Omtaler fra denne brukeren

Har fått mange damer herifra

Hyggelig Treff

Jeg har fått meg masse damer fra denne siden. Er en råbra side! I alle fall for den som er ute etter noe uforpliktende.
Er fult av damer som søker sex og de er ikke vanskelige å be om man spør om nakenbilder. Siden er helt perfekt for min del.

Fordeler
Masse damer som er ute etter det samme som meg.

Ulemper
Ikke mye å utsette. Siden virker helt utmerket. Skulle ønske det var noe form for månedsabonnement, men det er det ikke.

Prøver meg på trekant!

Trengerkos

Nå som både meg og to andre venninner har fått oss elskere fra denne siden, så skal vi nå prøve å få oss en trekant minst. Vi får se. En skikkelig opphissende side! Jeg har måtte melde meg av en annen side da det var mangel på menn. Gikk over hit og har ikke angret et sekund.

Fordeler
Lett å komme i kontakt med likesinnede

Ulemper
Ingen klager.

Avtalt 4 møter

FlirtyTreff

For en suksess. Avtalt fire dater på en dag! Ikke verst. Endelig en side det er mange menn. En venninne av meg anbefalte også denne siden. Hun har fått seg fast elsker. Her er det bare å registrere seg. Sexy side!

Fordeler
Menn som er ute etter det samme som meg.

Ulemper
Kunne vært enda flere menn her, men ikke noe spesielt å utsette. Har avtalt møter, så er kjempefornøyd!

Jeg ønsker flere menn!

HeteTreff

Det har vist seg å være for få menn på siden. Før så fikk jeg meg flere menn fra denne siden. Nå er det vanskelig. Må være superpen om man skal få seg noe her. Tror alle menn kan velge å vrake. Jeg er ute etter sex og kun det.. Har møtt noen menn og hatt sex med flere, men ikke nå i det siste. Dette tror jeg da kommer av at det er for få menn på siden og alt for mange damer. Flere av venninnene mine er på denne siden. Hun ene som er superpen får seg alltid noe, vi andre er ikke så heldige. Er en helt perfekt side, men om jeg ikke får meg noe snart, så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Har brukt dildoen nå flere kvelder. Søker desperat etter menn.

Fordeler
For et halvt år siden fikk jeg meg to menn og har fått flere menn før det, men nå er det vanskelig. Fordelen med denne siden er at siden er at de fleste her er ute etter det samme.. Fin side sånn sett og enkel å bruke.

Ulemper
For få menn

Perfekt!

Frekkis

Jeg har lett etter en sånn side lenge. En venn av meg tipset meg om denne siden. Må prøves ut. Skikkelig spennende, så jeg anbefaler alle med å se på denne siden. Skikkelig kult! Masse kåte damer. Trenger jeg å si mere?:)

Fordeler
Enkelt å komme i kontakt med jenter som søker uforpliktende sex.

Ulemper
Kan ikke komme på noen ulemper i farten. Bare ville anbefale siden, da jeg hørte en venn av meg hadde fått napp her. Jeg måtte lete lenge uten hell etter en sånn side som dette. Uten min venn, så hadde jeg ikke funnet siden. Derfor skriver jeg innlegget her. Sånn at andre blir oppmerksom. Hilsen Simon.

Det er alt for få menn her!

FlirtyTreff

Min venninne har hat sex med to stykker fra denne siden, men jeg sliter med å finne en mann som er ledig. Skulle ønske det var flere menn her. Flere av venninnene mine er på denne siden. Har nok gått et rykte her, men det mangler menn. Ellers super side om man ønsker uforpliktende sex. Jeg gir ikke opp!

Fordeler
Kan møte menn for uforpliktende sex. Minst to av venninnene mine har fått seg en førte og til og med faste elskere fra denne siden.

Ulemper
Kan ikke se noen ulemper uten at det er alt for få menn på siden.

Denne siden gjør meg så kåt!

