Tid For Kos

TidForKos er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres produktkategoriene inkluderer interiør, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og gaveideer.

Selskapet har et stort fokus på å tilby kvalitetsprodukter fra lokale produsenter og håndverkere. Deres sortiment består av unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.

Deres interiørkategori inneholder en rekke produkter som tekstiler, puter, tekstilpynt, speil, lamper og veggdekorasjoner. Disse produktene er perfekte for å sette ditt eget preg på hjemmet, og gir mulighet for å skape en unik og personlig stil.

Hjemmebrent-kategorien inneholder produkter som kaffebønner, te, krydder, sauser, syltetøy og marmelade. Alle produktene i denne kategorien er laget av lokale produsenter og gir en ekte smak av Norge.

TidForKos har også et stort utvalg av håndverkprodukter som keramikk, glasskunst, trearbeider, smykker og kunst. Disse produktene er unike og håndlagde, og gir mulighet for å finne noe spesielt og personlig.

Deres tekstilkategori inneholder produkter som sengetøy, håndklær, duker, pledd og puter. Alle produktene i denne kategorien er laget av høy kvalitet og gir mulighet for å skape en mer komfortabel og hyggelig atmosfære i hjemmet.

Sist men ikke minst, har TidForKos en gavekategori som inneholder en rekke produkter som passer perfekt som gaver. Deres gaveideer inkluderer blant annet interiørprodukter, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og smykker.

TidForKos har et bredt utvalg av produkter som passer for alle, og gir mulighet for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres fokus på lokale produsenter og håndverkere gir mulighet for å finne unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.


Tid For Kos Omtaler

  FÃ¥tt mange koselige kontakter

  Har lenge følt meg alene og ensom. Etter at jeg registrerte meg her, så har jeg fått meg flere koselige kontakter. Begynner å forelske meg i tre damer. Er nå et luksusproblem. Har alltid noen å snakke med. Må takke denne siden. Veldig fornøyd.

  Fordeler
  Koselige damer og god service. Enkel oversiktlig side. Enkel å bruke og forstå.

  Ulemper
  Kunne vært flere betalingsmetoder.

  Svært mye kåte menn

  Jeg blir overrent av meldinger fra kåte menn, og jeg elsker det! Prøver å chatte minst mulig, å møte fortest mulig, i og med det koster en del.

  Fordeler
  Lett å få kontakt.

  Ulemper
  Det koster.... Men ingenting i livet er gratis? :)

  Får ikke logget inn

  Siden er ganske grei men jeg får ikke logget inn. Jeg får mange henvendelser fra kvinner men jeg får ikke logget inn på siden. Skulle nesten tro jeg var utestengt men hvorfor forstår jeg ikke. Jeg kom aldri så langt som å kunne svare noen.

  Fordeler
  Det er sikkert mange fordeler men så lenge jeg ikke får logget inn så kan jeg dessverre ikke svare på det her.

  Ulemper
  Ulempen er at jeg får ikke logget på og lest alle brevene jeg får

Besøk Tid For Kos

Send inn din egen omtale