NyeSjanser

Nyesjanser - Registrer deg, få ubegrenset tilgang, og start flørtingen! Ja, det er så enkelt. Som medlem av Nyesjanser vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke Interface, side på side og enda flere sider med bilder og mulige matcher, og alle søkemuligheter du trenger for å finne det du leter etter... fort.

NyeSjanser Omtaler

  Min favorittside.

  Denne siden overgikk alle forventninger jeg hadde. Må innrømme jeg var skeptisk i starten, men tok ikke lang tid før jeg ble hektet. Jeg har enda ikke funnet den rette, men jeg har flere som er interessert. Problemet er at jeg nå har funnet meg tre damer, men kan ikke velge meg selv ut en favoritt. Så dette var ikke forventet. Super side. Anbefales.

  Fordeler
  Oversiktlig og enkel side å bruke

  Ulemper
  Ingen egen mobil app som jeg kan se, men det er ikke noe problem å bruke mobilen på denne siden.

  Swingers klubber er stengt, men denne siden fyller tomrommet!

  Jeg og kjæresten min(vi er begge jenter) er veldig aktive i swingers milijøet og går en del på sex klubber i utlandet normalt. Nå som Covid har herjet så har det vært veldig lite/ingen aktivitet i vårt lokale milijø og utenlandsreiser har det vært null av. Vi har fått med oss svært mange menn her på alt fra trekanter til gangbangs! Denne siden vil jeg påstå har reddet sexlivet vårt! Det er så enkelt og så åpen kommunikasjon blant folk her, folk er rett frem angående hva dem vil. Anbefales på det sterkeste om du er ute etter sex!

  Fordeler
  - Godt utvalg. - Mye damer og menn!! - En blir fort populær!

  Ulemper
  - Vi får så mye meldinger at vi kan ikke svare alle. - Syns det er litt dumt at dem ikke har premium medlemskap (derfor 4 stjerner)

  Svindel - må stoppes

  Rett før du går tom for coins dukker det opp en posnostjerne. Slett, slett, slett

  Fordeler
  Design eller ingenting.

  Ulemper
  Løgn og fanrerier

  meetchat.club/sweety98

  Jeg anbefaler dette nettstedet til deg >> meetchat.club/sweety98

  Endelig fr jeg meg noe!

  Jeg har alltid vrt veldig sjenert nr det kommer til det motsatte kjnn, p andre dating sider s fler jeg at jeg alltid m ta initiativet, noe jeg ikke er flink til. P nyesjanser s er det lagt opp til sex og de fleste jeg snakker med er veldig imtekommende og pne. Noe som gjr det veldig lett for meg som ikke er s fremp av natur. Jeg fr en del meldinger og en del rare foresprsler, men jeg ignorerer bare de jeg ikke er interessert i.

  Fordeler
  Siden er lagt opp p en mte som gjr snakk om det meste veldig naturlig. Sosialt

  Ulemper
  pen profil s alle kan se deg

  NyeSjanser er en total.... SVINDEL.

  NyeSjanser er en total "SCAM" bare fake profiler, var der i ca. 1 mne og fikk over 2000 meldinger fra "damer" som ville i kontakt med meg, jeg bor p en litten plass og hadd aldri sett noen av de fr. Etter ha pratet med noen av dem og dessverre brukt en del penge, fikk jeg flelsen av at jeg skrev med folk som jobber for Nye Sjanser og ikke ekte bruker. Jeg ga noen av de jeg pratet med enkle sprsml som alle der bor her i byen vil kunne ha svart p, og bad dem ogs om en selfie foran en kjent butikk eller byggning. Alt jeg fikk var drlig unnskyldninger og sinte svar. Fant dessverre ut for sent at klikker du p det lille hjerte ved siden av profilnavnet kommer det frem at profilen ikke er kontaktbar med andre ord FAKE. Kort sagt du betaler veldig dyrt for at prate med annsatte, hvis jobb er at f deg til bruke en masse penge uten at du har noe igjen for det. HOLD DEG LANGT VEKK FRA NYE SJANSER..... RENT SVINDEL.

  Fordeler
  Ingen.

  Ulemper
  RENT SVINDEL.

  Bra side men litt dyrt for en student p 21.

  Meldte meg inn her etter anbefaling fra flere venninner p universitetet. Jeg er veldig glad i eldre menn, men har ikke noe i vennekretsen min, s for mte noen s er dette her et flott verkty! Traff en gift mann her p 48 r som jobbet som direktr i et stort firma, og det var vrt utrolig spennende bli tatt p middager og snn med ham. Men p grunn av covid s har det ikke vrt s mye middager i det siste. Men vi mtes fortsatt litt p studenthybelen min nr han har tid. Bruker fortsatt siden nr jeg har rd, men jeg liker snakke litt fr jeg mter noen men det er litt dyrt for en student som meg... Men jeg klager ikke!

  Fordeler
  Masse deilige menn!

  Ulemper
  Ikke den billigste siden

  En drm! Kjempe side!!

  Den her siden har virkelig snudd opp ned p hverdagen min! S utrolig masse snille og hyggelige damer det er prate med. Frst fikk jeg ikke s mye meldinger, men etter ha lastet opp noen bilder av meg selv og laget en profil tekst fikk jeg veldig mye oppmerksomhet. N snakker jeg bde med ei alenemor p 39 r, samt ei godt voksen dame p 60. Jeg har litt problemer med velge hvem jeg vil ha, men det flotte her er at de vet ikke jeg snakker med hverandre!

  Fordeler
  Flotte damer Masse meldinger

  Ulemper
  Dyrt

  Totally fake

  Fake profiles in all cases. Only purpose is to suck off as much money as possible. Hopeless site.

Besøk NyeSjanser

Send inn din egen omtale