Ektekos

Det er mange menn her inne som er ute etter uforpliktende sex. Jeg har hatt sex med flere menn, men nå virker det som det er alt for mange jenter på siden og for få menn. Sliter med å finne menn som er ledig for å møte meg. Skulle ønske det var flere menn på siden. Ellers er siden midt i blinken for min del.

Fordeler
Det er her man bør melde seg på om man ønsker å finne en å ha sex med.

Ulemper
For få menn og for mange damer. Skulle ønske det var flere menn på siden.

Angrer ikke ett sekund

Tid For Kos

Om det er noen som lurer på om dette er en bra og seriøs side eller ikke, så vil jeg bare si at jeg ikke angrer et sekund med å ha registrert meg på denne siden. Har fått kontakt med masse hyggelige jenter. Noen er til og med desperat kåte. Er nesten overflod av jenter som ønsker oppmerksomhet. Jeg stortrives med siden. Har også fått god hjelp av kunde support når det har vært noe jeg lurer på. Siden er oversiktlig, ryddig og fremstår som profesjonell. Helt klart min favorittside. Kjempe underholdning.

Fordeler
Høy underholdningsverdi, masse ledige damer og god kundeservice.

Ulemper
Kan ikke påpeke noe negativt, da det ikke er noen funksjoner som jeg mener mangler. Det eneste er at jeg skulle ønske siden var gratis.

Som å lande på jomfruøya

Bareflort

Advarsel! Her er florerer det av kåte jenter. Tydelig vis alt for mange jenter her og få menn. Er som å lande på en øde øy som ikke er øde:) Bare masse kåte damer og ingen menn. Blir jo overfalt av alt for mange desperate jenter.
Går nesten ikke å velge seg noen, for stadig dukker det opp nye jenter som tar kontakt. Makan til underholdning og side skal man lete lenge etter. Må bare si jeg er storfornøyd med siden, men er svært avhengighetskapende.

Fordeler
Fult av desperate damer som ikke har fått seg en mann på lenge. Er positivt dette om man leter etter en jente å være med.

Ulemper
Avhengighetsskapende. Kan skape problemer det i hverdagen:) Ellers ikke noe å utsette.

Helt rått

Trengerkos

Ikke lenge etter jeg meldte meg på denne siden, så fikk jeg kontakt med en helt utrolig fin, hyggelig og snill dame. Har fått masse henvendelser av ledige single damer her, men holder meg til denne ene damen. Er så fornøyd med denne siden. Fant det jeg var ute etter. Er mere enn nok jenter her. Så vil anbefale med å registrere seg på siden. Har ingen ting å utsette. Er i tillegg kjempeunderholdning. Helt super side.

Fordeler
Enkel side å navigere seg igjennom, brukervennlig og mange hyggelige jenter.

Ulemper
Ikke noe spesielt å utsette. Skulle ønske det var mulig å sende gratis meldinger.

Her har jeg kost meg

Vennmedfordeler

Ekstremt mange fine damer og de holder ikke igjen. Ja her har jeg kost meg skikkelig! Opphissende mildt sagt. Utrolig rask og god kundeservice. Noe som har vært det mest overraskende med denne siden. Er lett og bruke, så helt topp. At det var mange kåte jenter her. Det viste jeg da jeg fikk tips av en venn om denne siden. Sidener stappfull av kåte damer i alle aldersgrupper.

Fordeler
Masse kåte jenter å finne på siden.

Ulemper
Ingen fast pris. Savner månedsabonnement. Må kjøpe kreditt pakker. Så da lønner det seg med de største pakkene. Skulle ønske jeg kunne sende ubegrenset med meldinger.

