ModneNettTreff

ModneNettTreff - Finn flørter og spennende kontakter anonymt

ModneNettTreff Omtaler

  Storkoser meg med denne siden.

  Anbefaler alle med å registrere seg her. Har ikke angret ett sekund etter at jeg registrerte meg. Må si jeg var skeptisk til denne siden, men har nå truffet to jenter jeg har daglig kontakt med. Storkoser meg med denne siden. Er mange hyggelige jenter her. Anbefaler siden på det sterkeste. Det er også veldig lett å bruke siden. Oversiktlig og fin.

  Fordeler
  Koselige damer det er lett å snakke med.

  Ulemper
  Litt mange unge jenter.

  Fake profiler, svarer mange på en gang, og svarene går på kryss og tvers, god dag mann-økseskaft

  Du får meldinger på noe du ikke har spurt om, eller du får ikke svar på den meldinge du skrev, men på noe helt annet som åpenbart var til en annen person. De sendere en clickbait, med invitasjon til sex, også holde deg gående med kos og klems, og hva ska du idag da søten? Det er totalt dust, de som svarer kan ikke rettskvin,g har lite ordforråd, og på profilen står det universitetsutdannet.

  Fare og svidel

  Denne siden er full av fake profiler som kun er ute etter deg til bruke mest mulig penger p noe som aldri kommer til skje. Styr unna.

  Fordeler
  Ingen

  Ulemper
  Alle tenkelige

  Svindel alt sammen

  Dette gjelder for ModneNettTreff, Modneflrteplassen og Modneflrteeventyr. Mange kvinnelige profiler er registrert p alle disse tre. I den ene bor f. eks "Klarfordeg" i Oslo, mens i den andre i Hordaland, og den tredje i Hedmark. P en og samme tid. Damene vil gjerne chatte, men pstr de alltid m bli bedere kjent fr de vil bli med p en date. Det er opplagt at disse damene fr betalt for hver melding mennene sender. Kan ikke pst at alle er fake, men har ikke kommet over noen reelle. En annen ting merke seg er at mens det tilsynelatende er veldig mange damer, er det relativt f menn damene har velge mellom. Opprettet selv en profil som kvinne, og utvalget var ikke bra for damene. Hvorfor er damene p disse sidene da? For tjene penger p lure menn.

  Fordeler
  Overhode ingen fordeler. Burde ikke vrt tillatt. SVINDEL!

  Ulemper
  Blir loppet for penger.

  Bullshit

  Bokstavelig talt akkurat samme siden som modenaffaere.com Serist, etter registrering er det nyaktig samme siden, med samme profilerbilder men med endrer navn. Bare mannskit hele greia.

  Ulemper
  Bortkastet tid og penger.

  Strlende

  Her er det ENDELIG ei datingside som er 100% seris og virkelig bra! Her merker man at det ikke er fake nr damer skriver og med tanke p at det ikke raser inn med 50 mnd i lpet av hver time er ogs et godt tegn! Prisen er billig og det er heller ikke abonnement :) STERKT ANBEFAL!

  Fordeler
  Ekte profiler og serise damer!

  Ulemper
  Ingen!

Besøk ModneNettTreff

Send inn din egen omtale