Trengerkos

1.

 Registrer deg å fyll ut din profil informasjon. Å legge til et profil bilde vil bedre din profil veldig og gi deg mer suksess. Klikk på aktivering linket i din bekreftelses mail og du kan starte å matche med en gang!

2.

 Begynn å matche og starte din første samtale. Se hvem du liker og ikke liker og legg dem til dine favoritter. Start å chatte, send og mod ta bilder og kanskje noe mer vil skje.

3.

 Når du matcher med en profil, kan dere begge starte en samtale, start å flirte eller gjør noe mer... frekt ;) det avhenger av deg. Våre medlemmer har grenser, men, ikke spark inn døren med dine frekke fantasier med en gang.


Trengerkos Omtaler

  Prøver meg på trekant!

  Nå som både meg og to andre venninner har fått oss elskere fra denne siden, så skal vi nå prøve å få oss en trekant minst. Vi får se. En skikkelig opphissende side! Jeg har måtte melde meg av en annen side da det var mangel på menn. Gikk over hit og har ikke angret et sekund.

  Fordeler
  Lett å komme i kontakt med likesinnede

  Ulemper
  Ingen klager.

  Svindel

  Denne siden sender haugevis med meldinger, angivelig fra damer i nærheten av hvor man bor. Men om man prøver å svare så kommer det bare unnskyldninger/ bare rør, eller ingenting igjen.
  Det samme gjelder også de fleste lignende sider..
  PS, jeg har sannsynligvis fått flere meldinger enn det finnes damer i området, en del av dem ser også ut til å være "gjengangere" fra andre lignende grupper...

  Fordeler
  Ingenting...

  Ulemper
  Ingenting godt å si....

  Helt rått

  Ikke lenge etter jeg meldte meg på denne siden, så fikk jeg kontakt med en helt utrolig fin, hyggelig og snill dame. Har fått masse henvendelser av ledige single damer her, men holder meg til denne ene damen. Er så fornøyd med denne siden. Fant det jeg var ute etter. Er mere enn nok jenter her. Så vil anbefale med å registrere seg på siden. Har ingen ting å utsette. Er i tillegg kjempeunderholdning. Helt super side.

  Fordeler
  Enkel side å navigere seg igjennom, brukervennlig og mange hyggelige jenter.

  Ulemper
  Ikke noe spesielt å utsette. Skulle ønske det var mulig å sende gratis meldinger.

  Masse ledige damer!

  Ble overveldet over hvor mange damer som søker menn her inne. Har nå kommet i kontakt med flere damer. Godt utvalg. Har ikke angret ett sekund på å ha meldt meg på her. Dette fyller tiden og jeg storkoser meg.

  Fordeler
  Brukervennlig og mange ledige damer

  Ulemper
  Prøvde å laste ned mobilapp, men fant ikke.

  Dette virker veldig useriøst.

  Fikk, på en Søndagsmorgen, inn en melding fra ei dame der jeg ble bedt ut på middag ute, samt desert hjemme hos henne. Jeg tenkte umiddelbart at hun der har jeg lyst til å treffe, men da kom det frem at hun ikke ville treffe meg den dagen, hun kom heller ikke med noen grunn. Så etter å ha gått igjennom dette, så virker det var egentlig som om de fleste meldingene man får kommer fra samme sted. Så hensikten må være å tjene penger på at man sender dem melding uten at du får noe igjen...

  Fordeler
  🤣🤣

  Ulemper
  Virker useriøst., har også for dårlige søkealternativer...så styr unna, men det gjelder forsåvidt også alle andre lignende sider....

  Bellaorocky

  Nyfiken sidae

  Nå føler meg meg ikke ensom lengre.

  Denne siden må jeg få lov til å anbefale alle som ser etter en jente å snakke med. Har nå truffet en kjempe hyggelig koselig jente her. Føler meg ikke ensom lengre. Selv for meg, så klarer jeg å skjønne denne siden. Lett å bruke.

  Fordeler
  Enkelt å bruke, lett å forstå. Hyggelige jenter de jeg har snakket med. Virker som godt utvalg, men jeg forholder nå meg til favorittjenta mi.

  Ulemper
  Finner ingen egen mobil app.

Besøk Trengerkos

Send inn din egen omtale