Ensomheten fikk en brå vending

Voksen Eventyr

I flere år har jeg følt meg ensom. Dette tok slutt etter jeg nå har funnet meg en kjempe hyggelig dame. Vi snakker sammen hver dag, dagen lang. Har også fått mange andre jenter som har vært interessert, men jeg holder meg til hun ene. Jeg setter pris på trofasthet. Er utrolig glad i denne siden. Vil takke denne siden og vil benytte anledningen til å anbefale siden til andre som lurer på om det er noen god ide eller ikke, med å melde seg på her.

Fordeler
Får mange meldinger av andre, så fordelen her er at det er mange jenter som søker kontakt med menn.

Ulemper
Får ikke lastet ned noen mobil app. Ikke noe problem, men hadde vært fint. Skulle ønske siden var billigere, men ellers ikke noe å utsette. Siden er enkel å bruke.

Overrasket

ModneNettTreff

Må ærlig innrømme at jeg var skeptisk i starten, men nå etter noen uker, så angrer jeg ikke ett sekund på å ha meldt meg opp her. Dette er til nå min favorittside. Har lenge prøvd å finne meg den store kjærligheten, men nå ser det faktisk ut som jeg står i en litt ubeleilig situasjon. Jeg vet ikke hvem jeg skal velte. Luksusproblem, men fremdeles ett problem. Jeg skulle ærlig ikke trodd jeg skulle komme i noe sånt problem før jeg meldte meg på. Storkoser meg her.

Fordeler
For mange damer.

Ulemper
Avhengighetsskapende

Har forelsket meg!

Varmog Villig

Føler jeg har forelsket meg nå for første gang på ni år. Har vært singel og ensom lenge, men nå føler jeg meg som ung igjen. Har sommerfugler i magen og er fryktelig spent på fremtiden. Takket være med at jeg registrerte meg her.

Fordeler
Mange å snakke med. Hyggelige fine jenter. Siden er oversiktlig og enkel å bruke. Ikke minst god kundeservice, når jeg lurer på noe.

Ulemper
Får ikke slettet meldinger i innboksen.

For en side!

Varme Flirt

Har ikke opplevd makan til side! Utrolig bra. Overrasket over hvor underholdende dette var. Må bare anbefale alle til å registrere seg her. Føler meg ikke ensom ett sekund lengre. Masse villige jenter som ikke hoder igjen på noe.

Fordeler
Masse kåte jenter

Ulemper
Må kjøpe kreditter for å sende meldinger.

Tok knekken på ensomheten min.

Treffenny

Er så takknemlig for at jeg fant denne siden, så vil anbefale alle andre å registrere seg her. Storkoser meg og føler meg ikke ensom. Har nå klart å finne en jente jeg virkelig liker. Er masse andre damer her, så alle er ikke opptatte for å si det sånn, selv om jeg nå har fått meg dame herifra. Det virker som hun liker meg. Er utrolig glad i denne siden.

Fordeler
Trivelige damer som ikke holder skul på sine lyster og fantasier.

Ulemper
Finner ikke ut hvor mange kreditter jeg har igjen. Kontaktet kundesupport og fikk vite det, men er en funksjon som mangler. Noe som kunne vært forbedret, men jeg holder telling, så ikke noe stort problem. Kundeservise gir også god hjelp.

Kåte jenter!

Slemflirt

Nå har det vært flere jenter som allerede har hatt lyst på meg. De sier de er så kåte. Bare sier det rett ut jeg.. Ja, dette en side for voksene. Er aldersgrense her. Her er det jenter som helt klart er ute etter mere enn å gå tur og ta en kaffe, for å si det slik. Makan har jeg aldri vært med på. Underholdning og storkoser meg. Er spent på fremtiden for å si det mildt. Spennende side!

Fordeler
Masse jenter, som er ute etter "kos" Kan man si det?:) Ja anbefales. Jeg har ikke angret etter jeg registrerte meg her.

Ulemper
Savner en app til mobilen, men går helt fint å bruke siden på mobilen. Kanskje noe som kan forbedres..

Kjempe side!

