Omtaler fra denne brukeren

Helt rå side!!

Ektekos

Ingen grunn til å nøle ett sekund med å melde seg på her. Litt usikker på hvordan jeg skal uttrykke meg her, men damene her har samme interesse som meg for å si det sånn. Underholdning for alle penga. Beste underholdningen jeg har hatt på lenge. I tillegg til dette, så tor jeg nå at jeg har funnet meg damen for meg. Kunne ikke vært mere fornøyd med å ha tatt det valget med å registrere meg her.

Fordeler
Oversiktlig fin side. Medlemmene her er ute etter voksenkos..

Ulemper
Savner noen funksjoner, men på ingen måte noe stort problem.

Storkoser meg med denne siden!!

FlirtyTreff

Anbefale denne siden på det sterkeste! Storkost meg helt siden jeg registrerte meg på denne siden. Har aldri før vært medlem av en mere underholdene side. Har helt råe samtaler med damer her. Er skikkelig artig at jeg nå har funnet meg noen likesinnede.

Fordeler
Enkel side å forstå. Masse medlemmer.

Ulemper
Har litt begrensede betalingsløsninger. De mest vanlige er med, så inget problem.

Morsom side.

Frekkis

Her ble jeg hektet og sittende fast kveld etter kveld. Positivt overrasket over denne siden, Lett å bruke. Fint bruker grensesnitt. Masse damer. Litt grove i munnen noen av de, men er godt utvalg og er damer her som er ute etter sex, men også er det koselige damer som søker forhold. Siden må anbefales. Har nå truffet på flere interessante damer. Gleder meg til fortsettelsen. Jeg sitter her på denne siden kveld etter kveld.

Fordeler
Fint brukergrensesnitt. Enkel å bruke. Godt utvalg av damer.

Ulemper
Noe dyrt, men overkommelig.

Underholdning for alle penga!

HeteTreff

Storkoser meg med denne siden. Har følt meg ensom i det siste etter en litt trist tid. Nå har jeg fått meg en venn og en hyggelig dame jeg snakker med hver dag. Virker også som det er mange koselige damer her, men jeg forholder meg til denne ene damen. Jeg er ikke noe teknisk av meg, men denne siden var virkelig enkel å forstå. Kjempe fin side og anbefaler denne siden av hele mitt hjerte!

Fordeler
Koselige damer, enkel side å forstå og bruke

Ulemper
Ikke gratis

Anbefaler denne siden på det sterkeste!!

Hyggelig Treff

Aldri før har jeg kommet i kontakt med en koseligere dame jeg nå har fått god kontakt med. Har prøvd flere sider, men denne var virkelig enkel å bruke. Fikk til å med kontakt med flere damer, men fant meg den nydeligste koseligste damen jeg noensinne har fått kontakt med. Er stor fornøyd. Så fornøyd med at jeg registrerte meg her.

Fordeler
Lett å bruke. Fikk fort kontakt med koselige damer. Virker som det er veldig mange som har registrert seg her.

Ulemper
Fant ingen egen mobil app, men jeg bruker nettsiden på mobilen også. Ikke noe problem, men ser ut som det ikke er noen egen app her til mobilen. Mulig jeg tar feil.

Kåtere damer skal man lete lenge etter.

Kosestund

Er utrolig mange damer her som er kåte og bare venter. Ble mildt sagt overrasket. Har siden jeg registrerte meg her stor kost meg og ikke angret ett sekund. Må si de er nesten litt i overkant grove i munnen, men dette er jo en side der man leter etter en med intim kontakt. Sånn sett ikke noe å klage over. Anbefales på det sterkeste.

Fordeler
Enkelt å registrere seg. Finner det man leter etter.

Ulemper
Noen av damene er veldig grove i munnen, men er også koselige damer her, så godt utvalg.

Beste siden jeg har meldt meg på.

Norsk Flirt Club

Etter jeg registrerte meg, så ble jeg så overrasket over hvor mange damer som var her inne. Lett å komme i kontakt. Fått meg to gode venninner allerede. Gjenstår nå bare å velge hvem jeg vil ha. Må bare anbefale siden til alle som lurer på om det er nok damer her inne. Det kan jeg bekrefte det er. Skikkelig bra side.

Fordeler
Masse fine damer

Ulemper
Koster penger.

Har ikke angret ett sekund!

Norsk Flortkontakt

Etter jeg meldte meg på, så har jeg ikke angret ett sekund! Ble helt hektet og nå vært inne på siden flere ganger om dagen daglig. Har ingen kjedelige øyeblikk lengre. Dette var akkurat det jeg trengte. Nå trur jeg også at jeg har funnet damen i mitt liv. Har bare hyggelige samtaler, med damen jeg har funnet. Derfor må jeg anbefale alle til å registrere seg her. Jeg var mye alene før om dagene. Nå har jeg noen å snakke med.

Fordeler
Det beste jeg har gjort på lenge. Er masse jenter å snakke med. Kunne ikke vært mere fornøyd.

Ulemper
Ikke noe å utsette som jeg kan komme på, da jeg ikke er noen ekspert på å gjøre anmeldelser, men siden kunne vært litt billigere.

