Tid For Kos

TidForKos er en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres produktkategoriene inkluderer interiør, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og gaveideer.

Selskapet har et stort fokus på å tilby kvalitetsprodukter fra lokale produsenter og håndverkere. Deres sortiment består av unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.

Deres interiørkategori inneholder en rekke produkter som tekstiler, puter, tekstilpynt, speil, lamper og veggdekorasjoner. Disse produktene er perfekte for å sette ditt eget preg på hjemmet, og gir mulighet for å skape en unik og personlig stil.

Hjemmebrent-kategorien inneholder produkter som kaffebønner, te, krydder, sauser, syltetøy og marmelade. Alle produktene i denne kategorien er laget av lokale produsenter og gir en ekte smak av Norge.

TidForKos har også et stort utvalg av håndverkprodukter som keramikk, glasskunst, trearbeider, smykker og kunst. Disse produktene er unike og håndlagde, og gir mulighet for å finne noe spesielt og personlig.

Deres tekstilkategori inneholder produkter som sengetøy, håndklær, duker, pledd og puter. Alle produktene i denne kategorien er laget av høy kvalitet og gir mulighet for å skape en mer komfortabel og hyggelig atmosfære i hjemmet.

Sist men ikke minst, har TidForKos en gavekategori som inneholder en rekke produkter som passer perfekt som gaver. Deres gaveideer inkluderer blant annet interiørprodukter, hjemmebrent, håndverk, tekstiler og smykker.

TidForKos har et bredt utvalg av produkter som passer for alle, og gir mulighet for å skape en mer avslappet og hyggelig atmosfære i hjemmet. Deres fokus på lokale produsenter og håndverkere gir mulighet for å finne unike og personlige produkter som skiller seg fra massen.


Tid For Kos Omtaler

    svindel

    det står jo i veiledningen for dette nettverket , at alle som har et hjerte bak navnet, er fiktive personer å lar seg ikke treffes fysisk, har skjekket MANGE å alle har et hjerte bak navnet, dette er for underholdning å ikke for å få seg en kvinne.

    Ulemper
    fikk mellom 20-40 hendvendelse fra kvinner hver dag

Besøk Tid For Kos

Send inn din egen omtale