NyeSjanser

Storkoser meg her etter at jeg registrerte meg, så vil anbefale side. Fremstår som seriøs og jeg får god service.
Siden er lett å bruke. Oversiktlig og ikke minst masse kåte villige damer som ikke legger skjul på noen ting. Helt perfekt side. Angrer ikke ett sekund med å ha meldt meg på her.

Fordeler
Super koselige jenter. Masse medlemmer.

Ulemper
Har ingen oversikt over hvor mange kreditter jeg har igjen.

Koselig

Norsk Flortkontakt

Storkoser meg med denne siden, så må anbefale de som er i tvil på om dette er en god side eller ikke.
Har følg meg mye ensom i det siste, men nå gleder jeg meg hver dag til å stå opp.
Fått kontakt med en skikkelig hyggelig dame som er helt på bølgelengde med meg.
Har også vært mange andre koselige damer her og damer er det nok av. Jeg har funnet den rette for meg. Er svært fornøyd.

Fordeler
Mange koselige damer. Siden er enkel å bruke.

Ulemper
Skulle ønske jeg hadde gratiskreditter.

Rå bra! Deilig side

Norsk Flirt Club

Ble bare super opphisset. Har ikke klart å gjøre noe annet enn å chatte med jenter her inne. Kåte deilige damer som viser meg bilder av det en og det andre.
Er så overrasket over underholdningen og over hvor mange sprudlende kåte dame det er her inne.
Truffet midt i blinken. Dette er nå min favorittside!

Fordeler
Overflod av kåte villige damer!

Ulemper
Ingen gratis meldinger.

Opphissende side!

Kosestund

Må si dette var en av de mest spennende sidene jeg noen gang her logget meg inn på. Det kryr av damer her inne. Skutt gullfuglen nå og er utrolig spent på hvordan dette utvikler seg.
Får også super service. Siden har kundeservice som faktisk svarer og er behjelpelige. Utrolig proft! Bare tomler opp her! Super side!

Fordeler
Masse damer og god service.

Ulemper
Koster for meldinger.

Fått mange koselige kontakter

Tid For Kos

Har lenge følt meg alene og ensom. Etter at jeg registrerte meg her, så har jeg fått meg flere koselige kontakter. Begynner å forelske meg i tre damer. Er nå et luksusproblem. Har alltid noen å snakke med. Må takke denne siden. Veldig fornøyd.

Fordeler
Koselige damer og god service. Enkel oversiktlig side. Enkel å bruke og forstå.

Ulemper
Kunne vært flere betalingsmetoder.

Beste siden jeg meldt meg på

HeteTreff

Jeg har bare kun gode erfaringer med denne siden. Kundesupport svarer fort og er behjelpelige. Siden fremstår som meget proff. Siden er brukervennlig. Koser meg med samtaler. Blitt helt hektet. Er en kjempe side med mange medlemmer og mye fine damer.

Fordeler
God kundeservice og masse damer på siden.

Ulemper
Finner ingen egen mobil app

Om jeg skulle gjort det igjen

EksotiskFlirt

Må si det tok meg lang tid for å tenker over om jeg skulle bruke denne siden eller ikke, men etter å ha fylt på mine første kreditter og kommet i kontakt med hun jeg hadde sett meg ut lenge, så angrer jeg ikke ett sekund på det. Vil derfor anbefale alle som lurer på om dette er en god side eller ikke til å gi det ett forsøk. Storkoser meg her.

Fordeler
Hyggelige damer og godt utvalg.

Ulemper
Må fylle på kreditter for å snakke med medlemmer.

Kjempe side!

Frekkis

Dette må være den mest underholdene dating siden jeg noen sinne har meldt meg på. Denne siden er ikke som noen av de andre sidene jeg har meldt meg på. Er masse frekke sexy damer. Fått kontakt med flere. Storkoser meg! Overraskende bra side.

Fordeler
Masse damer som ikke holder noe igjen. Riktig side for min del:)

Ulemper
Skulle ønske det var gratis

For en side!