Min favorittside.

NyeSjanser

Denne siden overgikk alle forventninger jeg hadde. Må innrømme jeg var skeptisk i starten, men tok ikke lang tid før jeg ble hektet. Jeg har enda ikke funnet den rette, men jeg har flere som er interessert. Problemet er at jeg nå har funnet meg tre damer, men kan ikke velge meg selv ut en favoritt. Så dette var ikke forventet. Super side. Anbefales.

Fordeler
Oversiktlig og enkel side å bruke

Ulemper
Ingen egen mobil app som jeg kan se, men det er ikke noe problem å bruke mobilen på denne siden.

Koselig side

Voksen Eventyr

Dette er så langt min favoritt side. Jeg har prøvet mange sider, men denne var veldig fin. Ble forelsket i en jente som jeg snakker med hver dag nå. Ordentlig koselig side. Før følte jeg meg ensom, men det gjør jeg ikke lengre.

Fordeler
Ledet til å få meg en ny venn. Super side.

Koselig side

Voksen Eventyr

Dette er så langt min favoritt side. Jeg har prøvet mange sider, men denne var veldig fin. Ble forelsket i en jente som jeg snakker med hver dag nå. Ordentlig koselig side. Før følte jeg meg ensom, men det gjør jeg ikke lengre.

Fordeler
Ledet til å få meg en ny venn. Super side.

Opphissende!

Varmog Villig

Ble veldig begeistret over denne siden. Anbefaler denne siden til alle som er ute etter en kose jente. Jeg kom i kontakt med flere hyggelige jenter. Har nå funnet meg min favoritt og vi har kontakt med hverandre daglig fra morgen til kveld. Er spent på fortsettelsen. Ble så begeistret så derfor anbefaler jeg denne siden til alle. Før jeg meldte meg på visste jeg ikke noe om denne siden og trudde på ingen måte den var så god som det den var.

Fordeler
Masse koselige jenter å snakke med.

Ulemper
Siden er litt dyr, men overkommelig.

Koser meg med denne siden.

Vennmedfordeler

Fant mange jenter i nærheten av meg selv, men det virker også som det er mange jenter her fra hele landet. Ble overveldet på en positiv måte. Hadde ikke forventet dette. Dette må være den beste datingsiden jeg noen gang har logget meg på. Fant fort tre jenter jeg nå har kontakt med. Anbefaler denne siden på det sterkeste. Har lett etter en skikkelig side. Var bekymret i starten for om det skulle være nok jenter her og trodde det kanskje var litt dødt.. Det var det overhode ikke. Virker som att denne siden er kjempepopulær blant damene.Her er det mere enn nok for alle:)

Fordeler
Fine damer og nok av det!!

Ulemper
Jeg knotet med å finne frem til matchene mine, men fant ut av det. Kunne vært en mobil app, men kanskje det er det. Ikke så mye negativ å si, for ser ut som alt virker fint. Det viktigste er att det er damer her. hehe

Storkoser meg!

Varme Flirt

For ikke lenge siden meldte jeg meg på. Har ikke angret ett sekund på det. Jeg stor koser meg. Er en masse jenter her inne som søker en mann. Som ensom og med lengsel for nærhet, så syntes jeg dette var siden midt i blinken for meg. Er det andre her i min situasjon, så vil jeg anbefale denne siden.

Fordeler
Masse jenter å velge i

Ulemper
Koster penger.

Nå føler meg meg ikke ensom lengre.

Trengerkos

Denne siden må jeg få lov til å anbefale alle som ser etter en jente å snakke med. Har nå truffet en kjempe hyggelig koselig jente her. Føler meg ikke ensom lengre. Selv for meg, så klarer jeg å skjønne denne siden. Lett å bruke.

Fordeler
Enkelt å bruke, lett å forstå. Hyggelige jenter de jeg har snakket med. Virker som godt utvalg, men jeg forholder nå meg til favorittjenta mi.

Ulemper
Finner ingen egen mobil app.

Ble skikkelig opphisset

Tid For Kos

Måtte bare teste siden. Må innrømme jeg ble overveldet av hvor enkelt det var å bruke denne siden. Lett å forstå selv for meg. Fikk kontakt med en skikkelig jente og nå føler jeg meg forelsket. Skikkelig god side og vil derfor anbefalte denne siden. Sjeldent jeg har følt meg så begeistret over å være på nettet. Nå stor koser jeg meg. Angrer ikke ett sekund på att jeg meldte meg på.

Fordeler
Oversiktlig side med mange fine damer.

Ulemper
Litt dyrt, men overkommelig.

Spennende side!

Treffenny

Logget meg på for å se hva dette var for noe. Opplevde å komme i kontakt med noen hyggelige jenter. Har fått god kontakt og vi snakker sammen daglig. Jeg ble veldig positivt overrasket. Var usikker i starten, men nå storkoser jeg meg. Skriver dette her for jeg ble så fornøyd og vil anbefale denne siden på det sterkeste. Mine kvelder er ikke ensomme lengre.

Fordeler
Masse jenter å snakke med

Ulemper
Litt for mange unge jenter, men jeg fant flere som var på min alder også.