke svindlere. Advar alle mot dette svindlernettstedet

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Slsing med penger og tid

  Hold deg bort fra denne siden

  Siden er fake fra A til . Samme meldinger hele tiden. Ingen vil kommunisere p en annen mte, bare p selve siden slike at man er ndt bruke penger til chatte. Jeg tror at det er bare noen idioter som sitter med Google translate for sende meldinger. Ikke bruk en kroner p denne siden uansett, hva du tror. Serveren sitter i Nederland, eierene til websiden sitter i Curacao. osv.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Massevis

  kjempedvindel dette her.modnekontakter

  charter og charter med falske profiler.de flinke til og prate. kommer med flrtemeldinger nr det er noe de ikke ksn svare p. skriver drlig engelsk av og til. nr man sier det til dem s blir dem sure. Nr dem begynner og skrive drlig norsk og nekter p en date. trekk deg ut. Jeg brukte heldigvis bare 1500 der inne. verste svindelen jeg vrt borti.

  Fordeler
  ingen

  Ulemper
  mange

  SVINDEL

  Denne siden er en stor FAKE. Bare tull. Alle str frem med ansikts bilde og vil gjerne mte deg, men vil chatte og chatte, s tr de ikke og bruker masse idiotiske unnskyldninger som lett viser at siden er en stor svindel. 600 kr for og sende 60 meldinger er svindel. STYR UNNA.

  Fordeler
  NULL fordeler. En fordel er dette, det er hvis du har lyst til kaste penger ut av vinduet.

  Ulemper
  HAHAHAHAHA

Besøk ModneKontakter

Send inn din egen omtale