FlirtyTreff

Her var det utrolig mange villige damer! Ble helt overrasket. Har kost meg masse. Skikkelig frekk side. Skulle ønske jeg hadde sett denne siden før. Kundeservice var også raske og hjalp til med en gang. Veldig overrasket.

Fordeler
Masse damer, god service.

Ulemper
Ikke noe å bemerke meg.

Artig side!

DinFling

Må si jeg har vært fornøyd med medlemskapet mitt her. Koselige damer har jeg funnet. Problemet er at det nesten ble for mye. Skikkelig koselig. Tror jeg nå har funnet meg den rette. Er storfornøyd med siden. Ofte har jeg vært alene på kveldene, men nå føler jeg meg ikke ensom lengre. Anbefales på det sterkeste.

Fordeler
Mange hyggelige ledige damer på siden.

Ulemper
Koster penger, så er ikke gratis, men ikke den dyreste siden jeg har meldt meg på, så egentlig positivt det også.

God service!

DinFling

Var skeptisk til denne siden, men det er jeg ikke nå lengre. Fikk problemer med å logge meg inn og hadde glemt passordet. Trodde ikke denne siden skulle ha kundeservice, men til min store overraskelse så svarer kundeservice med en gang. Meget profesjonelt. Positivt overasket over denne siden. Er underholdning for alle penga!

Fordeler
Rask god service. Fått kontakt med mange damer. Er helt topp!

Ulemper
Har ikke mye å utsette her. Koster penger å sende meldinger, men det var jeg klar over.

Spennende

Ektekos

I ett par dager hadde jeg vurdert om denne siden skulle være noe for meg. Når jeg omsider registrerte meg, ble jeg overveldet over hvor mange damer som var interessert og som prøvde å få kontakt med meg. Helt siden da har jeg storkost meg. Vil anbefale alle til å registrere seg her. La tvilen komme deg til gode. Er masse damer her. Skikkelig koselig side!

Fordeler
Mange fine damer. Storkoser meg her.

Ulemper
Finner ingen mobilapp til denne siden.

Beste siden jeg har meldt meg på!

EksotiskFlirt

La tvilen komme deg til gode. Her var det storkoselig å snakke med damer. Ble utrolig overrasket over hvor mange villige damer det faktisk var her inne. Er mere enn nok til alle. Er på siden daglig. Kjempe side!

Fordeler
Lett å bruke, oversiktlig og ikke minst masse damer!

Ulemper
Koster penger for å fylle på kreditter.

Utrolig fine damer!

DinFling

Siden er fylt med masse fine hyggelige pratevillige damer. Koser meg her hver dag. Er en av de beste sidene jeg har meldt meg på. Angrer ikke ett sekund. Siden virker seriøs med rask kundestøtte. Lett å få hjelp og veldig oversiktlig og fin side. Beste er at det er mange fine damer her.

Fordeler
Utrolig mange fine damer

Ulemper
De tilbyr ikke månedsabonnement, men har ett premiums medlemskap som åpner en del funksjoner.

Utrolig fin side

Bareflort

Har nå kost meg så mye at jeg ville legge inn en anmeldelse. Kjempe hyggelig å snakke med jenter her. Etter å fått meg mange interesserte damer her, så fant jeg meg drømmejenten som jeg nå snakker meg hver dag. Veldig overrasket på en positiv måte over denne siden.

Fordeler
Mange hyggelige damer. Tror det er noe her for enhver smak.

Ulemper
Skulle ønske det var gratis med ubegrenset med meldinger, men det er det ikke.

Kjempeside!

ModneNettTreff

Denne siden er enkelt å bruke. Lett å forstå. Masse ledige damer. Fått kontakt med flere hyggelige damer jeg liker veldig godt. Anbefaler siden på det sterkeste.

