Anmeldelser av, erfaringer med og klager på datingnettsider

EksotiskFlirt

Sex Dating   •   7 Omtaler

Eksotiskflirt er en plattform for voksne, med tusenvis av medlemmer som registrerer seg hver dag! Kan du lett finne drømme profilen, ved å bruke vår søkeverktøy. Eksotiskflirt har laget et sikkert miljø for medlemmer til å flørte online. InteLes mer »
Bareflort

Casual Dating   •   2 Omtaler

Din neste store forelskelse er kun ett klikk unna! Les mer »
Slemflirt

Casual Dating   •   15 Omtaler

Slemflirt.com Leter du etter et stabilt seksuelt forhold eller en quickie? Vi matcher for deg! Leter du etter sex-forhold eller quickie? Vi vil matche deg!Les mer »
NextLove

Single Foreldre Dating   •   7 Omtaler

Hjelp deg å finne din NextLove! NextLove ble stiftet i 2013 for å tilby en tjeneste for single og skilte foreldre, og de som ønsker å møte de, for å skape varende og meningsfulle forhold. Vi har laget dette samfunnet for å hjelpe deg å finneLes mer »
HeteTreff

Erotiske Kontakter   •   16 Omtaler

Hetetreff.com Registrer deg, få ubegrenset Tilgang og start flørting! Ja, det er så enkelt. Som medlem av Hetetreff vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke Interface, sider og sider og enda flere sider med bilder og mulige maLes mer »

Casual Dating   •   5 Omtaler

ModneFlørtPlassen - Finn flørter og spennende kontakter anonymt

Les mer »
NyeSjanser

Casual Dating   •   8 Omtaler

Nyesjanser - Registrer deg, få ubegrenset tilgang, og start flørtingen! Ja, det er så enkelt. Som medlem av Nyesjanser vil du ha alle verktøyene du trenger. Et lett-å-bruke Interface, side på side og enda flere sider med bilder og mulige matchLes mer »
Victoria Milan

Utro Dating   •   10 Omtaler

Savner du lidenskap? Fanget i et momotont kjærlighetsløst forhold? Er du lei av at partneren din reiser så mye, eller ønsker du bare å sprite opp hverdagen? Victoria Milan er dedikert i å skape en trygg, anonym og konfidensiell møteplass. VLes mer »
Hyggelig Treff
Cheeky Lovers

Casual Dating

CheekyLovers - where cheeky dating fun never ends Join the colorful and magical world of dating! Thousands of US cheeky lovers are waiting for real fun and for their matches. Become the epicenter of cheeky people's attention, male or female, now!Les mer »

Omtaler

  Vennermedfordeler-svindel - VennerMedFordeler

  Styr unna, vennermedfordeler.com er utelukkende falske profiler som søker å få deg til å sende flest mulig meldinger for å flå deg for mest mulig. Til de som har vært der, vær tøff nok å dra til politiet å anmeld forholdet. Dersom de får flere anmeldelser på samme nettsted, vil de starte etterforskning. Jeg har anmeldt.

  Fordeler
  Ingenting

  Ulemper
  Svindel

  Blir jeg lurt? - VennerMedFordeler

  Mistenkelig mange som "liker" en godt voksen mann,men profilene virker ekte,og jeg får "ekte" svar.Ikke noe mas om penger eller noe.Jeg er ikke spesielt naiv,og det er ikke tvil om at det er mennesker av kjøtt og blod bak profilene. Men det som er mistenkelig,er at det alltid er jeg som skal skrive først.Hvis jeg ikke gjør det,hører jeg ikke noe,uansett hvor god kontakt vi har hatt.Og alt som er av tall i meldingene blir sensurert bort,for å hindre direktekontakt.Så hvordan i h.skal det da være mulig å avtale møte med noen?

  Fordeler
  Tilsynelatende vanlige,hyggelige mennesker her inne

  Ulemper
  Sensurering av tall og tekst i meldingene, og en mistanke om at noe ikke er så ekte som det bør være.

  Voldsomt trykk fra kåte menn! - Norsk Flirt Club

  Her er mennene så kåte at dem gidder ikke å introdusere seg selv engang. Det er litt turnoff for min del, men heldigvis er det en del med god folkeskikk også, og de har jeg hatt flere av på besøk i sengen min. Ikke misforstå meg, jeg bruker portalen utelukkende for sex selv, men når de ikke gidder å spør hva jeg heter engang så får jeg litt avsmak. Virker som om noen har litt overtenning men det er kanskje normalt for en sex portal som denne?

  Fordeler
  Ekstremt mye menn i mitt område.

  Ulemper
  Flere er så kåte at jeg blir nesten skremt! De glemmer folkeskikk og manerer!

  Eldorado for folk med fetisjer! - Voksen Eventyr

  Vanlig sex har aldri vært noe for meg, jeg er veldig oppslukt i alt som innebærer spenning og er skittent! Jeg liker alt fra wetsex, føtter, BDSM, sexleketøy, rollespill osv... Endelig har jeg funnet en side med masse likesinnede på! Jeg trenger ikke å skamme meg innpå her, som jeg gjør innpå de klassiske dating appene.

  Fordeler
  Beste siden jeg har prøvd for folk som liker det litt utenom det vanlige!

  Ulemper
  Syns det er dumt de ikke godtar flere betalings metoder enn kort!

  Sexkontakt gjort enkelt! - Kosestund

  Jag var väldigt desperat och ny i Norge när jag hittade webbplatsen kosestund.\\r\\nJag flyttade hit i samband med arbete men kämpade för att hitta en sexvän.\\r\\n\\r\\nNu har jag faktiskt fler sexvänner och letar efter ännu mer! Jag får aldrig tillräckligt med kuk. Och som variation, lyckligtvis finns det ett bra urval här!

  Fordeler
  älskar sajten, den är direkt och männen är snygga

  Ulemper
  önskar att det fanns en webbkamera-funktion också