Sidesprang - Erfaringer, anmeldelser og klager

Sidesprang Logo

50% anbefalt, 1 Anmeldelser

  1. Sidesprang
  2. Sidesprang Anmeldelser
  3. Skriv en anmeldelse av Sidesprang

Sidesprang

Velkommen på siden hvor alt er lov, og sidesprang et must!
Ja, sex er deilig. Jo mer sex desto bedre. Mer øving, mer erfaring... og mindre stress, ikke minst! Vi på sidesprang har fastslått (som mange nordmenn) at bra og sikker sex kan bare forbedre livskvaliteten! Sex er for mennesker som medisin som må tas noen ganger per uke (eller noen ganger per dag) for at man fortsetter å leve sunt. Og da er det uhyre irriterende når sexpartneren din "har hodepinne", "magepinne" er alltid "trøtt" hver natt DU ønsker å ha litt moro. Vi har alle følt samme måte som deg, og vi bestemte oss at det ikke går an å bli frustrert, stresset og ha det verre på jobb, alt på grunn av en partner som er bra bortsett fra i senga! Ja, vi har opprettet en nettside for alle som vil ha et sidesprang! Hos oss får du trygt og anonymt lete etter personer som deg - de har lyst til å nyte i deilig sex som ikke fører til komplikasjoner! Si nei til fitte- og kukmangel og registrer deg her hos sidesprang.no! Vårt mål er å tilby en service som hjelper en finne partnere for herlige sidesprang, uten at de fører til komplikasjoner.

Sidesprang Details

Hits: 1081

URL: http://www.sidesprang.no/

Kategorier: Casual Dating

Anmeldelser: 1


Sidesprang anmeldelser (1):

Sidesprang - sidesprang..rubbish!

0

Anmeldelse:
jeg har prøvt dette som gratis medlem.. fikk mails hvert mimute nesten))) ..som ikke kunne leses som gratis medlem, men en kan bare fantaserer om hvordan jeg kunne få så mange å skriver til meg..uten å ha hverken bildet eller noe opplysninger!!!
bare tull... selføgelig du må abonerer for å lese et brev fra alle som vill knulle med deg)))
fikk ei som skrev hennes mail så sende jeg et mail til henne fra Trondheim.. fill svar fra Kenya))))..hun spurte om penger selføgelig..
til og med å sletter meg som gradis medlem er ren marerit..finnes ikke instrukser for dette..denk om jeg hadde gitt min konto nummer til de!!!!!!

Fordeler:
ingen

Ulemper:
alt!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv en anmeldelse av Sidesprang

  • din e-postadresse er ikke synlig for andre besøkende


Ja, jeg ville anbefale Sidesprang til venner/bekjente
Nei, jeg ville ikke anbefale Sidesprang til noen
Ingen relevans /ingen kommentar


Send meg en e-post når en annen skriver en anmeldelse av denne nettsiden

Send meg en e-post når noen svarer på min anmeldelse

Besøk Sidesprang


Hjem » Casual Dating » Sidesprang