Fordeler
Masse damer på siden

Ulemper
Skulle ønske siden var gratis

For en positiv overraskelse

Vennmedfordeler

Må si jeg ikke hadde truen på denne siden, men ble veldig overrasket. Virker skikkelig seriøs og er skikkelig avhengighetsskapende! Pass på:) Er innom hver dag flere ganger om dagen. Har samtaler fra morgen til kveld. Funnet meg nå en kjempe dame. Er veldig takknemlig for å ha funnet meg en god venn å snakke med.

Fordeler
Utrolig mange damer inne på denne siden.

Ulemper
Kan ikke finne noen mobilapp.

Koselig side

EksotiskFlirt

Må si jeg har kost meg mye med denne side. I starten var jeg skeptisk, men ettersom dagene har gått, så har jeg blitt mere og mere glad i siden. Det er kjempe hyggelige jenter her. Storkoser meg. Derfor ville jeg anbefale denne siden. Super lett å bruke. God service her er det også om man skulle ha spørsmål. Veldig positivt overrasket.

Fordeler
Hyggelige damer og god service. Kjempe side!

Ulemper
Det koster noe penger å fylle på kreditter.

Her var det mye damer!!

Voksen Eventyr

Helt vilt så mange damer det var her. Ble skikkelig overrasket. Virker som en populær side. Er innom hver dag siden jeg meldte meg på. Anbefaler alle til å sjekke ut denne siden. Koser meg skikkelig!

Fordeler
Godt utvalg av hyggelige koselige pene damer.

Ulemper
Ikke gratis.

Helt rå side!!

Ektekos

Ingen grunn til å nøle ett sekund med å melde seg på her. Litt usikker på hvordan jeg skal uttrykke meg her, men damene her har samme interesse som meg for å si det sånn. Underholdning for alle penga. Beste underholdningen jeg har hatt på lenge. I tillegg til dette, så tor jeg nå at jeg har funnet meg damen for meg. Kunne ikke vært mere fornøyd med å ha tatt det valget med å registrere meg her.

Fordeler
Oversiktlig fin side. Medlemmene her er ute etter voksenkos..

Ulemper
Savner noen funksjoner, men på ingen måte noe stort problem.

Storkoser meg med denne siden!!

FlirtyTreff

Anbefale denne siden på det sterkeste! Storkost meg helt siden jeg registrerte meg på denne siden. Har aldri før vært medlem av en mere underholdene side. Har helt råe samtaler med damer her. Er skikkelig artig at jeg nå har funnet meg noen likesinnede.

Fordeler
Enkel side å forstå. Masse medlemmer.

Ulemper
Har litt begrensede betalingsløsninger. De mest vanlige er med, så inget problem.

Morsom side.

Frekkis

Her ble jeg hektet og sittende fast kveld etter kveld. Positivt overrasket over denne siden, Lett å bruke. Fint bruker grensesnitt. Masse damer. Litt grove i munnen noen av de, men er godt utvalg og er damer her som er ute etter sex, men også er det koselige damer som søker forhold. Siden må anbefales. Har nå truffet på flere interessante damer. Gleder meg til fortsettelsen. Jeg sitter her på denne siden kveld etter kveld.

Fordeler
Fint brukergrensesnitt. Enkel å bruke. Godt utvalg av damer.

Ulemper
Noe dyrt, men overkommelig.

Underholdning for alle penga!

HeteTreff

Storkoser meg med denne siden. Har følt meg ensom i det siste etter en litt trist tid. Nå har jeg fått meg en venn og en hyggelig dame jeg snakker med hver dag. Virker også som det er mange koselige damer her, men jeg forholder meg til denne ene damen. Jeg er ikke noe teknisk av meg, men denne siden var virkelig enkel å forstå. Kjempe fin side og anbefaler denne siden av hele mitt hjerte!

Fordeler
Koselige damer, enkel side å forstå og bruke

Ulemper
Ikke gratis

Anbefaler denne siden på det sterkeste!!

