Trengerkos

1.

 Registrer deg å fyll ut din profil informasjon. Å legge til et profil bilde vil bedre din profil veldig og gi deg mer suksess. Klikk på aktivering linket i din bekreftelses mail og du kan starte å matche med en gang!

2.

 Begynn å matche og starte din første samtale. Se hvem du liker og ikke liker og legg dem til dine favoritter. Start å chatte, send og mod ta bilder og kanskje noe mer vil skje.

3.

 Når du matcher med en profil, kan dere begge starte en samtale, start å flirte eller gjør noe mer... frekt ;) det avhenger av deg. Våre medlemmer har grenser, men, ikke spark inn døren med dine frekke fantasier med en gang.


Trengerkos Omtaler

  Masse ledige damer!

  Ble overveldet over hvor mange damer som søker menn her inne. Har nå kommet i kontakt med flere damer. Godt utvalg. Har ikke angret ett sekund på å ha meldt meg på her. Dette fyller tiden og jeg storkoser meg.

  Fordeler
  Brukervennlig og mange ledige damer

  Ulemper
  Prøvde å laste ned mobilapp, men fant ikke.

  Dette virker veldig useriøst.

  Fikk, på en Søndagsmorgen, inn en melding fra ei dame der jeg ble bedt ut på middag ute, samt desert hjemme hos henne. Jeg tenkte umiddelbart at hun der har jeg lyst til å treffe, men da kom det frem at hun ikke ville treffe meg den dagen, hun kom heller ikke med noen grunn. Så etter å ha gått igjennom dette, så virker det var egentlig som om de fleste meldingene man får kommer fra samme sted. Så hensikten må være å tjene penger på at man sender dem melding uten at du får noe igjen...

  Fordeler
  🤣🤣

  Ulemper
  Virker useriøst., har også for dårlige søkealternativer...så styr unna, men det gjelder forsåvidt også alle andre lignende sider....

  Bellaorocky

  Nyfiken sidae

  Nå føler meg meg ikke ensom lengre.

  Denne siden må jeg få lov til å anbefale alle som ser etter en jente å snakke med. Har nå truffet en kjempe hyggelig koselig jente her. Føler meg ikke ensom lengre. Selv for meg, så klarer jeg å skjønne denne siden. Lett å bruke.

  Fordeler
  Enkelt å bruke, lett å forstå. Hyggelige jenter de jeg har snakket med. Virker som godt utvalg, men jeg forholder nå meg til favorittjenta mi.

  Ulemper
  Finner ingen egen mobil app.

Besøk Trengerkos

Send inn din egen omtale