Treffeldredamer - 4 Anmeldelser

Treffeldredamer Logo

16.7% anbefalt, 4 Anmeldelser

  1. Treffeldredamer
  2. Treffeldredamer Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Treffeldredamer

Treffeldredamer

Treffeldredamer - Modne kvinner og deres beundrere - treffeldredamer

Treffeldredamer er en dating-plattform for eventyrlystne modne kvinner. Lyst på en affære med en sexy cougar? Registrer deg nå og bli med på en hot safari!

Treffeldredamer Details

Hits: 1579

URL: http://www.treffeldredamer.no/

Kategorier: Erotiske Kontakter

Anmeldelser: 4


Treffeldredamer anmeldelser (4):

Treffeldredamer - Juks og fanteri,fslske profiler

0

Anmeldelse:
Denne dating siden er bare juks og svindel!Styr unna.Jeg var medlem der i 10 dager for å se hva dette var for noe.Fikk noen meldinger og venneforespørsler,greit nok,ble ikke mer av det.Sa opp medlemskapet etter 10 dagerjeg fikk virkelig pengene tilbake,betalte med konto fra PayPal og pengene sto på konto etter 1 dag og tok de ut med en gang sånn at treffeldredamer møtte en tom konto hvis de prøvde seg.
Etter at jeg sa opp kontoen,beholdt profilen,strømmet det inn meldinger,79 stykker,41 kyss og 57 venneforespørsler.Og dette dagen etter oppsigelsen.Hvor var alle disse når jeg var medlem tro.Det var de samme profilene som aendte meldinger som sto online på hjemmesida.
Eneste kreden de skal ha er at det ikke var noe tull med 14 dagers angrefristen.
Ellers er alt fake på denne siden.Styr unna.
Jan

Fordeler:
Ikke diskusjon ved oppsigelse når du sier opp før angrefristen utkøper,lett å si opp via mail

Ulemper:
Bare falske profiler

Jan,penivul anbefaler Treffeldredamer ikke til venner/familie

Treffeldredamer - SVINDEL!

1

Anmeldelse:
Jeg prøvde dating side for første gang noensinne. Kostet kun 25 kr for 7 dagers prøveperiode, og jeg så opp alt etter 5 dager fordi jeg merket fort at alle profilene var falske! Mye oppmerksomhet men kun 1 melding fra hver. En holdt samtale og ville møtes, men så dukker en ny profil opp med samme bilde og jeg skjønte greia. Hun svarte ikke på email heller som hun desperat ønsket. I dag ble jeg trukket 1500 kroner fra kortet og fikk email om at jeg hadde sendt oppsigelsen feil sted. Jeg ringer Banken og eventuelt politiet for å få igjen pengene og gi treffeldredamer.no FINGERN TILBAKE!

Fordeler:
Ingen

Ulemper:
Du blir svindlet for minimum 1500 kr!

Ola nordma anbefaler Treffeldredamer ikke til venner/familie

Treffeldredamer - treff eldre damer=treff scammere

1

Anmeldelse:
Treffeldredamer virket først som et bra sted...for en naiv person!
Bare fake profiler, et sant slit å få sagt opp medlemskapet sitt (for du må betale for å se profiler og sende/lese meldinger). Tar meg hardt i nakkeskinnet for at jeg ikke forstod at dette bare var tull.

Baffled anbefaler Treffeldredamer ikke til venner/familie

Treffeldredamer - Pengemaskin ved at man betaler for gaver til falsk

0

Anmeldelse:
På denne datingtjenesten kan man chatte gratis. Slik sett skiller den seg ut fra den opplagte svindel-bedriften som nå står bak over 20 datingtjenester med 100 % lik design der bare navnet er endret, og hvor man betaler (8-10 kroner) for hver eneste melding som man sender til falske profiler.

Mange av profilene på Treffeldredamer er ut fra bildet sitt usedvanlig vakre og sexy. De fleste er i 20-30 års alderen. Av en eller annen grunn legger alle ut bare ETT bilde, selv om det er lagt opp til at man legge ut mange bilder.

Man kan ta kontakt med en annen profil ved å sende en melding (gratis), og/eller ved å sende et kyss (gratis), og/eller ved å sende en "gave". Gavene er naturligvis bare et lite bilde/ikon av et materielt objekt, og prisen for å sende slike gaver varierer fra 20 kroner og opp til ca. 150 kroner.

Når man kjøper en gave til en profil, får man nesten alltid en gave igjen. Og denne gaven kan ha kostet dem over 100 kroner. Men så stopper kontakten merkelig nok opp! Den andre gidder ikke en gang å legge en melding ved den sendte gaven. Så hvorfor bruker de etter hvert hundrevis av kroner på å sende en gave tilbake, når de ikke er det minste interessert i å følge opp? Den eneste forklaringen må være at personen bak profilen er ansatt av datingtjenesten, og fungerer som LOKKEDUE for at brukerne skal kjøpe gaver til "ham/henne". Disse lokkeduene slipper nok å betale for gavene de sender tilbake.

Mange av profilene er ut fra profilbildet heslige og forferdelige å se på, naken eller ikke, så antagelig er mange av profilene genuine.

De eneste profilene som jeg har blitt kontaktet av (uten at jeg først har tatt initiativ), er spam-profiler UTEN bilde som inviterer deg over til en camgirl-tjeneste eller til en datingtjeneste tilhørende den ovenfornevnte svindel-bedriften som står bak over 20 datingtjenester med 100 % lik design.

Fordeler:
Man blir i første omgang overrasket over hvor mange vakre damer som angivelig bor i dette landet. ;-)

Ulemper:
Hvis du mottar en gave, men ingen kontakt utvikles deretter, så ta for gitt at du har blitt lurt av en lokkedue som arbeider for datingtjenesten.

Rolf Kenneth anbefaler Treffeldredamer ikke til venner/familie

Skriv en anmeldelse av Treffeldredamer

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende


Ja, jeg ville anbefale Treffeldredamer til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Treffeldredamer til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Treffeldredamer


Hjem » Erotiske Kontakter » Treffeldredamer