Hyggelig Treff

Aldri før har jeg kommet i kontakt med en koseligere dame jeg nå har fått god kontakt med. Har prøvd flere sider, men denne var virkelig enkel å bruke. Fikk til å med kontakt med flere damer, men fant meg den nydeligste koseligste damen jeg noensinne har fått kontakt med. Er stor fornøyd. Så fornøyd med at jeg registrerte meg her.

Fordeler
Lett å bruke. Fikk fort kontakt med koselige damer. Virker som det er veldig mange som har registrert seg her.

Ulemper
Fant ingen egen mobil app, men jeg bruker nettsiden på mobilen også. Ikke noe problem, men ser ut som det ikke er noen egen app her til mobilen. Mulig jeg tar feil.

Kåtere damer skal man lete lenge etter.

Kosestund

Er utrolig mange damer her som er kåte og bare venter. Ble mildt sagt overrasket. Har siden jeg registrerte meg her stor kost meg og ikke angret ett sekund. Må si de er nesten litt i overkant grove i munnen, men dette er jo en side der man leter etter en med intim kontakt. Sånn sett ikke noe å klage over. Anbefales på det sterkeste.

Fordeler
Enkelt å registrere seg. Finner det man leter etter.

Ulemper
Noen av damene er veldig grove i munnen, men er også koselige damer her, så godt utvalg.

Beste siden jeg har meldt meg på.

Norsk Flirt Club

Etter jeg registrerte meg, så ble jeg så overrasket over hvor mange damer som var her inne. Lett å komme i kontakt. Fått meg to gode venninner allerede. Gjenstår nå bare å velge hvem jeg vil ha. Må bare anbefale siden til alle som lurer på om det er nok damer her inne. Det kan jeg bekrefte det er. Skikkelig bra side.

Fordeler
Masse fine damer

Ulemper
Koster penger.

Har ikke angret ett sekund!

Norsk Flortkontakt

Etter jeg meldte meg på, så har jeg ikke angret ett sekund! Ble helt hektet og nå vært inne på siden flere ganger om dagen daglig. Har ingen kjedelige øyeblikk lengre. Dette var akkurat det jeg trengte. Nå trur jeg også at jeg har funnet damen i mitt liv. Har bare hyggelige samtaler, med damen jeg har funnet. Derfor må jeg anbefale alle til å registrere seg her. Jeg var mye alene før om dagene. Nå har jeg noen å snakke med.

Fordeler
Det beste jeg har gjort på lenge. Er masse jenter å snakke med. Kunne ikke vært mere fornøyd.

Ulemper
Ikke noe å utsette som jeg kan komme på, da jeg ikke er noen ekspert på å gjøre anmeldelser, men siden kunne vært litt billigere.

Min favorittside.

NyeSjanser

Denne siden overgikk alle forventninger jeg hadde. Må innrømme jeg var skeptisk i starten, men tok ikke lang tid før jeg ble hektet. Jeg har enda ikke funnet den rette, men jeg har flere som er interessert. Problemet er at jeg nå har funnet meg tre damer, men kan ikke velge meg selv ut en favoritt. Så dette var ikke forventet. Super side. Anbefales.

Fordeler
Oversiktlig og enkel side å bruke

Ulemper
Ingen egen mobil app som jeg kan se, men det er ikke noe problem å bruke mobilen på denne siden.

Koselig side

Voksen Eventyr

Dette er så langt min favoritt side. Jeg har prøvet mange sider, men denne var veldig fin. Ble forelsket i en jente som jeg snakker med hver dag nå. Ordentlig koselig side. Før følte jeg meg ensom, men det gjør jeg ikke lengre.

Fordeler
Ledet til å få meg en ny venn. Super side.

Koselig side

Voksen Eventyr

Dette er så langt min favoritt side. Jeg har prøvet mange sider, men denne var veldig fin. Ble forelsket i en jente som jeg snakker med hver dag nå. Ordentlig koselig side. Før følte jeg meg ensom, men det gjør jeg ikke lengre.

Fordeler
Ledet til å få meg en ny venn. Super side.

Opphissende!

Varmog Villig

Ble veldig begeistret over denne siden. Anbefaler denne siden til alle som er ute etter en kose jente. Jeg kom i kontakt med flere hyggelige jenter. Har nå funnet meg min favoritt og vi har kontakt med hverandre daglig fra morgen til kveld. Er spent på fortsettelsen. Ble så begeistret så derfor anbefaler jeg denne siden til alle. Før jeg meldte meg på visste jeg ikke noe om denne siden og trudde på ingen måte den var så god som det den var.

Fordeler
Masse koselige jenter å snakke med.

Ulemper
Siden er litt dyr, men overkommelig.

Koser meg med denne siden.

Vennmedfordeler

Fant mange jenter i nærheten av meg selv, men det virker også som det er mange jenter her fra hele landet. Ble overveldet på en positiv måte. Hadde ikke forventet dette. Dette må være den beste datingsiden jeg noen gang har logget meg på. Fant fort tre jenter jeg nå har kontakt med. Anbefaler denne siden på det sterkeste. Har lett etter en skikkelig side. Var bekymret i starten for om det skulle være nok jenter her og trodde det kanskje var litt dødt.. Det var det overhode ikke. Virker som att denne siden er kjempepopulær blant damene.Her er det mere enn nok for alle:)

Fordeler
Fine damer og nok av det!!

Ulemper
Jeg knotet med å finne frem til matchene mine, men fant ut av det. Kunne vært en mobil app, men kanskje det er det. Ikke så mye negativ å si, for ser ut som alt virker fint. Det viktigste er att det er damer her. hehe

Storkoser meg!

Varme Flirt

For ikke lenge siden meldte jeg meg på. Har ikke angret ett sekund på det. Jeg stor koser meg. Er en masse jenter her inne som søker en mann. Som ensom og med lengsel for nærhet, så syntes jeg dette var siden midt i blinken for meg. Er det andre her i min situasjon, så vil jeg anbefale denne siden.

Fordeler
Masse jenter å velge i

Ulemper
Koster penger.

Nå føler meg meg ikke ensom lengre.

Trengerkos

Denne siden må jeg få lov til å anbefale alle som ser etter en jente å snakke med. Har nå truffet en kjempe hyggelig koselig jente her. Føler meg ikke ensom lengre. Selv for meg, så klarer jeg å skjønne denne siden. Lett å bruke.

Fordeler
Enkelt å bruke, lett å forstå. Hyggelige jenter de jeg har snakket med. Virker som godt utvalg, men jeg forholder nå meg til favorittjenta mi.

Ulemper
Finner ingen egen mobil app.

Ble skikkelig opphisset

Tid For Kos

Måtte bare teste siden. Må innrømme jeg ble overveldet av hvor enkelt det var å bruke denne siden. Lett å forstå selv for meg. Fikk kontakt med en skikkelig jente og nå føler jeg meg forelsket. Skikkelig god side og vil derfor anbefalte denne siden. Sjeldent jeg har følt meg så begeistret over å være på nettet. Nå stor koser jeg meg. Angrer ikke ett sekund på att jeg meldte meg på.

Fordeler
Oversiktlig side med mange fine damer.

Ulemper
Litt dyrt, men overkommelig.

Spennende side!

Treffenny

Logget meg på for å se hva dette var for noe. Opplevde å komme i kontakt med noen hyggelige jenter. Har fått god kontakt og vi snakker sammen daglig.
Jeg ble veldig positivt overrasket. Var usikker i starten, men nå storkoser jeg meg. Skriver dette her for jeg ble så fornøyd og vil anbefale denne siden på det sterkeste. Mine kvelder er ikke ensomme lengre.

Fordeler
Masse jenter å snakke med

Ulemper
Litt for mange unge jenter, men jeg fant flere som var på min alder også.

replies: